Ко је највише осиромашио у Украјини:
https://www.economist.com/europe/2024/04/21/two-years-of-war-have-impoverished-many-ukrainians
https://www.economist.com/europe/2024/04/21/two-years-of-war-have-impoverished-many-ukrainians
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek preliva,prebacuju se rezerve na kupjansk,tamo radi odapAko ako, samo nek se sipa![]()
Nema rata, to je SVO.A ne znam, meni to izgleda kao kršenje ratnog prava...
Хоћеш рећи десетину година?
Ja bih rekao - Rusi.Ко је највише осиромашио у Украјини:

krim je propao i za rusiju a kamoli za nas iz europeA vi pazite gde uplacujete letnje aranzmane...
Krim leto 2023 vam je vec propao...
...
Не знам шта си писао, али сам по избијању СВО написао исто на forum.hr са другим закључком: Ово Америка и НАТО неће добити по цену избијања светског рата. Експресно су ми обрисали поруку и трајно бановали налог.
Ето, време ће бити судија, па "ком опанци, ком обојци".
Naravno, Srbija je rasturila NATO a narocito je Kanada bila ponizena, da su sami skinuli gace
Ne znam za godine, znam za mjesece, već mjesecima se šalje u ukrajinu masa opreme i oružja, to ne vide samo oni koji nisu izašli iz svog sela![]()
Као што видиш, прогледао сам много раније од тебе и смотрио много боље од тебе. Видео сам то наоружавање много пре него ти и сви ови твоји који су истог нивоа сазнања као и ти.

Rusiju će zaustaviti u Ukrajini pa i po cijenu svjetskog rata![]()
Blago tebi, mnogo si oštrog vida![]()
Би они (а и ти и твоји овде) да не сepeте креч.

prije tjedan dana je rusko ministarstvo obrane izjavilo da su okupirali Časiv Jar.Како би могло да се комуницира са јединицама и њиховим вођама који су набијени по неколико метара у земљу? Ако је неко преостао побегао је главом без обзира. Не страхују Рује за хохолима, буди сигурaн
Ja bih rekao - Rusi.
![]()
Koje točno, sve, ili samo o overavanju ili o AI principu drona ili nešto trećeAj, molim te, napiši ovo i treći put. Da svi tri puta pročitaju kako si ti vickast.
Slobodno zatvaraj oči, istina je neumoljiva.Ajde biži ća![]()
![]()
![]()
![]()
U pravu si kao predsednika pod zakletvom u funkciji predsednika države . ( pošteno rečeno - borio se kao lav u svojim pravima i mogućnostima, svidjalo se to nekima ili ne ili da li je to pametno ili ne što je radio- a mislim da nije nimalo pametno osim ako ta ''sorta'' želi da uništi oba naroda .)kako od sutra...ja sam mislio da mu ističe mandat 20.05.
Još da si mogu ohladiti tijela na 10°C da ih termalna kamera na dronu ne vidi, već bi bili u Kijevuprije tjedan dana je rusko ministarstvo obrane izjavilo da su okupirali Časiv Jar.
Danas javljaju da su se približili Časiv Jaru.
to znači da je prvi talas okupatora upao u zamku francuskih snaga i bukvalno zbrisan u tom mestu.
Sada kreću opet veoma polako i veoma oprezno
A proglašenjem ratnog stanja se to nije možda promijenilo?Logičko - filozofski gledano od sutra Zelenski više nije predstavnik naroda Ukrajine , tj demokratske volje naroda.
Demokratski izbori nisu održani u roku, i nadalje ( kako koja država gleda verovatno mesec dana ) je trenutni predsednik Ukrajine - predsednik jedino institucija države , a ne volje naroda.
...........................................................................................................................................................................................
Sad sve postaje diskutabilno u pravima medjusobnih odnosa , pa tako da li i US ima pravo da da nešto radi sa licem kojemu je istekao demokratski mandat ( ne i državni mandat ).
Informiši se malo. Zapeo si u prvoj polovini XX veka. Međunarodno humanitarno pravo oružanih sukoba.Nema rata, to je SVO.
Jel Rusija objavila rat? Nije.
A usrećit će se s njimaPutin šalje Iranu visokotehnološke ruske borbene zrakoplove Su-35.