Kadafi
Primećen član
- Poruka
- 752
Најгоре кад дођу они месеци - српањ, травњ, кокошињац... Ништа не разумемA jeste teško čitati na iskvarenom srpskom. I ja se mučim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најгоре кад дођу они месеци - српањ, травњ, кокошињац... Ништа не разумемA jeste teško čitati na iskvarenom srpskom. I ja se mučim.
Bože, zašto toliko mrziš ruse??Skrkalo ih na buljuke![]()
Slično imaju i Amerikanci. To je uslovno pod "ako"zar su dotle došli rusi u oćaju??!
Citiraj na osnovu cega imas takav utisak?Puno je 80
u prvom svetskom ratu su rusi kapituliraliSlično imaju i Amerikanci. To je uslovno pod "ako"
Da ti pojednostavim ako kreneš protiv Rusa u startu si nayebao.
Следећи покушај контраофанзиве Оружаних снага Украјине биће успешнији – Зеленски
Sad mu objasni kako se IQ mjeri, od 0 do 80, jedan po jedan.Puno je 80![]()
A ne na neku rusku seriju, pa nije valjda da gledaš naci pirgave?Zelenski me podseca na Rodnija iz Mucki
T 72 može u Africi tamaniti kopljanikeДокле год тамани НАТО канте, добра је канта
Ne prdi trbonja.u prvom svetskom ratu su rusi kapitulirali
Ovo je masakr RusićaVAŠINGTON I BRISEL KONAČNO PRIZNALI, CEO SVET ZAPANJEN OVOM INFORMACIJOM!!
Ruske trupe upale u dobro organizovanu zasedu u Donjetcku, ušavši u naizgled napušteno mesto, odjednom su bili zassuti sa svih strana smrtomosnom vatrom artiljerije i pješadije. Gubitci okupatora su ogromni
u prvom svetskom ratu su ti rusi kapitulirali, a izgubili su i krimski rat 1853ćeNe prdi trbonja.
Rusi su ti se posrali na zgradu Rajhstaga a Krim je opet ruski.u prvom svetskom ratu su ti rusi kapitulirali, a izgubili su i krimski rat 1853će
Абрамс не може ни тоT 72 može u Africi tamaniti kopljanike