Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je Marine.Uvek je bila deo sveukupnog Ruskog zivotnog prostora i .
Nije bila dio, prvo moraš da shvatiš da je do 1800 sve od Odese do Harkova(uključujući Krim) bilo bez slavenske populacije, praktički nenaseljeno(no man land). A Ukrajina je sve do 1800 bila dio Poljske i dio katoličkog svijeta. Nikakve veze sa Rusijom nisu imali.

Ovde sam povukao crtu, južno od te crte u Ukrajini nije bilo slavena(Ukrajinaca i Rusa) u značajnim brojevima sve do 1800 godine.To su područja u kojima su harali brojni narodi koji bi preko vrata naroda upali u Europu i praktički cijelu modernu povijest je nenaseljeno...zadnji su tu haračili Krimski Tatari.

90a9787707032d8433de26e23642f82a.jpg

Eto vam ljudi, najplodniji deo Evrope i istovremeno najtopliji sektor su Rusi prevideli, tamo uopće nije bilo ljudi, jer šta će zemljoradnici da rade u plodnom i toplom regionu ako mogu da žive unutar Arktičkog kruga? :rotf:
Postojalo je nešto što se zvala Zlatna Horda, koje je potisnula Slavene u negostoljubljima šumska područja sjevera. kasnije su Krimski Tatari haračili i sve redom odvodili u roblje. Tako sve dok se nisu obračunali sa Tatarima ta područja su bila deboto prazna. O kakvoj vi ruskoj Ukrajini trolate???

Evo ti npr ligvistička mapa Europe 1500
Bez naslova.png

Poslednja izmena:
Ne pises iskreno.Koliko je meni poznato Ukrajincima niko nije osporavao pravo da budu Ukrajinci,na Ruskoj zemlji,sto sam vise puta dokazivao ovde a mozes i sam da se informises ako zelis zaista da znas sta je istina.Naprotiv,jos u ono vreme je Ukrajinska republika bila najbogatija republika SSSR-a.Trazeno im je da ne ulaze u NATO i da se okanu velicanja nacizma i da ne ubijaju neistomisljenike u Donjeckoj,Zaporoskoj,Hersonskoj i Luganskoj oblasti.A ko je vas terao da postanete Srbi?!Kad?Gde?Napisi,da cujem,da saznam.
Oni jednostavno mrze Ruse, i tu se priča završava.

Nije bila dio, prvo moraš da shvatiš da je do 1800 sve od Odese do Harkova(uključujući Krim) bilo bez slavenske populacije, praktički nenaseljeno(no man land). A Ukrajina je sve do 1800 bila dio Poljske i dio katoličkog svijeta. Nikakve veze sa Rusijom nisu imali.

Ovde sam povukao crtu, južno od te crte u Ukrajini nije bilo slavena(Ukrajinaca i Rusa) u značajnim brojevima sve do 1800 godine.To su područja u kojima su harali brojni narodi koji bi preko vrata naroda upali u Europu i praktički cijelu modernu povijest je nenaseljeno...zadnji su tu haračili Krimski Tatari.

Pogledajte prilog 1482248
A gde je ukraina na ovoj mapi, može li mi neko zaokružit

Pogledajte prilog 1482248
Koliko ja vidim iznad te crte sto si povukao pise Aquired by Russia 1667. Aquired je nesto steceno u prevodu. Znaci,Rusi se borili za to,a ne Ukri,vidis da ih nema nigde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back