Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta 2 o kojima laprdaš su uništena u maju prošle godine, posle su isporučena najmanje još 3, jedan je opaprčen na vozu u Herson oblasti i još 2 nova u Kijevu
tako da Ukijima raketLe više nisu potrebne.

malopre bi da su im ostala 7 sistema od 20 isporucenih...
aj uzmite tajm aut pa sedite i dogovorite se i drzite se jedne price, a ne ovako sirite smutnju medju postenim narodom

Koja demokratija, pa do danas prepodne su pricao da smo nacisti

Elem, ako je Lukasenko postenjacina, ne treba mu promena zakona.
Naravno da ste nacisti, tvoj drugar se poziva na Blut und Boden, valjda signalizira istomišljenicima misleći da nećemo primetiti.

Onaj ko među vama nije nacista bi trebalo što pre da se ogradi od svog društva.

Još jedan čin nepoštovanja novog Čerčila, nije dobio buster sedište u Litvaniji:

1705074201770.png

Koja demokratija, pa do danas prepodne su pricao da smo nacisti

Elem, ako je Lukasenko postenjacina, ne treba mu promena zakona.
Nigde i nikog ne nazvah nacistom. Reklo bi se da Lukašenka smatraš diktatorom. Ja te pitam kako do sličnih stvari dolazi u vašim demokratski uredjenim društvima, ali ti nemaš odgovor, ili ti ne prija.

Opet gomila gluposti, jer poistovjecujes propalo rusko carstvo sa drzavom koja se danas zove Ruska Federacija, a slicnost je samo u imenu.

Ukrajinci su bili dio tog propalog carstva i aktivno se borili za to carstvo, pogotovo kad su u pitanju bile teritorije gdje su cinili vecinu stanovnistva. Ti se pravis lud, kao da su se iskljucivo etnicki Rusi borili i umirali za ta podrucja a etnicki Ukrajinci za to vrijeme sjedili kod kuce. Pa im ovi to sad lafo poklonili, i sad hoce nazad.

Rusija je izgubila prvi svjetski rat, i posljedica toga je bila revolucija koja je dovela do stvaranja jedne potpuno nove drzave koja se zvala Sovjetski Savez. Da bi bilo sto manjetrzavica medju stanovnistom komunisti su znali da etnickom skupinama moraju dati odredeni nivo autonomije, pa su od vecinskih ukrajinskih podrucja napravili novu republiku koja je dobila svoj ustav. Nakon disolucije Sovjetskog Saveza, republika je dobila nezavisnost i medjunarodno je priznata cak od Rusije.
Vidi,meni je drago da ti pises pametno,nije meni za mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back