Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.922
rusofili nemaju ppPitaj ga opet, posalji mu pp, pa kad odgovoris, kopiraj na forum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusofili nemaju ppPitaj ga opet, posalji mu pp, pa kad odgovoris, kopiraj na forum
malopre bi da su im ostala 7 sistema od 20 isporucenih...Ta 2 o kojima laprdaš su uništena u maju prošle godine, posle su isporučena najmanje još 3, jedan je opaprčen na vozu u Herson oblasti i još 2 nova u Kijevu
tako da Ukijima raketLe više nisu potrebne.

Naravno da ste nacisti, tvoj drugar se poziva na Blut und Boden, valjda signalizira istomišljenicima misleći da nećemo primetiti.Koja demokratija, pa do danas prepodne su pricao da smo nacisti
Elem, ako je Lukasenko postenjacina, ne treba mu promena zakona.
Зајебане те западне санкције.
Saljem ti pozdrav preko Himars rafala da parafraziram Zoricu Brunclik.![]()

Nigde i nikog ne nazvah nacistom. Reklo bi se da Lukašenka smatraš diktatorom. Ja te pitam kako do sličnih stvari dolazi u vašim demokratski uredjenim društvima, ali ti nemaš odgovor, ili ti ne prija.Koja demokratija, pa do danas prepodne su pricao da smo nacisti
Elem, ako je Lukasenko postenjacina, ne treba mu promena zakona.
Imaju Ukri i 31 Abrams, ali ne smeju da ih pokažu.malopre bi da su im ostala 7 sistema od 20 isporucenih...
aj uzmite tajm aut pa sedite i dogovorite se i drzite se jedne price, a ne ovako sirite smutnju medju postenim narodom
Ne znam kako ti nije neprijatno da kačiš ovakve gluposti, kad je potreban minut da se otkrije da lažeš?Pa nista, RF dosla do nivoa SK mudrim vodjstvom Volodje.
![]()
Vidi,meni je drago da ti pises pametno,nije meni za mene.Opet gomila gluposti, jer poistovjecujes propalo rusko carstvo sa drzavom koja se danas zove Ruska Federacija, a slicnost je samo u imenu.
Ukrajinci su bili dio tog propalog carstva i aktivno se borili za to carstvo, pogotovo kad su u pitanju bile teritorije gdje su cinili vecinu stanovnistva. Ti se pravis lud, kao da su se iskljucivo etnicki Rusi borili i umirali za ta podrucja a etnicki Ukrajinci za to vrijeme sjedili kod kuce. Pa im ovi to sad lafo poklonili, i sad hoce nazad.
Rusija je izgubila prvi svjetski rat, i posljedica toga je bila revolucija koja je dovela do stvaranja jedne potpuno nove drzave koja se zvala Sovjetski Savez. Da bi bilo sto manjetrzavica medju stanovnistom komunisti su znali da etnickom skupinama moraju dati odredeni nivo autonomije, pa su od vecinskih ukrajinskih podrucja napravili novu republiku koja je dobila svoj ustav. Nakon disolucije Sovjetskog Saveza, republika je dobila nezavisnost i medjunarodno je priznata cak od Rusije.

nema rusa koji bi ih videliImaju Ukri i 31 Abrams, ali ne smeju da ih pokažu.
Germany lifts block on Eurofighter Typhoon sale to Saudi Arabia: Reports
https://breakingdefense.com/2024/01...fighter-typhoon-sale-to-saudi-arabia-reports/
Kako je ono išlo, Putina su dočekali sa najvećim počastima...![]()

Pitaj Prof. dr @JazzPiano taj sve zna.a jesu li rusi na ukrajinskoj ili ruskoj teritoriji?
Pao sam nisko jer nemas dokaze za svoje tvrdnje?!Bogumi tebi nema pomoci i moj savjet ti je promjeni ili dilera ili psihijatra.
A posto si tako nisko pao ajde ti lipo u ogradu pa da vise tvoje bedastoce ne citam !
Nema to veze sa Prof. Dr. To je samo pitanje zdravog razuma.Pitaj Prof. dr @JazzPiano taj sve zna.
Ovo kao da je Jaguarka pisala?To vama rusosiitima nikad nije bilo problematicno.