Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.961
A vi se okupali na Dnjepru u centru Kijeva.![]()
Mene licno je uvek vise privlacilo more od reke

Sto se Rusa tice vece su sanse da ce kupati u Dnjepru nego vi na Krimu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A vi se okupali na Dnjepru u centru Kijeva.![]()
Mene licno je uvek vise privlacilo more od reke
Sto se Rusa tice vece su sanse da ce kupati u Dnjepru nego vi na Krimu![]()
Jao Msti pa ko se kupa Dnjeprom ? Koga glođu somovi ? Ako se ne sećaš da malo osvežimo sećanje sa nekim video uradcima ? Šta kažeš ?A vi se okupali na Dnjepru u centru Kijeva.![]()
Jaooooo mister notepad, gubiš seeeZnaci ides na mrsko Nato more. Jak si mi ti kremljobotski patrijota.![]()
Bice perja u Avdeevci !!!8xTU95 se priblizava lansirnim tackama.
Турчину/татарину вјеровати исто као и овом другом што је издао руску нацију.zeleni osjeća da dolaazi noć dugih noževa...tatarin i etnički rus mu daje neku lažnu sigurnost da ga neće prepustiti desnom sektoru.
пицикине рукоблудовине?
Znaci ides na mrsko Nato more. Jak si mi ti kremljobotski patrijota.![]()
Maketa GerasimovaPa jes, treba kao u Rusiji gde Volodja da bude 24 godine u fotelji i Sojgu tricavih 12. Nego gde Gerasimov, nesto ga nema u poslednje vreme?
Joža kraljIma kakvih pametnih novosti? Bez glupih tixijevih kotlića. Zanimljivo kod smjene je što Zalužni nije ni htio braniti avdijevku dok Sirski vjerojatno želi. Bojim se da će sada ukrainci počet stvarno ginut ako padne odluka da ju brane pošto poto.
Koliko sam ja procitao o tome se jos uvek pregovara.Samo da ih ofarbaju trebace nedelje,a do tada na frontu moze da bude i bela zastava kod hohola.Mada im nece nista pomoci kao ni oni zapadni sto nisu,ali neka vas,nadajte se,ne kosta bas nista."Kupi" tenkove, napravi remont i "proda" ih Ukrajini...ko o čemu ti o ledini![]()
Oni vole te narodne nosnje kao Skoti,na taj fazonako se to ponovo desi opet ce ti nacija zavrsiti u austriji u suknjama kao i vasi preci 1918 i 1945![]()
Je li ti se Manstragello izvinuo što te nazvao neinteligentnim? Ja te moram braniti pored ovlike proruske bratije na naslovu.
Ne. Jos ne.Rusi tek krenuli da ratuju izgleda .. Sad se već ozbiljno roka