Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већ их одбацили од Кијева 76 km?
какав Кијев, Вороњеж, Липецк и Перм постали украјина, Москва се држи али је Подмосковље пало, до ујутру ће вероватно бити у Великом Новогороду првој престоници кнеза Олега кога својатају

Већ их одбацили од Кијева 20km?
Ви их одбацили...па одсвуда. Ено Тихи већ 19 дана качи једну те исту вест како је Харков, Мариупољ, шта ја знам , пао. Затим након 15 дана се хвали да су Руси ушли у део неког места далеко иза линија по вашим картама и да шире фронту.

7 ruskih helikoptera zveknuto u ovom napadu, od cega 4 potpuno

Тешко да је ту ишта 'звекнуло' ... д'извинеш.
laug.gif

Мелитопољ у руским рукама од првог дана, то је доказ колико колико сте глупи не знате ни монтаже више реално да радите тј ваши "НАТО заштитници" "тачна" мапа исто ко што је западни део украјине, галиција "пола државе" :hahaha::lol:

sooz91wsvtw21.jpg

Pre ce biti ovako nego sto ce Putkovi gologuzani otkinuti sve do Galicije. Plakacete gorko kada vam i CK KP Rusije kaze istinu. :cool:

У чему је фора са овим, не видим сукобе? У првом тњиту пролази транспортер у другом проблем са гусјеницом на тенку (спала) ... прије да цивил помаже.
Ukroše imaju običaj da vežbaju kratke rezove. To je filmski postupak kada se prikazuje neki objekt u kretanju a onda preseku film sa slikom nekog drugog objekta , na primer uništenog vozila ili tenka , jest da taj drugi predmet nema nikakve veze sa objektom u kretanju oni ipak misle da postoji zajednička participacija , oba predmeta su od iste vrste.

Не, јефтина пропаганда коју од првог дана води запад у својој немоћи. Ратују цензуром и лажима а све у бесу јер другачије не смеју.
Плаћеници им беже, нису очекивали моћну и озбиљну војску.
Шта ће јадници, немају куда и мисле да ће јефтиним фалсификатима и нотовским качењем тих лажи нешто променити?
Ево, за пар дана ако се не преда елитна окружена украјинска армија (неких 75.000 људи) следи им елиминација.
Ни једна лаж коју ћеш окачити неће изменити ту чињеницу.
EwKtCmOWEAIvPNs.jpg

Вама се и већина Руса смеје и исмејава.

Ви их одбацили...па одсвуда. Ено Тихи већ 19 дана качи једну те исту вест како је Харков, Мариупољ, шта ја знам , пао. Затим након 15 дана се хвали да су Руси ушли у део неког места далеко иза линија по вашим картама и да шире фронту.
Па добро, подавише их то стоји.
biglaughh.gif

Још им се фронт смањује свакоднево....

Упало пар бригада Руса, стоји вас вриска-писка е'о 1000+.... страна ....
laug.gif

Јесте да. Да сам Рус стидео бих се. Кад сретнем првог Руса рећи ћу му да треба да их буде срамота. Да се ми стидимо због њих по форумима
Pa normalnog Rusa nece biti sramota jer je on najverovatnije protiv tog rata. Ovi drugi i treba da se stide,sto su za rat,a i zbog bruke crvene armije.

Pogledajte prilog 1120753 Linija fronta se danima, od 12.3, ne menja. Po rusofiličarima ovo je lažna karta. Jedino su na jugu imali nekog uspeha kakvog takvog. Uz enormne gubitke naravno. :lol:
Наравно да је лажна. Само будала може да верује у двонедељни опстанак ових црвића
нацртаних као продор у ништа.

sooz91wsvtw21.jpg

Pre ce biti ovako nego sto ce Putkovi gologuzani otkinuti sve do Galicije. Plakacete gorko kada vam i CK KP Rusije kaze istinu. :cool:
та мапа никад није постајала, осим на твом профилу и сајту десног сектора :D Галиција је пољска територија у састав украјине улази 1939 захваљујући бољшевицима које толико пљујеш па они су ти створили ССРУ тј данашњу "савремену ујкајину" такође термин москал никад није постајао осим у вашим болесним умовима

Rusija se vraca na granice iz 1914. lagano.

Russia_1000.jpg
Ma jok teraj to do Berlina i neka Putko vrati Berlinski zid hahah.

Наравно да је лажна. Само будала може да верује у двонедељни опстанак ових црвића
нацртаних као продор у ништа.
Rusofili vole da zive u imaginarijumu bilo vucicevom ili Putkovom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back