mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.716
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajina na 50.000 vojnika bezuslovno kaputulira.Rusi imaju 15 000 mrtvih, garant, samo moze biti vise a ne manje.
Ukrajina broji desetke tisuca mrtvih, bar 30 000, od toga pola civili...
Ništa od toga. Može ako Ukrajina kapitulira i prihvati sve ruske uslove. Kad se nije predala do sada neme smisla ni sad.Sve vise se prica o prestanku borbi i pregovorima sa obe strane.
Samo nek se dogovore da ljudi ne ginu bez razloga.
I Putin ce popustiti i insitirati samo na glavnom uslovu: Nezavisnost od NATO-a, Krim i Donbas / Lugansk.Ukrajina na 50.000 vojnika bezuslovno kaputulira.
Ništa od toga. Može ako Ukrajina kapitulira i prihvari sve ruske uslove. Kad se nije predala do sada neme smisla ni sad. Pa zašto su ratovali?
Da ljudi zalud izginu i zemlja se razruši? Jesu li ratovali radi javnog mnjenja zapada?
Snimak bez komentara ne prikazuje ništa.
Ukrajina na 50.000 vojnika bezuslovno kaputulira.
Insistiraće još na federalnom uređenju , denacifikaciji i neofanzivnoj vojsci To je stari ruski predlog.Nema smisla da se rešavanje Ukrajine prolongira. Sad trenutak.I Putin ce popustiti i insitirati samo na glavnom uslovu: Nezavisnost od NATO-a, Krim i Donbas / Lugansk.
Nešto mislim da je to preterano.
Ono, od propagande i kontrole informacija obe strane teško da će se imati bilo kakve istinite informacije tog tipa, dok se ovo ne završi.
Ne ubijaš Zelenskog, treba neko da potpiše kraj rata...Mislim da broj poginulih nece utjecati na kapitulaciju, prije ostvarenje nekog strateskog cilja tipa ovladavanja Kijevom, ili ubojstvo Zelenskog ili tako nesto...
Овде мора контра питање.Imam jedno vrlo zamiljivo pitanje za rusofile a i ostale...
Dakle, da su Ukrajinci hipoteticki prihvatili da nikada ne udju u NATO, rata ne bi bilo?
Da li to znaci da bi Rusi time dozvolili da im Ukrajinci i dalje ubijaju civile kao u prethodnih 8 godina?
ma ne bi Rusi, majke mi
Ljotic i Nedic su srpski politicari koji su tada bili na vlasti, kao i onaj Bander u Ukrajini.
Beograd je glavni grad Srbije. Sta ti nije jasno?
I Putin ce popustiti i insitirati samo na glavnom uslovu: Nezavisnost od NATO-a, Krim i Donbas / Lugansk.

pa za to im trebaju meseciNe ubijaš Zelenskog, treba neko da potpiše kraj rata...
Ali, mislim da će za kraj rata Rusi morati da uzmu Kijev, a vreme im ističe.
Ма нису имали морнарицу уопште. Pogledajte prilog 1120971
15к активних војника само (+?) ... полупаше им дјеца - ејјј брЕ

Па Вуковар ти је као Мариупољ, пун елитних усташа које су морале
бити уништене. Зашто пишете о Вуковару као о поразу ЈНА?
Баш ред за хлЕб?
В Чернигове бандеровские мрази расстреляли людей, которые стояли в очереди за хлебом. 10 человек погибли.
Сейчас ЦИПсО разгоняет по сетям фейк, что это сделали российские оккупанты.
Ma oće. Na broj poginulih dodaj toliki broj ranjenih i isto toliko zarobljenih. Takvo stanje dovodi do totalnog raspada vojske i pada gradova poput Kijeva...svega. Zaboravi gerilu. Kriće se zlikovci i biće čišćenja džepova kao posle ww2.Mislim da broj poginulih nece utjecati na kapitulaciju, prije ostvarenje nekog strateskog cilja tipa ovladavanja Kijevom, ili ubojstvo Zelenskog ili tako nesto...