U prevodu, zarobljeni ukrajinski vojnik čita što su mu Rusi napisali(jer nema izbora).![]()
Погледај видео, не лупетај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prevodu, zarobljeni ukrajinski vojnik čita što su mu Rusi napisali(jer nema izbora).![]()

Ovakve gubitke u avionima i brodovima moze se nazvati samo smotanost, nesposobnost, glupost.Pade Marinka od smotanih,onda Ukrajince smatras jos gorima
U sustini je lazov.Sam sebe zakopava

Baron mala macaU sustini je lazov.
Ovo se neki Rus maskirao u vojnika ukrowermahta i pljuje po nato opremi

Jeste!Pa on se ispalio pre mozda 15 dana nesto u vezi Ukrajine,i ja mu nekoliko puta postavljao pitanje u vezi toga kada ga vidim ovde i on nista,kulira me.A mudruje mi ovde nesto.Baron mala maca
Svi su takvi, kao klonirani.Jeste!Pa on se ispalio pre mozda 15 dana nesto u vezi Ukrajine,i ja mu nekoliko puta postavljao pitanje u vezi toga kada ga vidim ovde i on nista,kulira me.A mudruje mi ovde nesto.
Rat je,za avione se sve bazira na veruj mi na rec,isto kao i obaranje iskandera kinzala i 30 od 30 dronova.Ovakve gubitke u avionima i brodovima moze se nazvati samo smotanost, nesposobnost, glupost.
Lete i plove kao da su u miru ili kao da protiv sebe imaju Indijance naoruzane kopljima lukom i strijelom.
Momci iz BrazilaSvi su takvi, kao klonirani.
Idi begaj,vidis samo jednu stranu a pravis se corav kad dodje odmazdaPrvo:
Sretan Božić Ukrajincima ako ih ima ovdje na krsti.
Drugo:
Zabranio bi im da gađaju Ruske avione i brodove jer je to uzaludno trošenje vojnih resursa obzirom da Rusi niti lete avionima niti plove brodovima.
A onda ovde krenu narikače !!!!Idi begaj,vidis samo jednu stranu a pravis se corav kad dodje odmazda

Oboren je jedan SU-34, ''prijateljskom vatrom''.Ovakve gubitke u avionima i brodovima moze se nazvati samo smotanost, nesposobnost, glupost.
Lete i plove kao da su u miru ili kao da protiv sebe imaju Indijance naoruzane kopljima lukom i strijelom.
Rat je dešava se, neki su popušili od nekih što nose sandale, pa ništaOvakve gubitke u avionima i brodovima moze se nazvati samo smotanost, nesposobnost, glupost.
Bez zezzz...totalno bezveze trošenje vojnih resursa....nakon tri mjeseca od početka višegodisnjeg blitz kriega bilo je jasno da Ruski avioni i brodovi nemaju nikakvog utjecaja na tijek borbi na kopnu...trebalo je to pustit nek zuje i plutaju a koncetrirat se na kopnene operacije.Idi begaj,vidis samo jednu stranu a pravis se corav kad dodje odmazda