LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 14.074
Svima dolazi iz dupeta u glavu, ali ne i krstinim wermahtovcima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima dolazi iz dupeta u glavu, ali ne i krstinim wermahtovcima
Idi begajMožda bi i moglo, današnja cancel kultura ne oprašta...
pa , kako da sebija glasa protiv , kada se izdajice , koji su bili uz fasiste i zajedno napadali , ej oslobodilacku narodnu vojskuPogledajte prilog 1471196
Jel moze neko od kolega forumasa onako OPCENITO da prokomentarise ovu vest?
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/g...a-na-balkanu-protiv-velicanja-nacizma/sg03djp
A krstini botorusi razvlace dezinformacije kojekakvih twiter nalogaNije to bol, već nemoć i frustracije, a mediji im ispiru mozak kako je rat gotov i da su pobijedili. Pa kad ih realnost uradi u glavu, krene bijes iz nemoći.

Ne zanima me. Govorim o tvom uplodovanjuJbg nisam vam ja najpunija glavu da pričamo istim jezikom, a onda ne razumite što pišem. Ne pada mi napamet pisat više na istočnohercegovačkoj ijekavici.
https://hrcak.srce.hr/file/186439Evo ti malo splitskog slenga pa prevodi, ako te zanima
Tako piše Informer..Kur moj ne precizira.
Baš ''precizira'' po koloni koja je dobila odsustvo od 7 dana za konvertitski Božić.
Precizira, zastrašujuće precizira.
Arlaucu pa se cak i Andj ukljucio onda znas da im dogorilo do nokataUšutili rusofiličari jutros..pomalo budu se pojavili kad osvoje dvi gredice luka...

A evo i botoruske perjanice u pokusaju Lakicevica, ljuta botoruska gujaArlaucu pa se cak i Andj ukljucio onda znas da im dogorilo do nokata![]()

Sprcalo vam brodicKrenula ukrowermaht ofanziva nesagledivih razmera,![]()
![]()
![]()
![]()

A krstini botorusi razvlace dezinformacije kojekakvih twiter naloga![]()

BRT to bi ti trebo znatKad su se Rusi povukli iz Berlina?

Ako Japancima dodije satrace ih gore nego 1905Stara vest,nego hoce li Japan napasti Rusiju sa pvo sistemima?

Samo je probušio kupolu i nastavio letit, te se zapalila municija u istoj i game over.
A krstini botorusi razvlace dezinformacije kojekakvih twiter naloga![]()
Samo je probušio kupolu i nastavio letit, te se zapalila municija u istoj i game over.

U prevodu, zarobljeni ukrajinski vojnik čita što su mu Rusi napisali(jer nema izbora).Баци пола у воду...
Ukrainian soldier say the Ukrainian military kidnap people, steal humanitarian aid and money; ask «Am I the only fool who has already regretted five times that I quit my job abroad and went to the military enlistment office?»