Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?


  • Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro

Холандија опет почела да купује руски гас

💸 У септембру, после тромесечне паузе, Холандија је поново почела да купује течни природни гас из Русије, показују статистички подаци ове земље.
Током септембра Амстердам је од Москве купио 211,5 милиона кубних метара гаса за 109 милиона евра.
Zima bato.

Prosle godine je bila zayebancija kad je bila topla zima.
 
.
Како Русија продаје нафту.

Када је прошле године уведен ембарго на руску нафту, односно огранишење цене коју земље које ипак ту нафту купују на 60УСД/барел, као и забрана бродовима да је превозе пала је цена танкера.

Русија је купила флоту од 400 танкера.

Сада Русија продаје нафту по цени 60 УСД/барел јер не жели да доводи своје купце у проблеме међутим, цена превоза није ограничена и слободно се уговара...

.

Одговор не може бити бољи!
 
UKR kanal javlja da stoje lose

Screenshot_2023-12-10-12-29-22-739_com.twitter.android.jpg
 
e sada valja uzeti kalkulaciju s iskustvom židovsko palestinskog rata ove godine...uzmimo proporcionalno veličinu teritorija koju čini gaza i jadnih mizernih kapacitete palestinskih branitelja i vremena jedne suvremene židovske soldateske da zauzme određeni teritorij uz podršku oklopa,avijacije i satelitskih snimakai to ukalkulirajmo u ukrajinsko naci - ruski sukob...naravno uzmimo u obzir da je u gazi za ova dva mjeseca ubijeno 10 000 djece i s tom vojnom kalkulacijom ja pretpostavljam da bi za oslobođenje samo kijeva bilo ubijeno 200 000 maloljetne djece.
Sto bi dalje dovelo do "osude" zapadnog "moralnog" sveta koji je INACE bio uzdrzan na glasanju o rezoluciji u vezi prekida borbenih dejstava u Gazi.
NJUJORK - SAD su stavile veto na rezoluciju u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija o trenutnom prekidu vatre u Gazi. Za rezoluciju je glasalo 13 članova SB UN uz jedan uzdržan i jedan glas protiv, prenosi Bi-Bi-Si. SAD, stalna članica Saveta bezbednosti UN, jedina je država koja je glasala protiv, što znači da rezolucija nije prihvaćena u Savetu bezbednosti.

Sjedinjene Američke Države ocenile su rezoluciju kao "neuravnoteženu“ i "razdvojenu od stvarnosti". Objašnjavajući razlog zbog kog je amerika stavile veto na rezoluciju, njen predstavnik rekao je da je proces koji je prethodio donošenju nacrta rezolucije bio užurban, kao i da su odgovarajuće konsultacije tokom njega izostale, navodi Bi-Bi-Si.
https://www.tanjug.rs/svet/politika...zi-izrael-se-zahvalio-americi-na-podrsci/vest
 
Ma sve to ok samo se pitam zar nije "malčice" licemjerno uvoziti gas od pomahnitalog Putina autokrate još uvjek?:mrgreen:
Нема :lol:, :(.
А зар лицемјерје не важи за Путина, који продаје гас непријатељима?
Е мој Ефендија увек пола приче продајеш.
Их шта ти је мехки левантски карактер.
 
Зар се ти не представљаш као неко ко све зна.
Санкције на руски гас не постоје!
Ајде нас обавести и о количинама гаса које Русија извози у Европу сада и упореди их са количинама од пре рата.
Товариш, када то урадиш, немој да заборавиш да ставиш :lol:.
Ма стави два :lol:.
Kako ne postoje?! Sta ti to pricas?!Uvedene su odavno,samo sto ne ide da se snabdevaju iz obnovljivih izvora pa su Evropski lazovi po dobrom starom obicaju pojeli sto su izasrali i nastavili kao da se nista nije desilo.Kao kod dece,puj pike,ne vazi.
 
Zelenski na putu za nesudjenu Briks clanicu. Kremljobotici u soku i neverici, Sputnjik im pricao bajkice.

Zelensky is on his way to Argentina for the inauguration of the newly elected president Javier Miley.
On the way to Argentina, he met with the Prime Minister of the Republic of Cape Verde.

143473_130935377_GA7mMl_XIAARlhn.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top