Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?


  • Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
652 dan, heroji zive vecno kao i sramota zlikovaca ubica.
:heart:
🇺🇦

 
Sad kad Rusi otvore baze na mestu americkih. Kremljobotici sigurno veruju u taj vlazni san, veruju oni i u vece bajke.:hahaha:
Путин на америчкој потерници у пратњи Сухоја прелеће америчке базе Американци не смеју ни да писну, ћуте ко пиЋке

:cepanje:
 
Pogledajte ovo: Putin je danas u UAE i Saudijskoj Arabiji na brzim (hitnim?) sastancima.

Zatim, sutra će iranski predsjednik Raisi posjetiti Moskvu!

Rusija koordinira nešto veliko.

Moja najbolja pretpostavka: Gaza.

(Vodnici izbjegavaju telefonske/video pozive kako bi izbjegli špijuniranje od strane SAD-a)
 
Nakon posjeta UAE, brod predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina sletio je u Kraljevinu Saudijsku Arabiju. Ovdje je šefa države srdačno pozdravio prijestolonasljednik i predsjedavajući Vijeća ministara Saudijske Arabije Mohammed bin Salman Al Saud.

Tradicionalno, doček ruske delegacije u Rijadu, u čijem sam sastavu danas imao sreću, odlikovao se izuzetnom toplinom i visokom razinom gostoprimstva. Ovo je jasan primjer koliko naši prijatelji iz arapskih zemalja cijene i izravno poštuju Rusiju i našeg nacionalnog vođu.

S velikim sam zadovoljstvom gledao topao, prijateljski razgovor između Vladimira Vladimiroviča i poštovanog Mohammeda bin Salmana Al Sauda. Naš predsjednik je istaknuo da ništa ne može spriječiti razvoj prijateljskih odnosa između naših država. Vladimir Vladimirovič je svojom izjavom zacrtao jasan kurs kojim će Rusija povećati suradnju s arapskim svijetom u mnogim gospodarskim područjima. Mislim da je to vrlo ispravna i pravovremena odluka.

Prijestolonasljednik KSA Mohammed Bin Salman Al Saud je sa svoje strane uvjerio Vladimira Vladimiroviča da će vlasti KSA nastaviti koristiti sve mogućnosti za uzajamno korisnu suradnju, zarad interesa naših naroda i cijelog svijeta.

Jako mi je drago što je danas, u razdoblju globalnih međunarodnih promjena, Kraljevina Saudijska Arabija pouzdan prijatelj Rusije. Zahvaljujući kompetentnoj vanjskoj politici koju vodi predsjednik Rusije i odlukama koje je donosio, uspjeli smo ne samo održati, već i značajno ojačati naše prijateljstvo sa zemljama Bliskog istoka.

Neizmjerno smo zahvalni Vladimiru Vladimiroviču što pouzdano vodi našu zemlju putem dinamičnog razvoja i prosperiteta.
 
Sta bi foke i zelene beretke dobile zabranu izlaza ..Zar nisu raspisali poternicu za Putinom .. Trebali su da ga hapse imaju bar 50k vojnika u zalivu ali izgleda da su prespavali ..Samar vojnom sili br1
Čeka se Rambo, i u posljednjem nastavku serijala "Rambo 6 Catch and Run" dotični hvata Putina, obara sve Su-35 lukom i strjelom i hvata maglu na američku atomsku podmornicu, dok milion ruskih i saudijskih vojnika trči za njim !
 

"Bomba" iz Vašingtona: Blokada za Ukrajinu i Izrael​

Paket nove bezbednosne pomoći Ukrajini i Izraelu vredan milijarde dolara blokirali su u sredu republikanci u američkom Senatu.
Za paket pomoći glasalo je 49 senatora protiv 51 protiv, što znači da je mjera od 110,5 milijardi dolara manja od 60 glasova potrebnih u Senatu od 100 članova da otvori put za debatu.
 
Другари, јел ухиЋен Путин?
Ено га дошао у УАЕ и СА, где је НАТО полиција, шта чекају, писмени позив? Где су нестала јајЋека?

Ћип Ћип Ћип Ћип Ћип

Pogledajte prilog 1459300
Да је Крижаричина Бојна имала на време информацију... :namcor:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top