Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce da se pregrije na ovoj vrucini :per:

1691351609837.png

Ginu seljaci sa Ukrajinske strane .
Iako imam sažaljenje za Ukrajinske naterane vonike pitanje je kakav bi bio njihov zločin da su uspeli da
se probiju do Donjecka i drugih mesta koja su pretežno naseljena Ruskim ili Ruskogovornim stanovništvom.
Nemam sumnje da bi bili okriutni bez trunke opomene od strane ''zapada''.
Stoga , iako su na vreme upozoreni da se ne kače sa Rusijom i dalje slepo veruju da će nešto uraditi a što nema veze sa realnošću već će Rusi pokazati još bolju odbranu i zaštitu stanovništva.

Dok ne prelete Ruski avioni iznad Kijeva ( a nemoraju izvršiti nikakve akcije) već da samo dokažu da mogu i da su prisutni neće biti opomene gradjanstvu Kijeva koje je takodje velikim delom Rusofono gradjanstvo ali bez prava da dignu glas protiv Ukrajinske neuspešne ofanzive.
Nezgoda bi bila da Rusi koriste moderne avione zbog mogućnosti obaranja i kradje tehnologije ali čak i prelet stare hipersonične 25tice u niskom letu pokazalo bi da su Rusi na ''vratima''.

Dok ne prelete Ruski avioni iznad Kijeva ( a nemoraju izvršiti nikakve akcije) već da samo dokažu da mogu i da su prisutni neće biti opomene gradjanstvu Kijeva koje je takodje velikim delom Rusofono gradjanstvo ali bez prava da dignu glas protiv Ukrajinske neuspešne ofanzive.
Nezgoda bi bila da Rusi koriste moderne avione zbog mogućnosti obaranja i kradje tehnologije ali čak i prelet stare hipersonične 25tice u niskom letu pokazalo bi da su Rusi na ''vratima''.
Jednom su letili i nikad vise :per:
Ako si zaboravio 25.2.2022:rtfm:

A nije problem što je Estonija udaljena samo 140 Km od centra Sankt Petersburga?

Drugi najveći grad cele Rusije
... tamo amerima ne trebaju nikakvi nuklearni kontenjeri ni rakete. Mogu iz topa da ispale termo-nuklearnu bombu na Sankt Petersburg.

Estonija ušla u NATO pakt 2004 godine.

Koliko amerima treba da istaliraju te nuklearne kontenjere? Koliko godina?

Koliko minuta treba raketi da preleti 140 Km?

Svi oni imaju planove invazije, kontra invazije, odbrane... itd. Svaka država ih ima. Ja samo napominjem da Amerika nije izvršila invaziju na Kubu na koju sovjeti već jesu bili postavili nuklearke. Tvoje pitanje je bilo da li bi Amerika izvršila invaziju da su nuklearke blizu američke granice?

Odgovor koji sam ti ja dao je odgovor koji daje istorija. To što se tebi ta istorija ne sviđa to je druga stvar.
Živiš u paralelnoj dimenziji poznatoj kao ‘Ukroland’. Znaš li koliki je Sibir i koliko je nemoguće naći lansere u njemu i šta su to bojeve glave od 20 megatona? Tvoji odabrani gospodari ne smeju ništa jer imaju baš sve da izgube a baš ništa da ne dobiju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back