Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto vi Rusosiiti kmecite za tanker nafte

Ako je legitiman cilj da Rusija sjebe skladiste nafte u ne znam Zitomiru, ako je legitiman vojni cilj sto je Ukrajina polupala naftne rezervoare u Belgorodu, zasto kmecite za taj tanker ne razumem

Zasto je taj tanker nafte razlicit od skladista nafte u Belgorodu, zasto vam je toliko stalo za njega, a nije za Belgorod. Ne secam se da ste toliko vristali oko toga.

Kad je zx16 izvestavao iz podruma o napadima na Belgorod, niste pokazivali toliku zabrinutost a za ovo pokazujete.

Ako je legitiman cilj da Rusija sjebe skladiste nafte u ne znam Zitomiru, ako je legitiman vojni cilj sto je Ukrajina polupala naftne rezervoare u Belgorodu, zasto kmecite za taj tanker ne razumem

Zasto je taj tanker nafte razlicit od skladista nafte u Belgorodu, zasto vam je toliko stalo za njega, a nije za Belgorod. Ne secam se da ste toliko vristali oko toga.

Kad je zx16 izvestavao iz podruma o napadima na Belgorod, niste pokazivali toliku zabrinutost a za ovo pokazujete.
Ukljuci mozak unistiti tanker pun nafte u sred Crnog Mora utice na sve crnomorske zemlje,a tri su zemlje NATO-a.Ovo moze biti maslo samo imbecilni britanaca,tesko ukrajinaca posto je Crno More i njihovo.

Zx ne zivi u Belgorodu

Iskreno mislim da je tanker nafte idiotska meta i da samo retardi mogu da ga gađaju.

Nije neki problem pogoditi ga, ogromna, spora, nenaoružana meta, teže ga je promašiti nego pogoditi.

Međutim jedan uništen tanker pravi ekološku katastrofu koja se ne može sanirati godinama.

Ovaj je na sreću bio prazan a i vozio je neke hemikalije koliko sam pročitao (potencijalno još gore nego nafta).
Zamislite da je bio pun, celo Crno more i kompletna obala bi bila ugrožena, 1 litar nafte kontaminira milion litara morske vode.

Tako bi se ti prepametni Ukrajinci koji su ga gađali ushrali i u ono malo preostale svoje obale, rumunsku, bugarsku, tursku obalu a oni su im ipak saveznici

Primera radi zamisli da neko izbuši tanker u Jadranskom moru, nešto mi se ne čini da bi se komšije tako radovale kao za ovaj u Crnom moru.

U Ukrajini grmi, serija eksplozija:
Oružane snage Rusije napadaju vojne objekte u zemlji.
Dolaze izveštaji o napadu na objekte u oblastima Žitomir i Hmeljnicki. Ova druga ima aerodrom u Starokonstantinovu, gde je bazirana ukrajinska avijacija. Takođe, stižu izveštaji izveštava o prolasku projektila ka Viničkoj oblasti. Ukrajinski izvori tvrde da na nebu deluju nadzvučni Kinžali.
To će sve braća Kličko skinuti svojim dugim majmunskim rukama

Ovo uopšte nije loše, otvorilo je Rusima put da unište bilo šta što uđe u Ukrajinske vode, na isti način na koji je gađan i ovaj brod.

Sinoć si se poradovao da je bio mostić a ne tankerčić

Uzgred šta da je tanker bio pun nafte, nema veze što bi i obala Rumunije i Bugarske bila unakažena, bitno je da bi Rusi imali štete.

Najiskrenije, ko može da se raduje napadu na tanker, bilo gde u svetu.
Jaka stvar pogoditi tanker, ogromnu sporu metu
Nitko ne može nadmašit radost krstinih očiju nakon pogođenog silosa,inače opake i brze mete :cool:

Ukljuci mozak unistiti tanker pun nafte u sred Crnog Mora utice na sve crnomorske zemlje,a tri su zemlje NATO-a.Ovo moze biti maslo samo imbecilni britanaca,tesko ukrajinaca posto je Crno More i njihovo.
Slažem se s tobom! Njihove specijalne jedinice sa morskim dronovima i krstarećim raketama su odgovorne za sve ono što je Ruse zadesilo u rejonu Crnog mora od potapanja Moskve do oštećenja krimskog mosta! Rusima je vrijeme da razmisle o prekidanju tog internet optičkog kabla ispod Atlatika ili bar gasovoda koji vodi iz Norveške i snabdjeva ostrvo! Dok pirgave ne počne direktno da boli, neće ih se Rusi tako lako riješiti!

Brines mozda za one u Africi sto nece stici zito.
Hoce ali Putinovo,niste ispostovali sporazum,nema silosa.
Ne vidim smisao u rokanju silosa žita ne ulazeći u krajnju destinaciju.Kao da će milijunčić nečega promijeniti tijek rata.Ukrajinsko gospodarstvo je ionako razoreno i ovise isključivo o zapadnoj pomoći koja neće izostat.Ovo ti je bio promašen pokušaj poentiranja na gladnoj djeci Afrike:kafa:

Otvoren za mirovne pregovore, znači odustao od denjacifikacje Ukrajine?
Nemaju pojma filoputini ko im glavu nosi :lol:
Screenshot_2023-08-05-17-00-51-163_com.brave.browser_nightly.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back