febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.918
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok god povezuješ 'rodnu ideologiju' s sukobom u Ukrajini, zaostaješ najmanje tri kruga.Tu si u krivu...
Velika većina građana Hrvatske je uz Ukrajinu... Ali iz čiste medijske manpulacije... Ovdje u Hrvatskoj je prikazano, da je Rusija agresor, kao što je prije 30 i tolio godina bila Srbija (makar prije toliko godina Srbija i Hrvatska nisu postojale kao države, niti je u Hrvatskoj bio izvršen neki puč) a Ukrajina kao žrtva, kao Hrvatska prije tri desetljeća.
Ja razumijem da su oni koji politiku i vriejdnosti jednog Bidena, Harris, Blinkena, Nulandice, meteroseksualaca Trudoa i Sancheza, arkuspedofila Macrona, uhatog meteroseksualca Kurtza, zelenog Sholtza, svih pedofila i homoseksualaca iz Nizozemske i Skandinavije, onih premjerki Finske i Estonije koje po turističkim brodovima pokazuju sise... Ako netko podržava vrijednosti vrijednosti koje promoviraju ti ljudi, onda mi je jasno da je uz Ukrajinu. A takvih je golema većina ovdašnjih diskusanata iz Hrvatske.
Ali mi nisu jasni hrvatski konzervativni birači koji su protiv pederskih brakova, rodne ideologije u školama... Čudi me da su takvi uz Ukrajinu...
Jer isti su ljudi organizirali i financirali puč na Majdanu i danas financiraju, potiču rat i huškaju na rat reko svojih meija, i s druge strane preko svojih emisara i medija nameću rodnu ideologiju u hrvatsko (ne samo hrvatsko) društvo... Većina to u Hrvatskoj ne shvaća (ili bolje rečeno ne želi shvatiti), jer se ne može osloboditi iz tridesetljetne zamke Srbija=Rusija=agresor.
I kad s takvima ja počinjem diskusiju u ratu u Ukrajini, iznesem desetine i desetine argumenata... I nakon 10, 15 minuta diskusija se vrati na ono početno "Ali Putin je 22. veljače 2022 napao Ukrajinu" I s tim datumom počinje povijest. Nema dalje.
Ovi banditi su ludi kao struja. Uskoro ce tamosnji narod da organizuje straze da se brani.Još jedan pripadnik wagnera, oslobođen ukazom Putina od zatvorske kazne, izvršio masakr po povratku kući.
https://www.thesun.co.uk/news/23324...ce=sharebar_native&utm_medium=sharebar_native
Uh, zamisli, sjebao sam
Ali ti ipak vjeruješ da je netko zaista svaki dan gledao 500 objava i petkom i svetkom 500 dana
Likvidiranih oficira nema 250k.Zanimljivo, a nije te čudilo da neko brižljivo skuplja sve objave i smrtovnice za poginule ruske oficire.
To oni muzcari kojima se divi BRT i onaj sto voli ovoJoš jedan pripadnik wagnera, oslobođen ukazom Putina od zatvorske kazne, izvršio masakr po povratku kući.
https://www.thesun.co.uk/news/23324...ce=sharebar_native&utm_medium=sharebar_native
u stravičnom zločinu, zaklao šestoro osoba!
Gubici NAFO su 20 puta veci.10+ vise puta je likvidiranih NATOvaca
Vidim opasno kmecite zbog visine zbunja i trave na frontu .... Mozda da Bajden posalje trimere i kosacice kao novi vid pomoci?
Inace se dobro osjecas onako sve u reduGubici NAFO su 20 puta veci.
Van stroja preko 4,1 miliona NAFO
RUSIJA OKO 215 hiljada
To su sve ukupno, ranjeni, poginuli, nestali i zarobljeni, povredjeni,
Za ukrajinske sam uzeo izbrisane iz vojnog spiska
Za ruske ukrajinske podatke , smao sto 215 hilj. Nisu poginuli nego ukupan broj

Volodja bi da protera autobus.Komad lima, par nitni i malo prefarbat i bice ko novi

A na Mostu lepi vatrometSuska se da Volodja voli Duska. Vrela letnja zurka na Krimu.![]()

I kakve veze ima to sa MostomDakle, tačne su vesti da su Ukrajinci promenili taktiku u ofanzivi
- nema više frontalnih juriša i pokušaja da se probiju utvrđene ruske linije odbrane, gubici su bili nepodnošljivi
- sad su prešli na gađanje ruskih ciljeva po dubini teritorije, uključujući i udaljene ciljeve
Dobra stvar u promeni taktike je što će imati mnogo manje gubitke, sačuvaće preostale ljude i opremu.
Loša stvar u promeni taktike je što to više i nije ofanziva i što Rusima savršeno odgovara takav oblik rata jer će uvek nanositi neuporedivo više štet Ukrajincima a linija fronta se neće pomerati.
Još 7 do 10 dana i možete i zvanično označiti ofanzivu kao neuspešnu u okončanu.

To Rusi slave uspesnu odbranu Novorosijska jutros.A na Mostu lepi vatromet![]()
Ma bitno je da se slavi zurka pa kakva takvaTo Rusi slave uspesnu odbranu Novorosijska jutros.

Samo srokaj