Rat u Ukrajini (27)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    104
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оштра депресијација руске валуте допринела је расту прихода у рубљама. Свака депресијација рубље у односу на долар значи 100-120 милијарди рубаља додатног прихода за државу.

ovo je epska izjava

da vidimo malo kako to izgleda iz ugla ruskog gradjana

dobije platu lupam 100.000 rubalja, za nju kupuje neku robu xy kolicinu

sledeci mesec dobije ponovo platu 100.000rubalja, samo usled depresijacije doslo je do inflacije cena od recimo 10-20%, i kupuje 10% manje robe nego prosli mesec. to znaci ako je kupio deci meso i krompir za rucak 30 dana, sada ce kupiti za 27. 3 dana ce da glodju Putinov portret.

u drugom mesecu vec glodanje Putina skace na 6, a u trecem na 9 dana. za 6 meseci, cela Rusija je mrsava i fit ko Zorica Markovic krvtijebem

Rusi u Novom Selu. Potvrđeno

F2xAu2EXQAAjWEo
Od Kijeva i Harkiva rusoagesor spao na Novo selo. :hahaha:

🇷🇺🇺🇦 Медведев је прокоментарисао ноћни удар на танкер:

„Копилад и дегенерици разумеју само суровост и снагу.

По свему судећи, нису им довољни удари на Одесу, Исмаил и други.

Ако кијевски олош хоће да уприличи еколошку катастрофу у Црном мору, мора је добити на оном делу своје територије који ће ускоро отпасти Пољској и који ће смрдети вековима после тога.

Ово ће за њих бити коначна одлука о договору о житу…”
https://t.me/medvedev_telegram/368

Isto Medvedev, ruski patriota dok vaspitava sina pravim vrednostima

Медведев_Дмитрий_с_семьей.jpg

ovo je epska izjava

sledeci mesec dobije ponovo platu 100.000rubalja, samo usled depresijacije doslo je do inflacije cena od recimo 10-20%, i kupuje 10% manje robe nego prosli mesec. to znaci ako je kupio deci meso i krompir za rucak 30 dana, sada ce kupiti za 27. 3 dana ce da glodju Putinov portret.

u drugom mesecu vec glodanje Putina skace na 6, a u trecem na 9 dana. za 6 meseci, cela Rusija je mrsava i fit ko Zorica Markovic krvtijebem

Поставио сам линк до текста на forbes-ru у коме су они питали банкаре и економисте о томе, ал` ти боље резонујеш и повезујеш проблеме...

„Зачарани круг“ функционише овако: депресијација рубље доводи до повећања буџетских прихода за нафту и гас, а као резултат тога, до куповине девиза у оквиру буџетског правила, што додатно слаби рубљу.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-27.979063/post-47479567

Tim tempom osvajate poslednje selo u Donbasu eventualno 2043.
Sad ce da ti objasni da je u pitanju maskirovka, da oni namerno pustaju da deca po Donjecku budu bombardovana evo vec 9 godina, samo da bi ga suknuli NATO savezu jer im se moze, a za to vreme osvajaju neku livadu tamo u onom Bahmutu 9 meseci.

Ne razumemo mi te G6-F8 sahovske 7D strategije, mi kad vidimo da je granata srusila nekom ruskom ili ukrajinskom sirotanu kucu, mi razumemo da je ta porodica izgubila sve sto je imala na ovom svetu a oni vide u tome stratesku mega giga partiju u kojoj Lisabon kapitulira, iako ih tacno zabole i za Rusiju i za Ukrajinu.

Sad ce da ti objasni da je u pitanju maskirovka, da oni namerno pustaju da deca po Donjecku budu bombardovana evo vec 9 godina, samo da bi ga suknuli NATO savezu jer im se moze, a za to vreme osvajaju neku livadu tamo u onom Bahmutu 9 meseci.

Ne razumemo mi te G6-F8 sahovske 7D strategije, mi kad vidimo da je granata srusila nekom ruskom ili ukrajinskom sirotanu kucu, mi razumemo da je ta porodica izgubila sve sto je imala na ovom svetu a oni vide u tome stratesku mega giga partiju u kojoj Lisabon kapitulira, iako ih tacno zabole i za Rusiju i za Ukrajinu.
Ajde sto mi ne razumemo maskirovke genija iz Kremlja kao i dobar deo Rusa,ali srecom kremljobotici to savrseno kapiraju.

Поставио сам линк до текста на forbes-ru у коме су они питали банкаре и економисте о томе, ал` ти боље резонујеш и повезујеш проблеме...

„Зачарани круг“ функционише овако: депресијација рубље доводи до повећања буџетских прихода за нафту и гас, а као резултат тога, до куповине девиза у оквиру буџетског правила, што додатно слаби рубљу.
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-27.979063/post-47479567

Jasno.

Skrenuo bih paznju, a to je izuzetno vazno, da je u tekstu jasno navedeno da se to odnosi na drzavu Rusiju. Jer se depresijacijom finansira drzavni dug Rusije tj rashodi budzeta u krajnoj instanci. Ja sam vrlo jasno naznacio u odgovoru kako to izgleda iz ugla ruskog gradjanina. Ne iz ugla drzave.

Drzavi je super ima 3triliona rubalja duga, stampa malo i plati i puf nema duga. Jednako kako FED stampa politicarima super dug nije problem samo stampaj jos, a gradjani moraju u radnju sutra po meso i krompir, kad tamo inflacija

Jasno.

Skrenuo bih paznju, a to je izuzetno vazno, da je u tekstu jasno navedeno da se to odnosi na drzavu Rusiju. Jer se depresijacijom finansira drzavni dug Rusije tj rashodi budzeta u krajnoj instanci. Ja sam vrlo jasno naznacio u odgovoru kako to izgleda iz ugla ruskog gradjanina. Ne iz ugla drzave.

Drzavi je super ima 3triliona rubalja duga, stampa malo i plati i puf nema duga. Jednako kako FED stampa politicarima super dug nije problem samo stampaj jos, a gradjani moraju u radnju sutra po meso i krompir, kad tamo inflacija
Amerika nastampa vise za dan nego Rusija za godinu dana i tamo sve cvijeta a u Rusiji propast.

Jasno.

Drzavi je super ima 3triliona rubalja duga, stampa malo i plati i puf nema duga. Jednako kako FED stampa politicarima super dug nije problem samo stampaj jos, a gradjani moraju u radnju sutra po meso i krompir, kad tamo inflacija.

Хајде онда кратко на споредну тему, колико у некој инфлацији коју ти наводиш има учешћа цијена хране која није порасла или је минимално порасла јер се иста већином производи у РФ?
Гас, дрва за гријање је домаћа роба, бензин, нафта је домаћа роба, струја је домаћа роба...
Оно што је скочило је увозна роба, заболе просјечног грађанина колико је Тојота или сир из Француске.
Јесам ли сада пажљиво читао?:D

Не лупетај са бројем година потребним за искусног политичара, чак се сматра да испод 50 година ниси довољно искусан и зрео!
Pazi nije strano da su devedeseti Rusi bili pod snaznim americkim uticajem,dosta njih je zelelo da zive americki san propagiran kroz Holivudske filmove,isto je bilo i u Srbiji i dalje je u Srbiji,ne mozes se toga tako lako resiti....tupavi Rusi si stvarno mislili da imaju nove prijatelje amere kao i idiotski srbi koji to i dalje misle,sada im se to obilo o glavu i sada trpe konsenkvence toga,treba vreme da se od toga izlece...pa sam Putin je prdio godinama zapadni partneri misleci da mogu sa njima saradjivati na ravnopravnoj osnovi,najzad su se opametili i shvatili da sa zapadom nema ravnopravne saradnje.....Proizvod te manupulacije su ti ovi likovi kao Patata,takvi bi rodjene prodali za hamburger iz mekdonaldsa.

ovo je epska izjava

Rusi i ekonomija :D doduse nisu ni Ukrajinci nista bolji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back