Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све ове државе са слике имају убрзан привредни раст, док ЕУ посрће жестоко.Сви знамо шта буде са ЕУ када најјача економија у ЕУ посрне.

Nemačka i kriza: Najjača evropska privreda ušla u recesiju - „Pod teretom inflacije, potrošač je pao na kolena"​

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-65707774
Pošto su se sve moje analize i prognoze u vezi rata u Ukrajini pokazale da vrede kao iskorišćen wc papir, jedino što mi preostaje jeste da verglam o inflaciji, recesiji, dolaru, Africi, Indiji i nepostojećem BRICS-u, i to sve na temi o ratu u Ukrajini.

Alleged launches of cruise missiles by a Tu-160 strategic bomber from the Caspian Sea area, — PS of the ZSU!
IMG_20230705_131346_174.jpg

Siptari i Rusi u Donjecku su imali stranu pomoc pre izbijanja sukoba i nakon toga, nisi dobro procitao. Djura se ne poziva ni na koga oba sranja pratio i znam sta se desilo.
Украјинци немају никакву страну помоћ?
Зашто би помоћ Руса Доњецку сматрали страном помоћи?
Мислиш да су Срби РС-а сматрали Србију иностранством?
Количина лицемерја којом се истичете и поносите превазилази
количину глупости којима располажете.

Pošto su se sve moje analize i prognoze u vezi rata u Ukrajini pokazale da vrede kao iskorišćen wc papir, jedino što mi preostaje jeste da verglam o inflaciji, recesiji, dolaru, Africi, Indiji i nepostojećem BRICS-u, i to sve na temi o ratu u Ukrajini.
Чуј непостојећи БРИКС.:lol: Само се тјеши...
Волим да вас ***** са вашим медијима.БРИКС је гига сила која меље.
https://www.brics2023.gov.za/home
:sad2:
https://www.dw.com/sr/briks-protiv-g7/a-65273491

Poslednja izmena:
Himars je klasican vbr,bez navodjenja obicna kanta....strasno oruzije je GPS.A u slucaju sveopsteg rata prvo ce se rusiti satelitski sistemi,posle toga Himars je nista.
Rušenje satelita je poslednji korak pred nuklearni rat. Uništenje protivničkog satelita dovelo bi u direktnu opasnost desetinu svojih i satelita trećih strana. Krhotine bi letele jezivom brzinom i uništavali sve pred sobom.
Zato se ovi veliki u vezi satelita, tolerišu bez obzira na sve ostalo.

zasto te toliko pogadja propast zapada,
kao da tebi iz djepa kradu,
a mozda i da

Ruskim brojkama ne vjerujem ni milimetra, ako oni kažu da je dobro onda vjerojatno nije dobro, to su patološki lažovi :klap:
Не посрћу , видјело би се да плате касне, да пензије касне и слични параметри.Ја имам неколико инсајдера у Русији, људи тамо живе нормално, једино што је проблем странцима јер користе други банкарски систем плаћања, за сада нису осјетили сукоб са Украјином у правом смислу.

Vidim, BRICS vam je baš pomogao da ne pobegnete iz Hersona i Harkova.
Па БРИКС није војни савез као НАТО побогу, али је помогао да Русија економски не посрне.
Види генерално Русима није битно да ли капа европски евро или индијска рупија, кинески јуан.Зар је битно бизнису одакле капа битно да капа?
То што сте ви утриповали да је ЕУ центар свијета је већ нека друга проблематика.

Па БРИКС није војни савез као НАТО побогу, али је помогао да Русија економски не посрне.
Види генерално Русима није битно да ли капа европски евро или индијска рупија, кинески јуан.Зар је битно бизнису одакле капа битно да капа?
То што сте ви утриповали да је ЕУ центар свијета је већ нека друга проблематика.
Pa kakav je to savez onda? Bolje pitanje je ustvari, koliko si naivan na skali od 0 do Verujem u savez Indije i Kine, dva glavna oponenta u Aziji ?

Evo nalo BRICKSa

Kako je Južna Afrika od uspješne države postala propala država

Preozbiljan članak za forum, ali ajde
:rotf: Чуј преозбиљан текст.
Лош римјер, направи паралелу шта је ЈАР на нивоу свог континента, онда имаш добар параметар.
Шта је Бразил на нивоу свог континента, шта су Кина, Индија у Азији и тако даље.
Не можеш ЈАР поредити са Еворпом, Африка је у питању.

Не посрћу , видјело би се да плате касне, да пензије касне и слични параметри.Ја имам неколико инсајдера у Русији, људи тамо живе нормално, једино што је проблем странцима јер користе други банкарски систем плаћања, за сада нису осјетили сукоб са Украјином у правом смислу.
ima ona austrijska banka koja posluje u rusiji ali germanska pokvareština samo takva uzima velike provizije(30- 50%) na transakcije sa zapada....inače...zašto ljudi žive normalno...pa zato što se svijet više ne okreće oko zapadnih audija ili mercedesa ili forda...azija je u zadnjih trideset godina procvjetala i sve je rusima dostupno za yuane...inače moje usputno razmišljanje...rusija je bila problem veliki...previše se slizala sa zapadom a podcjenjivala aziju i to pomalo prikriveno rasistički...danas su stvari puno jasnije jer je i kina shvatila da ne može u sukobu sa USA osigurat morske puteve za tankere i robu i zato se okrenula rusiji jer samo tako može mirno spavati što se tiče sigurne dostupnosti energentskih i robnih puteva koji spajaju aziju sa evropom...
kineski auto
...
1688557666057.png

:rotf: Чуј преозбиљан текст.
Лош римјер, направи паралелу шта је ЈАР на нивоу свог континента, онда имаш добар параметар.
Шта је Бразил на нивоу свог континента, шта су Кина, Индија у Азији и тако даље.
Не можеш ЈАР поредити са Еворпом, Африка је у питању.
Pročitao si?
Dakle, članak je o tome kako je JAR bila na dobrom putu ali prdnuli u čabar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back