Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.115
The occupiers retreated from Klishchiivka near Bakhmut
Drži se Artjomovsk!
Drži se Artjomovsk!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam samo koristio vaš speling. Nezgodno je kad pokušavaš navrat nanos da stvoriš novi jezik, niko ne zna kako se pravilno pišu novosklepana imenaSljedeće pitanje molim
Probaj guglati bez tipfelera, bolje rezultate daje.
Pogledajte prilog 1372634
jedno i je višak.
idemo prema Mariupolju.Rusija kaput![]()

Izvor RTŠta li forumski bojovnici imaju da kažu na ovo?
Nemačke firme i dalje rade u Rusiji, samo ih američke u tome nadmašuju
Novosklepana?Ja sam samo koristio vaš speling. Nezgodno je kad pokušavaš navrat nanos da stvoriš novi jezik, niko ne zna kako se pravilno pišu novosklepana imena![]()
Potvrdio Konašenkov koji "nikada ne laže nego samo iznosi vojne dezinformacije"
Spoken like a true nazi.E tako to radi prava policija u ozbiljnoj državi![]()
U stvari i Rusija današnjice otima decu
Reako americki najodlikovaniji oficir kpukovnik MekGregor
Evo.skokase vam Rusi peti avion za par dana
Prdez u cabar NATO pakta je totalan

Spoken like a true nazi.

Jel' naša momćad osloboila Mariupolj![]()
Ако није уништено, чему онда донације авиона из Пољске, Чешке, Словачке, Бугарске, Румуније, Македоније??Lažu, ukrajinsko zrakoplovstvo je uništeno u veljači 2022. godine, javio kolaženkov![]()
Ако није уништено, чему онда донације авиона из Пољске, Чешке, Словачке, Бугарске, Румуније, Македоније??
Pogledajte prilog 1372637
Lažu, ukrajinsko zrakoplovstvo je uništeno u veljači 2022. godine, javio kolaženkov![]()

Izvor RT
Nato ima 20 puta veći vojni budžet od pravoslavljaDa to je tacno. Ove avione sto vam sada kokaju i razzvaljuju su avioni drzava clanica NATO pakta
DO POSLEDNJEG NATOVCA!!!![]()
Naravno da je uništeno tad, a sada se uništavaju vazduhoplovstva Bugarske, Poljske, Slovačke, Češke, itd itd.Lažu, ukrajinsko zrakoplovstvo je uništeno u veljači 2022. godine, javio kolaženkov![]()
Sto vise donacija ubrzace potrosnju ruskih vojnih zaliha. Ukro logika.Ако није уништено, чему онда донације авиона из Пољске, Чешке, Словачке, Бугарске, Румуније, Македоније??
Pogledajte prilog 1372637
Više oružja više mrtvih Z-likovacaSto vise donacija ubrzace potrosnju ruskih vojnih zaliha. Ukro logika.
The occupiers retreated from Klishchiivka near Bakhmut
Drži se Artjomovsk!
Dupemerike ne?Naravno da je uništeno tad, a sada se uništavaju vazduhoplovstva Bugarske, Poljske, Slovačke, Češke, itd itd.