Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Goran Bosk @Marin83
:per:

CA057FF9-8EEF-4B16-AEE0-3FF420C991FC.jpeg

Onda budi covek pa nemoj pisati tako i uporedjivati Rusiju i SS.Ni drugo nije dobro jer aludira na istu stvar.Za branu mislim da su je Ukri sjebali jer im akcije vode degenerici sto se vidi po stanju na terenu i ukupnom stanju.Bukvalno ih zapad gura u smrt.Jel si primetio da Rusi daleko vise upotrebljavaju avijaciju i artiljeriju?Dosadilo im vise da se natezu sa njima,vide da od ovih nema leba,nerazumni su.
Kako i cime su je sebenisali :think:
A Russiju cu usporedjivat sa SS dok god ubija rusi i pali po Ukrajini.
"DENACIFIKACIJA"
Jedan je to probo sa jednim narodom prije 85 god. pa znamo kako se zavrsilo, tako ce skoncat i botoksirani.

Kako si samo izostavio onaj drugi deo mog posta, jesi li išao pre skupštinu da tražiš povlačenje Hrvatske (NATO) sa KiM?
O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM u okvire Srbije, nakon plaćanja ratne štete Vijetnamu, Iraku, Avganistanu i svim ostlaim državama koje je NATO vojno napao i uništio. Kad Izrael vrati teritoriju koju je uzeo. Dugačka je lista, ali da, rad sam o Donbasu kad se sve to pre reši.
Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.

O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM? Oooo, pa ti si benčmark licemjerstva, kakve veze Ukrajinac kojemu je ruski nacist okupirao državu ima s Kosovom? Ne samo da nema veze, nego Ukrajina i nije priznala Kosovo, ti tražiš izgovor za svoje sirotinjske moralne norme.

Ne mrziš ti Ukrajince zbog Kosova, nego ih mrziš zato jer ti svaki dan pokazuju kako se narod kojem je stalo do svog naroda i do svoje države bori za svoj narod i svoju državu - a to nije srbijansko potpisivanje kapitulacije i odustajanje od svog teritorija. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kakav si, a sramota te to priznati. Mrziš ih jer ti svaki dan pokazuju kako se ponaša "slobodarski narod", epitet kojim lažno voliš karakterizirati Srbijance. I zato imaš obraz đon, ne zato jer je to ugodno, nego zato jer živiš zadovoljno, šutke i poslušno u okupiranoj državi, samo te to sramota javno priznati.
Pljuc.

Па ово је смјехтресно, ко је наложио јадне Укре да овдје прелазе Дњепар, тотално лудило.
ovaj me podsjeća na krepalu zlatnu ribicu koju sam jutros izbacio iz jezerca...šteta...i to je nečji sin ili otac ili brat ali uzeo je oružje da ubije tuđe dijete i tu nema kompromisa....meni je interesantno kako zarobljeni ****** kmeče kako su oni mobilizirani i prisiljeni...kako nitko nije mogao prisiliti mnoge slavene u austro ugriji u ww1 da uzmu oružje već su ovi formirali zeleni kadar.

Kako i cime su je sebenisali :think:
A Russiju cu usporedjivat sa SS dok god ubija rusi i pali po Ukrajini.
"DENACIFIKACIJA"
Jedan je to probo sa jednim narodom prije 85 god. pa znamo kako se zavrsilo, tako ce skoncat i botoksirani.

Mesec dana kasnije imate 20.000 mrtvih 2000+ izgubljenog najmodernijeg oklopa - i dalje ste na istom mestu odakle ste posli

RUSIJA!!!!

CA057FF9-8EEF-4B16-AEE0-3FF420C991FC.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back