Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.107
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veceras.Šta kažu krstini stručnjaci, jel' nastupio nuklearni armagedon kako su najavljivali?![]()
Odzumiraj malo da vidimo kako napreduje vaša boljševička 2-dnevna operacija od 24.2.2022
Kako i cime su je sebenisaliOnda budi covek pa nemoj pisati tako i uporedjivati Rusiju i SS.Ni drugo nije dobro jer aludira na istu stvar.Za branu mislim da su je Ukri sjebali jer im akcije vode degenerici sto se vidi po stanju na terenu i ukupnom stanju.Bukvalno ih zapad gura u smrt.Jel si primetio da Rusi daleko vise upotrebljavaju avijaciju i artiljeriju?Dosadilo im vise da se natezu sa njima,vide da od ovih nema leba,nerazumni su.

Veceras.
Osim što je dokazano da je nije ukrao ali Frtica je kao i obično neinformisan.Evo je. vraćeno. OK?
Pogledajte prilog 1372551
Ukrajinska, ruska jos uvek nije.Nego cija je?
Па ово је смјехтресно, ко је наложио јадне Укре да овдје прелазе Дњепар, тотално лудило.
Ja da idem u skupštinu i tražim povlačenje NATO s KiM? Znam da sam fantastičan, s razlogom, ali malo me ipak precjenjuješ. Znaš, ja u RH ne donosim nikakve političke odluke, bavim se sasvim drugim poslom. Kada spominješ plaćanje ratne odštete Afganistanu, pritom ne misliš da bi ratnu odštetu trebala platiti i Rusija nego samo Ameri, jel tako? Srborus veći Rus od Rusa.Kako si samo izostavio onaj drugi deo mog posta, jesi li išao pre skupštinu da tražiš povlačenje Hrvatske (NATO) sa KiM?
O Donbasu se može raspravljati tek nakon povratka KiM u okvire Srbije, nakon plaćanja ratne štete Vijetnamu, Iraku, Avganistanu i svim ostlaim državama koje je NATO vojno napao i uništio. Kad Izrael vrati teritoriju koju je uzeo. Dugačka je lista, ali da, rad sam o Donbasu kad se sve to pre reši.
Zar se priča o nekoj nukelarnoj elektrani o Rusiji? Ja mislio na ovu ukrajinskuTeško je shvatiti nekoga ko može i pomisliti da će Rusija bombardovati ili na drugi način uništiti svoju nuklearnu elektranu, naročito kad je nuklearni incident jedini događaj koji bi mogao direktno uvući NATO u sukob u Ukrajini
sjećam se...kao da je jučer bilo na temi o siriji i ruganja rusima koji su snimali kamerom bombardirane ciljeve kako ne mogu da pogode u sredinu kamerom označenog ciljnika...Па ово је смјехтресно, ко је наложио јадне Укре да овдје прелазе Дњепар, тотално лудило.
?Ukrajina, srbija hrvatska takodje.
Mesić je odlikovan za NOB
O čemu to?Ukrajinska, ruska jos uvek nije.
Eradikacija.Па ово је смјехтресно, ко је наложио јадне Укре да овдје прелазе Дњепар, тотално лудило.

ovaj me podsjeća na krepalu zlatnu ribicu koju sam jutros izbacio iz jezerca...šteta...i to je nečji sin ili otac ili brat ali uzeo je oružje da ubije tuđe dijete i tu nema kompromisa....meni je interesantno kako zarobljeni ****** kmeče kako su oni mobilizirani i prisiljeni...kako nitko nije mogao prisiliti mnoge slavene u austro ugriji u ww1 da uzmu oružje već su ovi formirali zeleni kadar.Па ово је смјехтресно, ко је наложио јадне Укре да овдје прелазе Дњепар, тотално лудило.
Kako i cime su je sebenisali
A Russiju cu usporedjivat sa SS dok god ubija rusi i pali po Ukrajini.
"DENACIFIKACIJA"
Jedan je to probo sa jednim narodom prije 85 god. pa znamo kako se zavrsilo, tako ce skoncat i botoksirani.
pa bio je u NOBu...čini mi se da je imao sporednu ulogu u filmu deveti krugMesić je odlikovan za NOB
čekajte da dođe NATO pa ćete da viđete...ali valja proći ljeto ljudi su na plažama i šteta narušavati osobni mir.Mesec dana kasnije imate 20.000 mrtvih 2000+ izgubljenog najmodernijeg oklopa - i dalje ste na istom mestu odakle ste posli
RUSIJA!!!!
Pogledajte prilog 1372563
Zar se priča o nekoj nukelarnoj elektrani o Rusiji? Ja mislio na ovu ukrajinsku

Okej, gotovo je, od sada nadalje nema više likvidiranih okupatora?Dzihadi Dzulijan kaze da je NATO prdnuo u cabar i da se ofanziva NATO pakta zavrsila totalnim kolapsom
![]()
![]()
Eto, to im se daje da ne plaču.Osim što je dokazano da je nije ukrao ali Frtica je kao i obično neinformisan.