Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зар не мешаш малчице појмове територија и државе? шта значи "поклоњене територије". Како ти неко може поклонити територију на којој си рођен и где су живели твоји преци?
zvucis ograniceno kao francuski balkon.Komunisti su razmenjivali i davali teritorije,danas si u sastavu jedne sutra si u sastavu druge republike.Kada se drzava raspala ostao si da zivis u toj novoj drzavi kojoj je tvoja teritorija pripjena pre 7-8 decenija.Toga je bilo i u Jugoslaviji,sta ti nije jasno ?

Nesretna ruska posada i sam Btr kanta su se zaista stopili sa kukurozom posle vrelog vala. :mazi:

Čujem da su na desetine marinaca Rusi poslati bogu na ispovest gore u Kramatorsku ?

RTXML49-1024x619.jpg

Jel bilo tu i ustaša možda ?

Zabole mene sta vi mislite,i sta ocekujete.
Putina sahranjujete 20 puta,danas Kadirova,Surovikin nestao,nesto prozivate za brod Moskvu,radujete se stvarima koje nisu i nece promeniti tok rata,nazivate Ruse of nacistima,pijandurama,demoralisanim,svako oruzje koje je stiglo je trebalo da pobedi Rusiju
Sta imamo danas?
Samoubilacke frontalne jurise na rovove koje cete probiti mozda,ali uz strasnu zrtvu.
Vratite se u realnost,jer Ukrajinu upravo unistava taj pijani i nesposobni ruski vojnik.
Kmeeeeeeeeeeeeee
smrc :sad2:

Slika je simbolična, jel tako
Šta simbolično, roknuli su im razornu direktno u bazu, OSTALI SAMO DUGMIĆI ?

Booodale, otišli gore i pričali na engleskom, da se jave mami i tati, da se pohvale kako im dobro ide na ruskom safariju ?

Rusi sve prate, svaki telefonski razgovor registruju i naravno ŠŠŠŠŠBBBBUUUUUUU kurjaci ! :kafa:

Separatisti su u Pekingu, pogledaj povijest. Kužim ja da nemaš pojma o tome ali mi savjest nalaže da ti pokažem istinu.
Nemas ti pojma o istoriji, nista ti ne mozes da razumes , niko to ni ne ocekuje od tebe.
Savest nemas i nema potrebe da se tesis.
A istinu ne bi znao ni da ti se nacrta na celu.
Ovde si obican trol koji spamuje temu budalastinama.
1,4 milijarde kineza nisu separatisti. Vec manjina koja jenpobegla na tajvan i silom odvojila ostrvo od matice. Svi na ostrvu koji su se protivili su poubijani.

Krim, Herson i Zaporozje nikada nisu bili slovenski, to su drevne tatarske a pre toga rimske zemlje.

Ostatak Ukrajine je geografski pojam za taj deo Rusije
Masovna seoba naroda.
Nekada su tu bile nepregledne sume, mocvare , nabujale reke… nije bilo puteva ili sredstava za masovni prevoz.
Zar jos neko stvarno veruje da je neko mogao tek tako masovno da migrira ? To i danas je skoro nemoguce u tom broju kao onda. Ko je pokusao da se probije kroz sumu ili mocvaru zna o cemu pricam.

I da li neko ovde mozda zna da se naziv sloveni prvi put pominje u 18 veku?

Одлично знаш, као и ја, да је мислио на Тајванце. Ако бисмо мак на конац онда овакве расправе никад не би постојале.
Tajvan je ostrvo naseljeno 95% Etnickom grupom Han Kineza i ima jos jedna manja domorodacka grupa.Ja sam Srbin pre svega a onda Balkanac.Tako da ne postoji Tajvanac po etnickoj pripadnosti vec po geografskoj.

Како ти неко може поклонити територију на којој си рођен и где су живели твоји преци?

Не знам. Треба питати оне црнце којима су Енглези, Американци и остали из табора Колективног Запада то чинили. Ваљда они знају.

zvucis ograniceno kao francuski balkon.Komunisti su razmenjivali i davali teritorije,danas si u sastavu jedne sutra si u sastavu druge republike.Kada se drzava raspala ostao si da zivis u toj novoj drzavi kojoj je tvoja teritorija pripjena pre 7-8 decenija.Toga je bilo i u Jugoslaviji,sta ti nije jasno ?
Не знам о којим француским балконима причаш, о каквој Југославији, али твој бесмислен коментар ни најмање не одговара на моје питање....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back