Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.047
Nek povuku konsekvence pa nek je brane.Pa Putin je ušao upravo vojskom i oružjem.
Ukrajina je sama birala NATO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek povuku konsekvence pa nek je brane.Pa Putin je ušao upravo vojskom i oružjem.
nije ...nikada nije bio referendum pod legalnim neutralnim uslovima na čitavom teritoriju...Pa Putin je ušao upravo vojskom i oružjem.
šta ti je bre ovo ?Ubrzana gradnja obrambenih položaja duboko u Ruskoj teritoriji

Покушај пуча Пригожина показао је колико је Русија заиста јединствена.Zapadne službe organizovale rusku maskirovku i genijalan plan sa prebacivanjem Wagnera![]()
![]()
Svaka čast, navedeš neprijatelja da umesto tebe radi ono što si izmaštao![]()
Naravno da te nije sramota da to napišeš. Ukrajinska legalna vlast je oterana od strane ekstremno desničarkih grupacija pod kontrolom Vašingtona, za šta postoje neosporeni audio snimci. Nije Ukrajina sama birala ništa.Pa Putin je ušao upravo vojskom i oružjem.
U USA koroupcija je na mnogim nivoima legalizovana, mada to ne umanjuje cinjenicu da je u pitanju korupcija.R Kelly je za tebe alen delon
Lobiranje je vid legalizovane korupcije. A novcem se sve to gura. Kako god se to zvalo, to je cista korupcijaNe znam gde to meris i citas, ali u Rusiji je potrebno poznavati ljude ili imati malo novca i sve mozes da kupis...Ja sam u USA boravio dugo i nisam to primetio...To je mozda moguce za ljude koji imaju milione(mislim na korupciju), ali oni su ipak retkost... I ne znam zasto u svakom postu pricas kako ja podrzavam pedofiliju...To je veoma ruzno sa tvoje strane...Verovatno nemas jos decu pa ne razumes koliko je lose to sto radis? Sve najbolje ti zelim, a najpre da se uljudis....
.Znači postovao si nešto što te zapravo mrzelo da pročitaš, ali je slika bila lepa.
Pa dobro, to fino ilustruje sve što treba da ilustruje o načinu dolaska do informacija.
Cijeniš da bi ruska manjina nekako volšebno mogla da nadglasa ukrajinsku većinu...nije ...nikada nije bio referendum pod legalnim neutralnim uslovima na čitavom teritoriju...
ukrajinski dron srušio divogradnjušta ti je bre ovo ?
jedan bager i neka ufrćkana žica ispred drona![]()
pogledao i ostao zatecen sa koliko pribranoscu nastupaju hoholji.U sred minskog polja,ostaju bez ekstremiteta i nema panike.Stariji lik nema stopalo i pusi cigaru,predzadnji koji je nagazio na minu sam se evakuise.Poslednji koji je bukvalno skocio na pp minu a koji je najverovatnije sanitetlija, podvezuje nogu i puzi do rampe vozila dok mu staci noge vise na fronclama.Видео са друге стране непријатеља о томе како елитна 47. специјализована бригада Оружаних снага Украјине покушава да нападне регион Запорожја. Експлозије на противтенковским и противпешадијским минама, одсечени удови и евакуација на БМП М2А2 „Брадли“.
Lobiranje je legalno, korupcija nije. Ciljevi su donekle slični ali postoji ta fina linija razgraničenja.Lobiranje je vid legalizovane korupcije. A novcem se sve to gura. Kako god se to zvalo, to je cista korupcija
Ukrajincima se bez sumnje mora odati postovanje za hrabrost,koliko god nisam za njih prosto se ne moze osporiti da su veliki ratnici.pogledao i ostao zatecen sa koliko pribranoscu nastupaju hoholji.U sred minskog polja,ostaju bez ekstremiteta i nema panike.Stariji lik nema stopalo i pusi cigaru,predzadnji koji je nagazio na minu sam se evakuise.Poslednji koji je bukvalno skocio na pp minu a koji je najverovatnije sanitetlija podvezuje nogu i puzi do rampe vozila dok mu staci noge vise na fronclama.
Covek bi mozda pomislio da su drogirani,ali ovi likovi iza sebe imaju toliko puskaranja koliko neki trt mrt specijalci nece nakupiti za 40 godina aktiven sluzbe
svaka im cast,naklon do poda
Са свеприсутним камерама за дрон и шлемове свуда на бојном пољу, насиље и ужас рата не могу се сакрити.Видео са друге стране непријатеља о томе како елитна 47. специјализована бригада Оружаних снага Украјине покушава да нападне регион Запорожја. Експлозије на противтенковским и противпешадијским минама, одсечени удови и евакуација на БМП М2А2 „Брадли“.
Pa kažu Staljin bio lud što je periodično ubijao svoje najvjernjje saradnike u čuvenim čistkama. Znao je taj Gruzin odlično gdje je došao da vlada i sa kim ima posla.BREAKING
Ruski predsjednik Vladimir Putin se upravo obratio javnosti. Rekao je kako će organizatori pobune biti privedeni pravdi.
"Organizatori ove pobune moraju shvatiti da će biti privedeni pravdi, to je kriminalna aktivnost koja ima za cilj oslabiti zemlju", rekao je Putin dodavši da su izdali zemlju.
Njihova interna stvar.Naravno da te nije sramota da to napišeš. Ukrajinska legalna vlast je oterana od strane ekstremno desničarkih grupacija pod kontrolom Vašingtona, za šta postoje neosporeni audio snimci. Nije Ukrajina sama birala ništa.