Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
❗❗❗BREAKING ❗❗❗

Ruski predsjednik Vladimir Putin se upravo obratio javnosti. Rekao je kako će organizatori pobune biti privedeni pravdi.

"Organizatori ove pobune moraju shvatiti da će biti privedeni pravdi, to je kriminalna aktivnost koja ima za cilj oslabiti zemlju", rekao je Putin dodavši da su izdali zemlju.

Znači Putinove garancije i odbacivanje progona Prige je bila maskirovka 🤡

Zato Ukrajinci pričaju s Rusima jedinim jezikom koji Rusi razumiju.

Prošao je ww2 prešlo se na Vjetnam (pa i Koreje) itd. pa Irak i Libija .
Pod strahom komunizma , SAD ( u komunizmu postoji jaka državna imovina dok je u kapitalizmu skoro sve privatizovano) pokreće vojne kampanje ne za svoju korist več za korist stranih zemalja.
Apsurd nad apsurdima, SAD ratuje za interese drugih kapitalista i drugih zemalja a pritom snosi glavni teret.
...............................................................................................................................................................................
Medjutim umesto da se opamete počinju kasnije vojnu kampanju protiv Iraka u skrivenoj svrsi ( i Jelcin je na to nesvesno pristao) da bi naoružali radikalne elemente i prebacili borbu u Siriju sve u svrhu isterivanja Rusije sa obala Sirije. ( O ovome je i Tramp znao , pa je bio protiv ''radikalnih '' ekstremista)
Rusija se kasno ''opamećuje'' ali ipak dolazi sebi .
Slične stvari se dešavaju i sa Libijom i Sirijom i Irakom i APK Srbije koja su bile daleko od demokratije ali sa mnogo boljim i poštenijim uredjenjem nego što su to napravile nato zemlje.
Ustvari nato je razorio klice demokratije u svim navedenim zemljama.

Zapadne službe organizovale rusku maskirovku i genijalan plan sa prebacivanjem Wagnera :think: :think: :think:

Svaka čast, navedeš neprijatelja da umesto tebe radi ono što si izmaštao :dash:
Покушај пуча Пригожина показао је колико је Русија заиста јединствена.
Био је то истински покушај свргавања, а не нека лукава завера да се Вагнер увуче у Белорусију, како неки људи теоретишу.

Земља је била тестирана и изашла је кохезивнија него икад.
Када државни удар није растао како је Пригожин замишљао, није добио подршку незадовољних елемената руског друштва, остављен је изолован и осуђен на прогон.
Пригожин ће заувек остати упамћен у руској историји као издајник, чак ни његови официри нису учествовали, већ један.
Западњаци, којима је владајућа елита преварила и испрала мозак у хистеричну русофобију, бодрили су Пригожина, као да је новооткривени савезник.

А када је Пригожин пропао, са њим је пропао и цео Запад.
У Русији не постоји жеља за „московским мајданом“, само интензивна жеља да се једном заувек ослободи земља западних претњи, утицаја и зајебавања.

Ne znam gde to meris i citas, ali u Rusiji je potrebno poznavati ljude ili imati malo novca i sve mozes da kupis...Ja sam u USA boravio dugo i nisam to primetio...To je mozda moguce za ljude koji imaju milione(mislim na korupciju), ali oni su ipak retkost... I ne znam zasto u svakom postu pricas kako ja podrzavam pedofiliju...To je veoma ruzno sa tvoje strane...Verovatno nemas jos decu pa ne razumes koliko je lose to sto radis? Sve najbolje ti zelim, a najpre da se uljudis....
Lobiranje je vid legalizovane korupcije. A novcem se sve to gura. Kako god se to zvalo, to je cista korupcija

Znači postovao si nešto što te zapravo mrzelo da pročitaš, ali je slika bila lepa.

Pa dobro, to fino ilustruje sve što treba da ilustruje o načinu dolaska do informacija.
.
Ваша (НАФО шизоиди) добровољна ментална деградација очигледно нема дно.

Та ментална голотиња се види и потрудите се мало да је прикријете, овде је углавном ОК екипа и не треба вређати туђу интелигенцију.

Нестварно је да неком ко има ~50К постова на форуму објашњавам шта је форум, али ајде.

Када хоћеш нешто да аргументујеш из објављеног текста, ископираш тај цитат и убациш у пост. Веруј ми, није тешко, а не као што су ми неки овде нудили као аргумент видео који траје 3+ сата, а да не наведу у ком временском сегменту је део на који указују.

Елем, погледао сам чланак који је од 1. септембра 2015. (!)

У њему се износи нечије мишљење да ће у блиској будућности Порошенко (тадашњи председник Украјине) кренути у обрачун са нацистима (којих иначе нема како тврдите).

Како видимо, то не да се није десило, већ су нацисти на свим нивоима ојачали своје позиција и сада ладно обележавају чак и западну опрему нацистичким (или врло сличним нацистичким) симболима, јединице називају по нацистичким јединицама, припадници војних јединица регуларне војске носе нацистичке амблеме и масовно се отпоздравља нацистичким поздравом.

А ако те баш интересује, можемо да отворимо нову тему где могу да ти испишем генезу рађања нацизма у Украјини који је експлодирао 2013/2014 и даље неометано траје.

.

Видео са друге стране непријатеља о томе како елитна 47. специјализована бригада Оружаних снага Украјине покушава да нападне регион Запорожја. Експлозије на противтенковским и противпешадијским минама, одсечени удови и евакуација на БМП М2А2 „Брадли“.
pogledao i ostao zatecen sa koliko pribranoscu nastupaju hoholji.U sred minskog polja,ostaju bez ekstremiteta i nema panike.Stariji lik nema stopalo i pusi cigaru,predzadnji koji je nagazio na minu sam se evakuise.Poslednji koji je bukvalno skocio na pp minu a koji je najverovatnije sanitetlija, podvezuje nogu i puzi do rampe vozila dok mu staci noge vise na fronclama.
Covek bi mozda pomislio da su drogirani,ali ovi likovi iza sebe imaju toliko puskaranja koliko neki trt mrt specijalci nece nakupiti za 40 godina aktiven sluzbe
svaka im cast,naklon do poda

Poslednja izmena:
Да сумирамо резултате Вагнеровог рада у последњих годину дана;
Вагнер је у Украјини постигао „добре резултате“:

... 20-25 хиљада убијених за јуриш на један мали регионални центар. Али на позадини недавних успеха руског Министарства одбране - овако је успех... Али у прошлости, за такве "успехе" командири су слати у казнене чете.

pogledao i ostao zatecen sa koliko pribranoscu nastupaju hoholji.U sred minskog polja,ostaju bez ekstremiteta i nema panike.Stariji lik nema stopalo i pusi cigaru,predzadnji koji je nagazio na minu sam se evakuise.Poslednji koji je bukvalno skocio na pp minu a koji je najverovatnije sanitetlija podvezuje nogu i puzi do rampe vozila dok mu staci noge vise na fronclama.
Covek bi mozda pomislio da su drogirani,ali ovi likovi iza sebe imaju toliko puskaranja koliko neki trt mrt specijalci nece nakupiti za 40 godina aktiven sluzbe
svaka im cast,naklon do poda
Ukrajincima se bez sumnje mora odati postovanje za hrabrost,koliko god nisam za njih prosto se ne moze osporiti da su veliki ratnici.

Видео са друге стране непријатеља о томе како елитна 47. специјализована бригада Оружаних снага Украјине покушава да нападне регион Запорожја. Експлозије на противтенковским и противпешадијским минама, одсечени удови и евакуација на БМП М2А2 „Брадли“.
Са свеприсутним камерама за дрон и шлемове свуда на бојном пољу, насиље и ужас рата не могу се сакрити.
Јавност НАТО држава би вриштала за шефовима политичара када би почеле да виде да се овакве ствари дешавају њиховој сопственој деци.
Зато НАТО никада неће имати петљу да директно узме Русију, и зашто ће јавност рећи не наш рат, не наша борба.
Психопате у Вашингтону су осмислиле овај рат, они немају проблема да располажу људским животом као што одлажу искоришћени тоалет папир, ако то подстиче њихову жудњу за новцем, моћи и доминацијом.

❗❗❗BREAKING ❗❗❗

Ruski predsjednik Vladimir Putin se upravo obratio javnosti. Rekao je kako će organizatori pobune biti privedeni pravdi.

"Organizatori ove pobune moraju shvatiti da će biti privedeni pravdi, to je kriminalna aktivnost koja ima za cilj oslabiti zemlju", rekao je Putin dodavši da su izdali zemlju.
Pa kažu Staljin bio lud što je periodično ubijao svoje najvjernjje saradnike u čuvenim čistkama. Znao je taj Gruzin odlično gdje je došao da vlada i sa kim ima posla.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back