F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Bilo je za očekivati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja to nisam rekao,tako da mi ne imputiraj gluposti koje nemaju veze sa mnom.... Posle onoga koji je rekao da je Moskva potopljena da bi postala podmornica, ti si sampion...
Cuj nalozeno mu je da ode u Belorusiji...To je isto kao kada bi ovi nasi nekom svom udbasu kriminalcu nalozili da ode u Smederevo ...
Za vas je svaki poginuli vojnik dogovor, a kamoli nece jedna pobuna...Ne lupetaj, Kukuriku. Ništa mu nije naređeno već je to bio dogovor.
suknja kratkokurog levaka, 'de to moze da pobedi u bilo kojem ratu? zayebavaju croati, i njima trandze naklonjeniБајденов адмирал Левин
nakaze bre, u kom ratu su se dokazali? na-ka-zeVerovatno kao A. Vučić, najlepši Srbin, a to je Trla baba lanDa vidimo prognoze, šta očekujete da će reći i uraditi
Dobro rekli ste da ste namerno potopili svoj flagship da zapušite lavaboJa to nisam rekao,tako da mi ne imputiraj gluposti koje nemaju veze sa mnom.
Није, док је Крстине бојне! И Азовстаљ се још храбро држи!Bahmut nije pao ?
Na Kherson frontu se bome Berekinulesku opekao kao mačak na kašuНије, док је Крстине бојне! И Азовстаљ се још храбро држи!

Dobro je pa si shvatio da je sve bilo planski.
To je na tebi da odlucis.A šta ako te lično Putin večeras demantuje, vezano za master plan i maskirovku sa državanim udarom
Hoćemo li mu verovati ili ne
A OBRAZ, A CAST, A PEDOFILIJA?
Verovatno kao A. Vučić, najlepši Srbin, a to je Trla baba lan
USA je broj jedna zemlja sveta po korupciji.Pedofilija je strogo zabranjena kao sto znas u celoj EU...A u Rusiji(i slicnim korumpiranim sistemima)je dovoljno da imas malo love ili da poznajes ljude....Koliko ih samo tamo ima, ne pitaj...
Sadržaj govora im je isti, naime Jedno NištaNije Putin Vučić, ne obraća se baš svaki dan

R Kelly je za tebe alen delonUSA je broj jedna zemlja sveta po korupciji.
Pedofilija je sastavni deo zivota vecine EU i USA.
Ali ti podrzavas pedofile. Porazavajuca cinjenica … uzas. Trebalo ni da te je sramota
Da vidimo prognoze, šta očekujete da će reći i uraditi

To je na tebi da odlucis.
Taj ko je rekao njega citiraj,ja nikad nisam tvrdio da se to nije desilo i ko je uradio.Dobro rekli ste da ste namerno potopili svoj flagship da zapušite lavabo
jeste, i zato tvrdim da u buducem svetskom ratu ne trebaju kojekakviNije ti baš jasan pojam "plaćenik", ha?
Sve ovo moglo je biti izbegnuto da Fašintonska bagra nije imala moć koju nažalost ima.Jeziv video iz neuspjele ukrajinske protuofenzive. Rijetko postavljam ovakvu vrstu videa u čast mrtvih. Ali ljudi moraju shvatiti da to ovako izgleda, ovo je rat za koji VI navijate.