Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Колега, опрости ми, али ово испада како је Русија ушла у СВО као без ***** у сватове.
Ako hoćeš moje mišljenje o SVO formulaciji, od početka smatram da je ovo rat i tako ga je trebalo definisati bez foliranja a to znači i veća mobilizacija pre rata.Mislim da je kod Rusa glavni problem bio što nisu očekivali angažman nato alijanse u ovolikom procentu nadajući se da će sve završtiti na sankcijama.
Sada neka kusaju rezultate pogrešnih procjena.Danas gledamo da Ukri skoro pa nemaju oružje iz perioda pre februara 2022 godine i koriste skoro sve sa zapada.Dakle tek sada imaju problem ako ne završe ovu priču optimalno pobjednički za njih.

🇷🇺💀 Контролни пункт који је пробила колона ЧВК-а на аутопуту М4 у близини реке Икорец јужно од Вороњежа.

Слични пунктови се сада граде на граници Тулске и Московске области. Ту је и линија на којој се по сваку цену морају зауставити бунтовне колоне ЧВК-а.

Поред Министарства унутрашњих послова, трупа Руске гарде и јединица војних обвезника, у Москву су из региона војно-транспортним авионима распоређене додатне јединице Министарства одбране Русије са опремом из региона.
#Воронеж #ВСРФ #Россия #ЧВК
@Rybar

Jun 24 at 15:46
https://t.me/rybar/48953

Рибар
прослеђено од Colonelcassad (Boris Rozhin)

„Вагнерима“ је поново понуђено да положе оружје и прекину незаконите радње уз могућност амнестије, узимајући у обзир претходне заслуге. Али време полако истиче. Развлачење овог питања ће довести до снажног сценарија, који ће у сваком случају имати негативне последице по земљу.

Jun 24 at 15:27
https://t.me/RVvoenkor/48041

Poslednja izmena:
Ako hoćeš moje mišljenje o SVO formulaciji, od početka smatram da je ovo rat i tako ga je trebalo definisati bez foliranja a to znači i veća mobilizacija pre rata.Mislim da je kod Rusa glavni problem bio što nisu očekivali angažman nato alijanse u ovolikom procentu nadajući se da će sve završtiti na sankcijama.
Sada neka kusaju rezultate pogrešnih procjena.Danas gledamo da Ukri skoro pa nemaju oružje iz perioda pre februara 2022 godine i koriste skoro sve sa zapada.Dakle tek sada imaju problem ako ne završe ovu priču optimalno pobjednički za njih.
A kako izgleda završena priča optimalno pobjednički za njih, šta još moraju osvojiti, zna li se?

Previse neozbiljno od Rusa. Nadati se da ce nato sve to mirno gledati a ovo im je idealna prilika za rat u kojem nece koristiti svoje vojnike.

Некада се говорило:

"Сви путеви воде у Рим"

а данас

"Сви путеви воде у Москву"

FzZHohSXwAAW7b2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back