Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.134
Aha, i ti kao Tixi vjeruješ u maskirovkuАко то планирају, нема ништа боље него изрежирати државни удар и грађански рат.
Ништа више не јача поверење становништва у своју државу, и вољу за ратовање.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, i ti kao Tixi vjeruješ u maskirovkuАко то планирају, нема ништа боље него изрежирати државни удар и грађански рат.

Orxy otvorio novu brojalicu, gubici Rusa impresivni
https://www.oryxspioenkop.com/2023/06/chefs-special-documenting-equipment.html?m=1

Aha, i ti kao Tixi vjerujete u maskirovku![]()
Šta si se uspalio? Biće kmečanja sa novih naloga bijedo jedna. Vi ste sramote Slavenskog roda. PljucJel nosiš i dalje zakrpu "Wagner ČVK" ili si prekrio motivom džema od šipuraka (količina 165 tegli)
Doduse,lepo kazes.Volim sto priznajes da je skoro sve ono Rusko.I gdje će ih uzorati? Po cijeloj Rusiji?
Okej.
Doticni je samo isturen,navodno po nekim izvorima Vagner je cedo GRU-a.Prigo je psihopata, izgubljen u prostoru i vremenu i zabrijao je da će srušiti Kremlj.
Teško je to izvedivo, ali da će napraviti grandioznu štetu - to hoće sigurno.
Ne mislim da je režirano.Formaciju plaćaju pojedini ruski oligarhi odavno.Ако то планирају, нема ништа боље него изрежирати државни удар и грађански рат.
Strpi se samo malo.Sad ce to.Avantura još nije gotova..

puni magacini botoksaOčajno su ga našminkali za ovu važnu prigodu..

Ne mislim da je režirano.Formaciju plaćaju pojedini ruski oligarhi odavno.
Samo wagner nije jedina vojna formacija a ni jedini interes osim državnog, situacija posle ove nalaže da Rusija mora odlučiti šta dalje sa Ukrajinom.
sad će putin da pusti elitne gardijske jedinice i tajno oružjeMoje mišljenje je da Rusija planira prelazak sa SVO na rat sa Ukrajinom.Puna podrška što se mene tiče.