febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fama oko F16 ili bilo kojeg F... ukljucujuci i da dovedu matorog Top Kruz Gun-a proci ce kao prica sa Leopardma2 Ko se podigne preko 600 metara njega nevidi Buk, Vidi ga S400 i taj ide dole u černozem...ukrima treba avijacijska podrška
ali sobzirom da tu kaskaju jer ih anglosaksonci i ujka Sam okreće kao ringišpil, dobiće to na prolećnu ofanzivu dve iljade i neke
a i da dobiju odmah, slaba vajda...em nemaju svoje pilote da upravljaju a 'saveznici' neće da ginu za propalitet od ukrajine
ŠOU !!!
Ukropistan je teroristička državau toku rata svi pribegavaju lukavstvima i maskiranjem, videli smo kako ukrajinci koriste pozorišta, škole, trgovačke centre, porodilišta... kao vojne baze a ispod njiva i livada imsju i po nekoliko spratova podzemne tajne nato generalštabe i labaratorije.
Imaju Ameri dobrog oruzjaFama oko F16 ili bilo kojeg F... ukljucujuci i da dovedu matorog Top Kruz Gun-a proci ce kao prica sa Leopardma2 Ko se podigne preko 600 metara njega nevidi Buk, Vidi ga S400 i taj ide dole u černozem...
.Izgleda da su Ukr piloti.wunderkidovi koji savladaju obuku od godinu+ dana za 2 meseca,duze traje osnovna obuka za tenk 3 meseca minimum.
Ako vec planiraju da im daju tj.prodaju avione neka im daju i pilote.
DŽaba se ufaš, registrovano sa 15:0 za Holandiju.
Možda se slavi u tvom društvu u Kovinskoj ustanovi.Kod nas se slavi kada se desi bilo kakva katastrofa na zapadu...da li prirodna ili kao teroristicki napad...Mi bismo vecma zeleli da zapad izgori... Kod njih se to ne slavi, jednostavno ljudi razumeju tudju patnju i ne uzivaju u njoj... Ne neguju mrznju i zlo kao mi..Ziveo sam i tamo i ovde, pa poznajem tu razliku....
Najveći problem će im biti isti onaj koji je imao i Su-27: R37 ima domet preko 300km a R77M oko 180.Znaš šta je ukro pilotima najveći problem na F16? To što im jeupravljačka palica desno a ne između nogu. Ne govorim o obuci pilota iz nule.
Ti to ne vidiš, niti treba da vidiš.Krasno su se spremili
Ni F16 ni F18 im neće pomoći, zapavo im ništa neće pomoći.Za svakog ko sjedne u bilo koju zapadnjacku borbenu masinu, vazno je da ne podlegne "americkoj zvaki" Naprimer Helikoper Apac, njegova borbena dokazanost je ubijanje prolaznnika na ulicama i pijacama Bagdada. Abrams. Ako je trbalo da se spoljišti koji autobombil nekom nesretnom Iracaninu tu je nenadmasan, inace je busen po fronatalnom oklopu i to sa obicnim RPG7 i raketama iz 1950 tih... Americka zvaka je kostala zivota one nesretne Ukrajince koji su zajahali Leoparde i Bredlije vijerujem da su se ti nesrecnici isprimali ko babe na penziju da su sjeli u neunistive masine, i posto je njihova ofanziva udarila u zid sada se cesu po glavi "sta dalje"
Iskren da budem prizeljkujem da vidim F 18 tice i F 16 u ovom ratu...
izasao jeeeeeeee

Ljudi na zapadu su stoka koja prati sta im se kaze bez pogovoraKod nas se slavi kada se desi bilo kakva katastrofa na zapadu...da li prirodna ili kao teroristicki napad...Mi bismo vecma zeleli da zapad izgori... Kod njih se to ne slavi, jednostavno ljudi razumeju tudju patnju i ne uzivaju u njoj... Ne neguju mrznju i zlo kao mi..Ziveo sam i tamo i ovde, pa poznajem tu razliku....
Cini ti se zato sto oni imaju drugacije poglede na drzavu nego ti...Ti slusas Slobu, Vucica, Tita, slusao bi i Pasica kao i svakog pastira, dok su oni tamo izgradili institucije i ne bave se karakternim osobinama vladara... Njihovo drustvo je staro i zrelo, a tvoje je mladi adolescent...Ljudi na zapadu su stoka koja prati sta im se kaze bez pogovora
Jok ..Tržište u ekspanziji prodaje rastu i fabrike reaguju ..smanjuju troskove ..izbegavaju trosiove transporta,,carine itd. Kina je postala najvece tržište cela Azija je u expanziji i normalno da da budeš prosutan ..Uvijek se proizvodnja selila u nerazvijenije države, to je proces koji traje od industrijske revolucije, još od parnog stroja i prvih tvornica textila u Engleskoj, nije to ništa novo...
U Belgorodu spremaju se na nove prihode..A di je Wagner, da mu se nije šta desilo
🛩
Осам стратешких бомбардера ТУ-95М су у ваздуху и лете према својим местима за лансирање.
„Ноћ ће бити тешка“, украјинске власти су саопштиле да се очекује ракетни напад великих размера.
Према подацима мониторинг ресурса, у ваздух су подигнути стратешки носачи ракета Ту-95мс и Ту-22м3 Ваздушно-космичких снага Русије. Такође, није искључен ни удар „Кинжалима“. Данас су изведени многи тренажни летови МиГ-31.
![]()
Hahaha..evo ga ..pitaj nekog pilota da ti objasni ....koliko ste komicni sa tim glupostima ..upravljati avionom se može naučili ali upravljanje nije dovoljno ..Pilot koji je letio na bilo kojem borbenom avionu nauči F16 za 2 mjeseca max.