Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.135
Jbt, ja cijeli život zamišljao Rusa kao nekog visokog, vitkog i plavokosog, kad ono niski, zdepasti, crnokosi i kosooki.Nova tura ruskih junacina spasena od smrti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt, ja cijeli život zamišljao Rusa kao nekog visokog, vitkog i plavokosog, kad ono niski, zdepasti, crnokosi i kosooki.Nova tura ruskih junacina spasena od smrti.

Neutronska bomba ubija ljudstvo a ostaje netaknuta infrastruktura. To odavno razvijaju obje strane.Rusi imaju u svom arsenalu atomske nagazne mine zadnje generacije..
Jbt, ja cijeli život zamišljao Rusa kao nekog visokog, vitkog i plavokosog, kad ono niski, zdepasti, crnokosi i kosooki.![]()
Samo da nije pukovnik ili ne daj bože general..
Samo da nije pukovnik ili ne daj bože general..
Rusi tipuju više na infrastrukturu..Neutronska bomba ubija ljudstvo a ostaje netaknuta infrastruktura. To odavno razvijaju obje strane.
Ne, zašto bi? Ostaće im sve netaknuto, samo stakla zamjene i eto ti grada čitavog za useliti.Rusi tipuju više na infrastrukturu..
Frti,samo su ti one stvari u glavi

Jel ovo tvoja slika?
Navukli ih ko majmune.Svi se secamo slikanja vojske Ukrajine kada su zauzeli selasce sa dve zgrade i tri svinjca Neskucno....e pa ti isti dugo nisu slavili.
https://t.me/RVvoenkor/47203
Pogledajte prilog 1358949
Pa to je generalna proba, dosta je da izgube pola, na glavnom nastupu će izgubiti duplo od toga što imajuIzgubili pola Leoparda ali kažu to je bila samo proba.
Kako će izgledati kad stvarno krenu Bog zna ako su samo tokom probe izgubili pola moderne tehnike.
мени је прејако што се некада губило 40,000 глава у контраофанзивама преко ноћи, а сада када уништиш 8 леопарда сви украјинци уђу у панику и хистерију
Ne znam šta je Zaporižija, niti znam da su rusi krenuli u neku kontraofanzivu, jer da bi bilo kontraofanzive treba prvo da bude ofanzivaDošli smo do broja sedam, četničadi. A kako ide kontrakontraofanziva u Zaporižji? Priča se na zidiću da je gecrkt iste sekunde.
Pa zaštićene su zverke, kenjaće im i Greta i PETAмени је прејако што се некада губило 40,000 глава у контраофанзивама преко ноћи, а сада када уништиш 8 леопарда сви украјинци уђу у панику и хистерију
нису нарочито храбра нација