Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.135
Peskov vanbračni sin, iste oči
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Peskov vanbračni sin, iste oči
Dodaj jos jednu nulu.Rusija u Ukrajini koristi svega 10% svojih kapaciteta.
Kmeci
Svoje porodične stvari ostavi za sebe.Peskov vanbračni sin, iste oči
Ta polja tek trebaju da se otvore za eksploataciju. Cim se Rusi istjeraju iz zemlje siguran sam da ce im americke kompanije pomoci u tom projektu.Jel si upoznat sa cinjenicom da jedan Ruski plinovod/gasovod ide za Evropu UPRAVO kroz Ukrajinu?Da Ukrajinci mogu ili imaju svoj plin/gas,nebi ga krali decenijama iz tog Ruskog plinovoda/gsovoda.O cemu ti pricas?
Izgleda da ga je velika muka natjerala da napusti bunker.
Šta će u bunkeru? Ti treba da ideš u bunker jer ćete prvi nayebati ako Ameri odluče da vas žrtvuju.Izgleda da ga je velika muka natjerala da napusti bunker.
Bilo je tu i velikog pranja ruku..
Dobro je da ce im Ameri pomoci.Duse drage,dobrotvori,mirotvorci,majke Tereze.Ta polja tek trebaju da se otvore za eksploataciju. Cim se Rusi istjeraju iz zemlje siguran sam da ce im americke kompanije pomoci u tom projektu.
Kako je samo hrabar..
Tvoja Bosna će biti pošteđena, guste bukove šume čine čuda..Šta će u bunkeru? Ti treba da ideš u bunker jer ćete prvi nayebati ako Ameri odluče da vas žrtvuju.
Nuklearke u Bjelorusiji imaju mete a one su bojim se neke države članice NATO u Evropi. Začas su tu a onda kabuuuuum.
@BratSrbin ti je sve slagao, a ovako glasi istina.
Nakon povlačenja oko Kijeva uz strahovite gubitke (a dobili nisu ništa, osim etiketu zločonca u Buči) Rusi su se fokusirali na jug. U godini dana su uz ogromne gubitke zauzeli par mjesta i izgubili Herson bez ispaljenog metka (grad od 300k stanovnika). Rusija provodi fejk referendum u osvojene 4 oblasti na koji izlazi doslovno 1% stanovništva i pripaja ih Rusiji (iako ni sami ne vjeruju da je to sada Rusija) Za to vrijeme se Ukrajinci nemilice naoružavaju i strukturiraju i sada su krenuli s oslobađanjem okupiranih teritorija.
Ono što trebaš znati je da Ukrajinci imaju izuzetno precizan vojni cilj (oslobođenje državnog teritorija), a Rusi nemaju pojma što im je cilj (nekakva mitska denacifikacija i demilitarizacija).
Idi.....podseti ma na Šteficu CvekKako je samo hrabar..

Ne razumiješ, nije to više kao nekada da rokne atomska i uništi pola države.Tvoja Bosna će biti pošteđena, guste bukove šume čine čuda..
Vecina tog oruzja ne radi. Nakon svega sto smo vidjeli u Ukrajini, gdje je korupcija i nepotizam ruske vojske izasla na vidjelo, samo budala moze povjerovati da su Rusi ispravno odrzavali svoj nuklearni arsenal, za cije odrzavanje je potrebno minimalno 10 milijardi $ godisnje.Šta će u bunkeru? Ti treba da ideš u bunker jer ćete prvi nayebati ako Ameri odluče da vas žrtvuju.
Nuklearke u Bjelorusiji imaju mete a one su bojim se neke države članice NATO u Evropi. Začas su tu a onda kabuuuuum.
Ne radi? BuhahahahahahahVecina tog oruzja ne radi. Nakon svega sto smo vidjeli u Ukrajini, gdje je korupcija i nepotizam ruske vojske izasla na vidjelo, samo budala moze povjerovati da su Rusi ispravno odrzavali svoj nuklearni arsenal, za cije odrzavanje je potrebno minimalno 10 milijardi $ godisnje.
NATO je sigurno ispravno odrzavao svoj arsenal.

Pa vidjet ćemo, samo sam napisao činjenice do danas.Ajde snimio sam ovu tvoju objavu, pa da vidimo za koji mesec šta bi od te ukrajinske kontraofanzive.
Ne razumiješ, nije to više kao nekada da rokne atomska i uništi pola države.
Ti mene na iranske čuvare revolucije..Idi.....podseti ma na Šteficu Cvek![]()