Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.945
Pruzi i vozovima nije nista, samo malo zanelo masinovodju zbog vodke. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Di je to?E što jes, jes. Eno još se vode borbe u Soledaru i Artenjovsku.
Bitno je šta Ukri kažu, a ne ono što se vidi…Ukrajinci kažu, jedino oklopno vozilo sa 100% zaštitom za posadu, još nbitko nije ubijen u Leopardu od kad ih imaju.
Kome vjerovati, ja znam.
Samo postužu suprotan efekt, smiju ime i i niko ih neće shvatiti ozbiljno.Znaju da veoma lepo vidi, troluju od pakosti:
Još donacija za Ukrajinsku vojsku, Hvala Rusima.

A jučer dečko tvrdio da su ih borbandovali i genocodisali 8 godina
Ne zna filoputin ko mu glavu nosi, siročići se potpuno izgubili
Pogledajte prilog 1358662

0,1%. Raspad sustava? EU kumulativno ce rasti. Rusiju ceka stvarni kolaps ekonomije.Ne očekuje se pozitivan rast na godišnjem nivou.
"Očekuje se da će se nemačka privreda smanjiti za 0,1 odsto 2023. godine, prema najnovijoj prognozi Međunarodnog monetarnog fonda."
https://euractiv.mondo.rs/ekonomija/a1586/Najveca-ekonomija-Evrope-upada-u-recesiju.html
Znači rasta privrede za ovu godinu neće biti . Za Britaniju Švedsku pogledaj sam.
Da kojim slučajem imam ozbiljnijeg sagovornika napisao bih još ponešto , ovako gubiti vreme sa nedoraslima nema nikakvog smisla .
Jer za tebe važi kao i za svako derle; Ko s detetom noću zaspi ujutro se probudi popišan.
0,1%. Raspad sustava? EU kumulativno ce rasti. Rusiju ceka stvarni kolaps ekonomije.

Pa zar zapad nije plenio Rusku imovinu?!Znaci,ni zapad nije imucan.Rusi spadaju u tih 99 koji nisu imucni
zato moraju da plene ljudima imovinu
Rusija ih ili ne moze prodati nikako ili samo po neodgovarajucim cijenama. Iz te perspektive svi ti resursi su samo mrtva priroda, koja u datom momentu ne pomaze ruskom gospodarstvu, ili narodski receno, od koje se ne mogu najesti.
Rusiju koja ima sve obojene metale, gas, naftu i hranu čeka kolaps a EU koja nema ništa od toga, čak i Mercedes i VW napuštaju Njemačku, čeka rast?
E svakakvih bilborda i ovde ima hahahahajahah
..Jezero se povuklo, i zaostaci iz Drugog svetskog rata su počeli da izranjaju na svetlo dana:
RF je trenutno osma svetska ekonomija, pod sankcijama se od prošle godine popela za tri mesta.Rusija ih ili ne moze prodati nikako ili samo po neodgovarajucim cijenama. Iz te perspektive svi ti resursi su samo mrtva priroda, koja u datom momentu ne pomaze ruskom gospodarstvu.
A sto se tice Europe, proces zamjene dobavljace je skoro pa zavrsen. Na svjetskom trzistu mozemo kupiti sve sto nam treba.