Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
USA je broj jedna zemlja sveta po korupciji.
Pedofilija je sastavni deo zivota vecine EU i USA.
Ali ti podrzavas pedofile. Porazavajuca cinjenica … uzas. Trebalo ni da te je sramota
Ne znam gde to meris i citas, ali u Rusiji je potrebno poznavati ljude ili imati malo novca i sve mozes da kupis...Ja sam u USA boravio dugo i nisam to primetio...To je mozda moguce za ljude koji imaju milione(mislim na korupciju), ali oni su ipak retkost... I ne znam zasto u svakom postu pricas kako ja podrzavam pedofiliju...To je veoma ruzno sa tvoje strane...Verovatno nemas jos decu pa ne razumes koliko je lose to sto radis? Sve najbolje ti zelim, a najpre da se uljudis....

lukašenko i putin u isto vrijeme drže govor...
...
1687805512907.png

očekujem večeras da se proglasi savezna država bjelorusije i rusije a možda čak i proglasi dodatna mobilizacija ako ne i ratno stanje - u svakom slučaju kordinacija je pripremljena

Sasvim moguće, posebno ovo prvo,

mada, zar nije trebalo neke formalne stvari da se odrade u parlamentima.

Možda Putin odmah postavi i Lukašenka za premijera, da se ne mučimo sa onim anonimnim fikus poreznikom koga niko ne zna ni u široj familiji :hahaha:

Руска Федерација већ испитује да ли су западне обавештајне службе биле умешане у ситуацију од 24. јуна, рекао је Лавров у интервјуу за РТ.Амерички амбасадор је изразио наду да ће руско нуклеарно оружје бити „у реду“ и пренео да САД „немају ништа“ у току контаката о ситуацији са Пригожином, рекао је Лавров у интервјуу за РТ.Амерички обавештајци (према ЦНН-у) су знали за предстојећу побуну неколико дана унапред, али никоме нису рекли, рекао је Лавров у интервјуу за РТ.По његовом мишљењу, то се очигледно крило у нади да ће побуна успети.Такође, шеф руског МИП-а прокоментарисао је јучерашњу публикацију Си-Ен-Ена да очекују још крвавих догађаја у Русији 24. јуна – ту лежи одговор какав је резултат очекивао Запад.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back