Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.047
Malo je kume, mora da se saseku da se dobro zapamti. Bar polovina.Држе већи добар дио Донбаса,Крим и постоји смислен разлог зашто је то тако.Дио Запорожја и дио херсонске регије тренутно.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je kume, mora da se saseku da se dobro zapamti. Bar polovina.Држе већи добар дио Донбаса,Крим и постоји смислен разлог зашто је то тако.Дио Запорожја и дио херсонске регије тренутно.
![]()
Ugodan tek;Kasnije ti nadjem, odo na večeru
A to li je. Sad shavatam odakle tvoji pogresni stavovi.Ta dva nemaju direktne veze koju ti pokušavaš da uspostaviš (tvoja logika: "ubijali su njihovi, sad valjda mogu malo i naši...")
Odveli ga u sumu i razvalili od batina.Nakon izdajničkog pohoda Mikulin dobio po tamburi;
![]()
Znači, želiš nas uvjerit?djesba croati?
Хрватски војни аналитичар: Ово су знаци да је Пригожинова побуна исценирана
I STA CEMO SAD? popusili ste ga@
Ko veruje u “ofanzive”, “proboje linija”, “Azove i Krimove”, “državne udare”, “revolucije” i “rásape Rusije” u principu može da se ubedi u bilo šta.Znači, želiš nas uvjerit?
Wagnerovci su i danas zlo i nacisti, samo su manji nacisti od Putina.Do juče su vam Wagner-ovci bili nacisti, danas zaslužuju odlikovanja. Odlučite se više.
Prigožin je odigrao svoju "poslednju" predstavu...za sadaZa svakog ko je verovao da je džukela Prigožin uspela nekog da zavara:
Znaci podrzao bi Prigozina nacistu za predsednika Rusije?Wagnerovci su i danas zlo i nacisti, samo su manji nacisti od Putina.
Šta mi napričaCIA uvek sazna kad se sve izdešava
u principu, ameri su kilaviJutarnji
Šta mi napriča
Kako neko kome su roditelji stradali od nacista može biti nacista sve verujći čoveku čiji je ujo Blamburški štakor a striko mu ostavio kosti pokraj Staljingrada.Wagnerovci su i danas zlo i nacisti, samo su manji nacisti od Putina.
Videcemo , Vagner je dobio naredjenje da idu za Kijev . Mislim da zbog ogromne zrtve koju je Vagner podneo, imace tu cast da oslobodi glavni grad ukrajine i uhapsi Zelenskog