Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam iluzija da će činjenice promeniti tvoja dubokoreligijska uverenja.

Ali dobro, ipak ti direktno zavisiš od isplata njihovih ekspozitura, ubedio si sebe da ti je gazda dobar i da zato ne radiš ništa loše što ga slepo pratiš.

Jednostavno moraš da žmuriš na zločine onog ko te hlebom hrani.
Koji su to zločini, što smo zaustavili vaš socijalizam u Vijetnamu i Kampućiji na mlavi

U zemlji od 30 miliona stanovnika naravno da možeš naći hiljadu tetoviranih budala, slikati ih sa hiljadu slika i koristiti kao "dokaz" da je cela zemlja nacistička. A u suštini oni su totalno nebitan sloj društva sa dna kace.
Da u pravu si. Samo sto u ovom slucaju nisu nebitni. Potpuno su uvuceni u vojsku i predstavljaju udarnu pesnicu iste. Zapravo u Ukrajini oni su "duboka drzava", ima ih mnogo vise nego sto ti mislis.

Naci ce se neka rupa u zakonu. Rusi taj novac nece vise vidjeti. A suma je ogromna i dovoljna za potpunu rekonstrukciju ukrajinske infrastrukture.
.
Несхватљиво је колико је тупавости и дечјег резоновања на овој теми од стране НАФО шизоида.

Русија западним банкама дугује отприлике колико износе руска средства која су заробљена.

Чак и да се не зна овај податак, сви виде да се с једне стране Руси уопште не трзају на ове самоубилачке претње "заплене" са запада, а с друге стране и на западу су разумни људи врло уздржани по том питању и опет овде имаш овакве уписе.

.

"Gospodarski boom" u Ukrajini nećeš videti, ali imaju oni dovoljno boom-ova svakog dana :mrgreen:
To su samo kremljobotske iluzije. Ukrajina nakon rata ce dozivjeti procvat jer je americki strateski cilj da ima jaku, gospodarski snaznu Ukrajinu kao bedem od ruskih hordi u buducnosti. Ruske devizne rezerve, pristup EU i NATO-u, te prodaja plina iz Dombasa ce omoguciti snazan ekonomski rast.

Американский авианосец зашёл во вьетнамский порт Дананг​

uss-ronald-reagan-aircraft-carrier.jpg
Dosao serif da rascisti stvar, azijati ne mogu da se dogovore sta je cije u Juznom kineskom moru, Kineski ribari vec nekoliko meseci ribare u vijetnamskim ekonomskim vodama uz zastitu svojih patrolnih camaca.

Dovoljno je jer se ratne stete obicno preuvelicavaju.

350 milijardi je ogromna suma, i naravno direktnim ubrizgavanjem tog novca u Ukrajinu se pojacava efekat, jer omogucava gospodarski boom i onda dodatne porezne prihode za drzavu, kje se opet jednim dijelom mogu koristiti za obnovu infrastrukture.
350 milijardi je kap na vrućem kamenu. Prognoza štete je prošle godine iznosila više od bilijun dollara a i dalje ostaje činjenica da su Ukrajinci sa korupcijom na ti, ne možeš taj mentalitet samo preko noći odbaciti.
https://www.luxtimes.lu/europeanuni...ay-cost-1-trillion-eib-head-says/1338418.html

To su samo kremljobotske iluzije. Ukrajina nakon rata ce dozivjeti procvat jer je americki strateski cilj da ima jaku, gospodarski snaznu Ukrajinu kao bedem od ruskih hordi u buducnosti. Ruske devizne rezerve, pristup EU i NATO-u, te prodaja plina iz Dombasa ce omoguciti snazan ekonomski rast.
Što napisa @cornflakes slepa mržnja vam je toliko spustila rezonovanje da ste postali ekstremno glupi i detinjasti.

Ukrajina je završila svoje, trenutno ih vole zato što ginu, kad se to završi teritorija koju im Rusija ostavi će biti surovo i beskrupulozno razgrabljena.

A narod? Ostaće da liže rane i pita se šta i kako im se to dogodilo?

Nije ograničeno samo na srednju klasu niti samo na Francuze - u toj situaciji su svi koji nisu Arapi uz Severne Afrike. Crnac iz afričkih hrišćanskih zemalja se tretira isto kao običan Francuz koji služi da bi Marokanci i Tunižani imali kod da biju, prepadaju, siluju i pljačkaju po Parizu i ostalim gradovima. Ko je njima svima kriv što se ne udružuju u čopore i ne umeju da organizuju demonstracije i pale cele gradove svaki put kad se bilo ko od njihovih nađe iza brave iz bilo kpg razloga?
Postoji nekoliko razloga zasto ne reaguju na isti nacin. Najveca prednost migranata iz Magreba je brojnost i kontrola citavih kvartova.
Da bi se izbegli socijalni nemiri neko mora da zatvori oci na male nestasluke.

Dosao serif da rascisti stvar, azijati ne mogu da se dogovore sta je cije u Juznom kineskom moru, Kineski ribari vec nekoliko meseci ribare u vijetnamskim ekonomskim vodama uz zastitu svojih patrolnih camaca.
To more je americko,posto su ribe u tom moru engleskog govornog podrucja,zato serif stiti interes svoje flore i faune.

350 milijardi je kap na vrućem kamenu. Prognoza štete je prošle godine iznosila više od bilijun dollara a i dalje ostaje činjenica da su Ukrajinci sa korupcijom na ti, ne možeš taj mentalitet samo preko noći odbaciti.
https://www.luxtimes.lu/europeanuni...ay-cost-1-trillion-eib-head-says/1338418.html
Kazem ti, te stete su precjenjene.

Ukrajinski GDP je prije rata iznosio manje od 200 milijardi $ godisnje. Malo je vjerovatno da je ukupna imovina drzave i gradjana Ukrajine veca od 10 godisnjih iznosa GDP-ja sto bi bilo oko 2 biliona dolara.

Po tvojoj racunici to bi znacilo da je pola ukupne imovine Ukrajine unisteno prosle godine, sto je naravno netocno. U Kijevu je unisteno manje od 1% stambenog prostora na primjer.

Kazem ti, te stete su precjenjene.

Ukrajinski GDP je prije rata iznosio manje od 200 milijardi $ godisnje. Malo je vjerovatno da je ukupna imovina drzave i gradjana Ukrajine veca od 10 godisnjih iznosa GDP-ja sto bi bilo oko 2 biliona dolara.

Po tvojoj racunici to bi znacilo da je pola ukupne imovine Ukrajine unisteno prosle godine, sto je naravno netocno. U Kijevu je unisteno manje od 1% stambenog prostora na primjer.
A gle, osobno ne sumnjam da će nakon rata doći do snažnog ekonomskog rasta u Ukrajini (ako ništa drugo,samo da sjebu Rusiju), ali 350 milijardi je ništa za tako veliku državu. p.s. nisam ja radio računicu jer nemam tog znanja, nego neki puno pametniji od mene :)

A gle, osobno ne sumnjam da će nakon rata doći do snažnog ekonomskog rasta u Ukrajini (ako ništa drugo,samo da sjebu Rusiju), ali 350 milijardi je ništa za tako veliku državu. p.s. nisam ja radio računicu, jer nemam tog znanja, nego neki puno pametniji od mene :)
Nisu bas previse pametni.

350 milijardi je ogromna suma ako se direktno ubrizga u ekonomiju jedne siromasne zemlje poput Ukrajine. kao usporedbu imas BiH koja je pretrpjela vece ratne stete po glavi stanovnika, a dobila je samo 7 milijardi $ za obnovu, sa deset puta manje stanovnika, dakle po glavi samo petinu te sume, te ako ukljucis inflaciju onda mozda izmedju trecine i cetrvrtine te sume.

A nivo infrastrukture u BiH, po onom sto sam ja vidio danas nije mnogo losiji nego u Srbiji i Makedoniji na primjer.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back