Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovde sam stigao. Daj mi bilo sta sto potvrdjuje ovo sto si napisao. Mislim na ovo: "...uvjeriti svijet da su ih ukrainci htjeli napasti....".a bi rezimirao: 25 tema se ovdje navija za uništavanje napaćenog Ukrainskog naroda od strane povampirenih ruskih nacističkih hordi zla koje stupidnim argumentima pokušavaju uvjeriti svijet da su ih ukrainci htjeli napasti.
Naravno da postoji Ukrajinac koji ne mrzi Rusiju, ali to je ekstrem. Logična posljedica invazije Rusije s ciljem uništenja Ukrajine i Ukrajinaca.
Podaci za državljane Ukrajine, okej, kao što rekoh, derusifikacija Ukrajine je u toku: šta misliš kuda će etnički počišćen Rus iz Kijeva i Lavova, u Poljsku možda? Naravno da ide u Rusiju.
Spominjao si Dombas, zato sam ti replicirao.Истом аналогијом можемо рећи ЦИА је радила добар посао у Кијеву 2014 године зар не?
Да се барем мало потрудимо бити објективни?
Islto kao u Zločinačkoj, u Zagrebu je manje Srba stradalo nego u RSK.Narod Donbasa? Pa zašto nisu onda ubijali Ruse u Kijevu? Ili imaju samo nešto protiv "naroda Donbasa"?
Niti jedna država ne smije tolerirati ilegalne terorističke formacije na svom teritoriju. Naravno da ih treba likvidirati.
Narod je dobar dok god se ne buni protiv nasilnog preotimanja države pod komandom strane sile i njenog pretvaranja u baze protiv susedne države sa kojom imaju deljenu istroiju i rodbinske veze?Narod Donbasa? Pa zašto nisu onda ubijali Ruse u Kijevu? Ili imaju samo nešto protiv "naroda Donbasa"?
Niti jedna država ne smije tolerirati ilegalne terorističke formacije na svom teritoriju. Naravno da ih treba likvidirati.
Što ste onda toliko paničili zarad PutIeraCNN u panici
Закулисне махинације московске политике – медвеђу јаму коју насељавају насилнички шефови милиција, шефови обавештајних служби и олигарси – немогуће је предвидети. Али дивљи обрти током викенда наглашавају могућност да ко год да води Русију после Путина може бити још немилосрднији и да је Западу теже да се носи са њим као својим дугогодишњим непријатељем. Један од Пригожинових љубимачких пројеката, на пример, била је Интернет Ресеарцх Агенци, фарма тролова коју је Русија користила да пошаље бујицу дезинформација преко друштвених медија у покушају да се умеша у председничке изборе 2016.
„Можда смо сви узбуђени што видимо да је Путинова држања на власти још климавија и да је држава крхкија него што смо мислили, али такође треба да размишљамо о томе шта ће се следеће десити“, рекао је Роберт Инглиш, стручњак за Русију и источне Европе који води Школу за међународне односе на Универзитету Јужне Калифорније.
„Вероватно ће то бити неко попут Пригожина или друге врсте војног вође који претендује на власт, не либерал попут Алексеја Наваљног или ових других либералних критичара Путина, већ популиста са деснице који се позива на исту антиелиту, антикорупцијски инстинкт, али има сопствене бруталне диктаторске тенденције“, рекао је Инглиш.
Nemojte vi da šaljete snajperiste na studente, putem Berkut Janukoviča.Narod je dobar dok god se ne buni protiv nasilnog preotimanja države pod komandom strane sile i njenog pretvaranja u baze protiv susedne države sa kojom imaju deljenu istroiju i rodbinske veze?
Narod nema prava da se pobuni protiv toga, jel da Frćko? Ološu.
Da si ti 100% u pravu Ukrajina bi pala za tjedan dana..Аман човјече ти још ниси свјестан да у Доњецку и Луганску а поготово на Криму нису живјели само Руси.
Многи Украјинци су узели руско држављанство јер Кијев од 2014 године и грађанског рата не сматрају својом матицом.
Da u rusiji i maloj europskoj zemlji nafilanoj ruskom mitomanijom na dnevnoj bazi. Realnost ti je sljedeća, ukrainski plinski bazeni su na teritoriju trenutno okupironom od strane rusije, ti normalno misliš da se radi o pukoj slučajnosti, ja mislim da je to jedini i osnovni cilj rusije, jbg. malo su se zajebali pa sad gledamo rezultate tog zajeba, sve ostalo što ti pričaju se inače kolokvijalno zove- priče za malu decu!Dovde sam stigao. Daj mi bilo sta sto potvrdjuje ovo sto si napisao. Mislim na ovo: "...uvjeriti svijet da su ih ukrainci htjeli napasti....".
Nema broja koliko je puta receno za razlog napada Rusije.
Još jedan bulšit u koji mogu da poveruju samo oni koji žele da veruju, tj svi zaslepljeni antirusi.Nemojte vi da šaljete snajperiste na studente, putem Berkut Janukoviča.
Pisao si tako i da su Bajdenova upozorenja o ratu 2/2022 puka "antiruska histerija."Još jedan bulšit u koji mogu da poveruju samo oni koji žele da veruju, tj svi zaslepljeni antirusi.

Gle , japanci se bube sto je Rusija stavila datum 3 Septembar kao dan proslave i pobede nad Japanom.
a sve cine , bas oni da sa svojim sankcijama , a sve to i cine kao sluge amerikanac, da idu protiv Rusije a zavise od Ruskih energenata , posebno tecnoga gasa
Reuters
Follow
Japan protests Russia's declaring Sept 3 as day of victory over 'militaristic' Japan
Story by Reuters • Yesterday 11:02 p.m.
Pogledajte prilog 1367248
Japan's new Chief of Cabinet Secretary Matsuno Hirokazu announces new cabinet members, in Tokyo© Thomson Reuters
TOKYO (Reuters) - Japan has lodged a protest against Russia over the country's decision to declare Sept. 3 a day of victory over "militaristic Japan" - a move it said would fan mutual antagonism, the top government spokesperson said on Monday.
"The passage of this law could not only stir anti-Japanese sentiment among the Russian people, but may also lead to anti-Russian sentiment among the Japanese people," Chief Cabinet Secretary Hirokazu Matsuno told a press conference on Monday, calling Moscow's move "extremely regrettable".
I nakon godinu ipo dana i hiljade poruka, jedino što si pogodio jeste da ako se Rusi povuku preko Dnjepra, Ukrima će biti teško da napreduju na tom delu fronta. To je mudrost na nivou Ako zapalimo dva kubika drva, velika će vatra da bude.Дајте људи уозбиљите се, мене ова тема интересује пратим је аматерски и то је све.
Da neko ne shvati ozbiljno ovu gnusnu klevetu Efendije - ljudi čak i pod okupacijom traže način da žive normalan život. Ovo što je kazao Efendi je kao da kažeš da su Srbi u Beogradu u periodu 1941-1944 podržavali naciste jer su čekali u redu za nemačke ausvajse. Naravno, ništa bolje ni ne očekujemo od Efendije jer je on koliko prekjuče pozivao na brutalan vojni napad Rusije i holokaust nad Ukrajincima.Многи Украјинци су узели руско држављанство јер Кијев од 2014 године и грађанског рата не сматрају својом матицом.
Nista mu nije, malo zagoreo al preziveo je

Pa eno i Prigozin krenuo da ubija neke ruse, pa se predomislioJoš jedan bulšit u koji mogu da poveruju samo oni koji žele da veruju, tj svi zaslepljeni antirusi.
Ne videh odgovor na moje pitanje. Znas kako kazu "ignore" je iz raja izaslo.Da u rusiji i maloj europskoj zemlji nafilanoj ruskom mitomanijom na dnevnoj bazi. Realnost ti je sljedeća, ukrainski plinski bazeni su na teritoriju trenutno okupironom od strane rusije, ti normalno misliš da se radi o pukoj slučajnosti, ja mislim da je to jedini i osnovni cilj rusije, jbg. malo su se zajebali pa sad gledamo rezultate tog zajeba, sve ostalo što ti pričaju se inače kolokvijalno zove- priče za malu decu!