Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
Evo, moram sam sebi odgovoriti. Otvorio i odmah mi osmijeh na lice dođe od tolikih provala. Da li srborusi stvarno puše to ili sam naivan?Dal da otvorim link? Msm, ono srbin.info je sigurno neutralan link![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, moram sam sebi odgovoriti. Otvorio i odmah mi osmijeh na lice dođe od tolikih provala. Da li srborusi stvarno puše to ili sam naivan?Dal da otvorim link? Msm, ono srbin.info je sigurno neutralan link![]()
Pročitao, jbo me pas ako je ta ekipa normalna!Kaže da može za dva tjedna biti u Kijevu, samo ako poželi.
Ti nisi baš normalan ako si iznenađenPročitao, jbo me pas ako je ta ekipa normalna!
ПУТИН НАЈАВЉУЈЕ УЛАЗАК У КИЈЕВ? Отвара опцију под једним условом
https://srbin.info/svet/putin-najavljuje-ulazak-u-kijev-otvara-opciju-pod-jednim-uslovom/
I mene kao i Agafju čudi zašto ne koriste samo to i Kinžaleblogeri pišu Rusi cepaju
Ruski "Solncepek" spaljuje sve pred sobom
Зато што играју за тамну страну силе као и глупе украше.zašto hrvati navijaju za ukrajinu ?
Зато што играју за тамну страну силе као и глупе украше.
Placao bi ti u valuti koju ti odredis jer ti prodajes.Oni koji zazivaju zamjenu svjetske valute za nešto drugo zapravo ne razumiju koje su prednosti svjetske valute, naravno da ima i nedostataka, ali ima toliko prednosti da su nedostaci podnošljivi, naravno, za takav zaključak moraš nešto i raditi u međunarodnom biznisu, možemo to potkrijepiti jednim karikiranim primjerom, recimo kad bi ti prodao svoje ovce u mozambik, pa kad ti bi mozambički baja platio u mozambičkim metikalima, e onda bi vidio koje su prednosti svjetske valute![]()
Naravno. Prigožin je moj omiljeni ratni zločinac, odmah nakon Hermana Geringa.
ne navijaju oni za ukre nego protiv srbaЗато што играју за тамну страну силе као и глупе украше.
Tuk'o bih ja njih tim slemovima u glavu dok nesto ne popusti.Ukropistanlije iz Galicije sahranjuju poginule kao nekad Hitler esesovce:
a nisu ni ameri ni engelezi, ni aljbanerosi, ni iranci, ni nikone navijaju oni za ukre nego protiv srba
šiptari su im 'braća'
Tj toliko idu im eliminisali Kalibri i Iskanderi.Ukrajina je 2022., 44 milijarde dolara uložila u vojsku iliti 25% BDP za 2022.
https://tradingeconomics.com/ukraine/military-expenditure
ovo me je podsetilo na moj omiljeni film i najjacu scenu ikada .Prekopirano ali bukvalno

U pitanju je proslogodisnji snimak. Stradali su Ukrajinci… ludilo se nastavlja…. Idemooo
Ako Rusija nastavi ovako kilavo kao do sada da vode rat bice im potrebno par godina da ispune te ciljeve.Nikolajev, Odesa i Harkov su sledeci ciljevi za oslobadjanje od NAFO pedofasista