Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je sad atraktivno među kravatima
Putin okrenuo leđa Šojgu :hahaha1:

6c0fc8a773bb426dc95d1658adc619f6.jpg

Ukrajinci jasno kažu, ukrajinski gubitci su vojna tajna, i svaki dan objave procjenu neprijateljskih gubitaka, pretjeruju li, pa to je jasno svima ali nisu ljudi glupi, imaš neovisne medije koje ne zanima koliko su Rusi ili ukrajinci izgubili, zanima ih samo lova ako lažeš ljudi će te brzo odjebat, ja kad vidim ruski izvor samo skrolam, ukrajinski pogledam jer ih simpatiziram ali ne vjerujem puno.
https://liveuamap.com/hr Ovo je jedina karta koja ima lag od 24 sata i pokazuje stvarnu sliku na terenu, ima i drugih ali vidi se da su pod itjecajem.
https://www.oryxspioenkop.com Ovdje možeš vidjeti skoro sve donacije koje su otišle u Ukrajinu ako nisu pod vojnom tajnom, doslovno svaki metak.
Možeš vidjet svako izgubljeno oklopno vozilo, zrakoplov, helikopter u Uktrajini, nije važno je li ruski ili ukrajinski.
Ovi ljudi žive od ovog kužiš?

Kužim, kužim,

dakle mediji (digitalni, štampani, kakvi god) koji žive od toga što rade, oni ne lažu.

Znaš li koliko je glupo to što si rekao, znaš li koliko malo ima zaista slobodnih medija koji su u potrazi za istinom.
Baš to što žive od toga što rade je i ključan razlog da uzmeš sa rezervom to što objavljuju jer ti uvek nedostaje ključan podatak - KO IH PLAĆA

Završiće se i ovaj rat, pa ćeš i sam videti da je 90% svega što se objavljivalo bila propaganda i laž.

Mercedes i Folksvagen sele u Kinu sa kompletnom proizvodnjom. Neku veče je to Bajatović najavio. A rekao je i da su prvi put u istoriji Španija i Italija kupile naftu u juanu.

Ne radujem se ja tome, znam da ćemo svi nadrljati ali samo slijep ne vidi kakva se ekonomska katastrofa sprema.
Da li ti je bilo zamislivo da se dva najveća koncerna u Njemačkoj sele van Njemačke. Tramp je tražio da dođu kod njih jer je znao da moraju otići.

Uvijek se proizvodnja selila u nerazvijenije države, to je proces koji traje od industrijske revolucije, još od parnog stroja i prvih tvornica textila u Engleskoj, nije to ništa novo...

Kužim, kužim,

dakle mediji (digitalni, štampani, kakvi god) koji žive od toga što rade, oni ne lažu.

Znaš li koliko je glupo to što si rekao, znaš li koliko malo ima zaista slobodnih medija koji su u potrazi za istinom.
Baš to što žive od toga što rade je i ključan razlog da uzmeš sa rezervom to što objavljuju jer ti uvek nedostaje ključan podatak - KO IH PLAĆA

Završiće se i ovaj rat, pa ćeš i sam videti da je 90% svega što se objavljivalo bila propaganda i laž.
Neće on da uvidi to nikada, Ukronarativ je kongruentan Tuđmanovom hrvatskom nacionalnom mitu, i ni najočiglednije stvari ne mogu da se prihvate - čovek živi u kognitivnoj disonanci, i to samo može da se nastavi u nedogled - primer je Marin koji nikako da prihvati i svari da je Treći Rajh temeljno poražen, pa sad projektuje predstavu o njemu na EU, na Ameriku, pa bi i na Marsovce, samo da ih ima.

Uvijek se proizvodnja selila u nerazvijenije države, to je proces koji traje od industrijske revolucije, još od parnog stroja i prvih tvornica textila u Engleskoj, nije to ništa novo...
Nije se “selila” nego su se i drugi razvijali, preticali ranije industrijske sile i pošto bi oni postali glavni izvoznici izgledalo bi da se prouzvodnja seli - to je (već sada prošlo) bio slučaj samo sa Amerikom zahvaljujući apsolutnoj dominaciji dolara, međutim, to mu je malo potkopalo položaj, jer se svelo na neograničeno zaduživanje na račun američkih rezervi - i postaje sada nemoguće jer Amerika više ne predstavlja više od 50% svetske privrede kao neposredno posle Drugog svetskog rata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back