Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20230614_192718_079.jpg

Nisu samo tenkovi gubici, možda je mislio na živu silu ali za tebe su i mnogo jednostavnije stvari postale viša matematika.

Ja sam samo pitao da li verujemo Putinu kao izvoru ili ne verujemo.

Ovde se selektivno iz jedne iste rečenice vade neki brojevi kao dokazi a drugi se ignorišu, nije to uopšte prvi put, postalo je pravilo
Pravilo je da svoje vojne gubitke umanjuješ a tuđe uvećavaš, pa nemoj mi reći da to nisi znao

Bez svetskog policajca svet bi otisao u propast... Najjaci uvek mora da postoji, sreca je sto oni nisu imperija koja pretenduje da siri svoju teritoriju kao ostale imperije kroz istoriju, pa i Rusija...
Evo predlažem ti da odeš u neki zatvor da živiš, na 50 godina. Tamo si pod zaštitom policije, pa nam pričaj nakon tog perioda koiko ti bilo lepo.

Da, ali postoje i drugi izvori koji nisu ni ukrajinski ni ruski. Na primer, pogledaš mapu od pre godinu dana i danas, i skapiraš da gadno pušite.

Ja ne pušim ništa, za druge videćemo, govorimo o gubicima.

Sam sebe demantuješ ali si uporan da izguraš do kraja.

Ukrajinci nisu ni pomislili da saopšte svoje gubitke ali treba da im verujemo kad pričaju o ruskim.

Za Ruse kažeš da mogu da znaju samo svoje gubitke a da za ukrajinske lažu.

Kad Prigožin kaže nešto negativno za rusku stranu citirate ga po milion puta ali kada kaže da su pobili 50.000 Ukrajinaca u Bahmutu i ranili 70.000 onda je lažljivi kriminalac kome ništa ne treba verovati

Usaglasite se sami sa sobom pa se javite da nastavimo sa diskusijom

Dmitrij Medvedev, dugogodišnji saveznik Vladimira Putina i trenutačno zamjenik predsjedavajućeg Vijeća sigurnosti Rusije, rekao je na Telegramu da Rusija mora staviti demilitariziranu zonu zapadno od ukrajinskog Lavova.

Kaljiningrad (ili po novom - Krolewiec) je zapadno od Lavova.
Može Medvjedev tamo postaviti demilitariziranu zonu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back