Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt, ja cijeli život zamišljao Rusa kao nekog visokog, vitkog i plavokosog, kad ono niski, zdepasti, crnokosi i kosooki. :think:
94685876.jpg

Ivan Drago?

🇺🇦🐷🐷🐷‼️Читав вод укровермахта се предао у правцу Авдијевке.

Командир вода 110. омбре ступио је у везу са једном од наших јединица. Хтео је да спасе људство, пошто је имао много 300 (рањених), а његова команда је одбила да их евакуише.

После преговора, јединица укровермахта изашла је у пуном саставу на БМП у нашем правцу. Пружана је помоћ рањеницима. Осталим се баве стручњаци.

Превод

Идемо тамо
Да ли си спреман?
Да
Идемо
према становнику стања, резервоар је био 120 метара на путу
и истог...)
Краснодар
Баци оружје!
Стани, стани, стани!
Где си био?
Руке иза главе!
Дакле, људи, одводимо, овде смо рањени!
Овде је отворено!

Screenshot_2023-06-12-22-53-55-780_org.telegram.messenger-edit.jpg

Оливије Стоун:– Чим причамо о рату у Украјини, ми смо покривени пропагандом. Нарочито западна пропаганда, крајње пристрасна, где све одмах постаје антируско. У ствари, Русија је јача и побеђује у овом рату. То преузима, али ти и ја на Западу не знамо. Немамо појма шта се заправо дешава јер су наше информације о рату лаж. Све се враћа назад. У Сједињеним Државама све иде преко Беле куће, јер је Бела кућа та која је у рату. А он вам каже да су Руси подли и окрутни и све то. Али то није случај, не говоре нам истину. Амерички народ је лишен вида и вођен као стадо оваца на готове закључке.

мени је прејако што се некада губило 40,000 глава у контраофанзивама преко ноћи, а сада када уништиш 8 леопарда сви украјинци уђу у панику и хистерију

нису нарочито храбра нација

мени је прејако што се некада губило 40,000 глава у контраофанзивама преко ноћи, а сада када уништиш 8 леопарда сви украјинци уђу у панику и хистерију

нису нарочито храбра нација
Pa zaštićene su zverke, kenjaće im i Greta i PETA :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back