Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.759
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da BRE, sumanuta ideacija je opaka, kad krene ne pušta. Deep State kaže da ste baš tu pod udarima.Rusi zreli za pregrupiranje..
Prsli ste po bokovima.Ako imate nekog vojnika u okolici Bahmuta recite mu da se preda Ukrajincima
![]()

10 maha, nego šta, potvrdio Vladimir Vladimirovič Putin!10 Maha?
Zašto si mi pokvario ulazak na scenu?
Po kom to osnovu?Ako niste znali svi pravoslavci su katolici.
Evo ideacije™Da BRE, sumanuta ideacija je opaka, kad krene ne pušta. Deep State kaže da ste baš tu pod udarima.

Koji si ti bleso. Manevri i pritisak na Klovna.Frčica bjeloruskog Majdana
Baš si me iznervirao, nema šta.Evo ideacije™
![]()

Hoćeš valjda reći da Rusija oslobađa okupirane dijelove Rusije. Oš i ti malo sa majstorima za Kinžal do Sibira?Pa gde to napredujete? Kod indeksa?
Pa većina balističkih projektila leti i 16 maha pri ulasku u atmosferu, ali onda se malo jače ispuše. Ne pada mi na pamet klikati na opskurne linkove.10 maha, nego šta, potvrdio Vladimir Vladimirovič Putin!
I poslao znanstvenike koji su radili na njemu u Sibir.
https://srbin.info/svet/sta-sve-moze-ruski-kinzal/?lang=lat
Objasni tvrdnju, pomislićemo da samo provociraš.Ako niste znali svi pravoslavci su katolici.
Ali na linku piše da mu nema ravna u svetuPa većina balističkih projektila leti i 16 maha pri ulasku u atmosferu, ali onda se malo jače ispuše. Ne pada mi na pamet klikati na opskurne linkove.

Ako si pravoslavac onda to moraš znati, ja sam ja kao što su pravoslavci katolici.Po kom to osnovu?
Mea culpa10 Maha?
Ispravljeno.Ovo je vec postalo klasikarussciciukropi dobiju po labrnji a onda od nemoci opleti po civilima u Lugansku a na frontu mrka kapa![]()
Po botinama čak i 14 a netko je neki dan provalio 19 maha10 Maha?

Pa jedinstven jest ali to je sve na papiru, Ameri su im lijepu zamku postavili, očigledno im,aju dobra saznanja a sad i sve podatke na terenu.Ali na linku piše da mu nema ravna u svetu![]()
Nisu samo odbili, vec su i povratili potpunu kontrolu na bokovima.Otpor Ukrajine slabi na Bahmutu definitivno,pokusan je proboj azova opet po bokovima ali su padobranci odbili napad.
Sanjaj o tih 16 maha na tim dometima, nije zabranjeno. I jerina-1 sa dvokomponentnim motorom na čvrsto po položenoj putanji može do 1800m/s = 5,25maha max, a Kinžal koji lansira MiG-31 sa početnom brzinom 2 maha i sa visine od 20km “ne može”. Doduše, tamo gde BETAB-500 izigrava Kinžal tu već sve može.Pa većina balističkih projektila leti i 16 maha pri ulasku u atmosferu, ali onda se malo jače ispuše. Ne pada mi na pamet klikati na opskurne linkove.
Hipersonična brzina nije nikakav problem niti odlika Kindžala, nego tvrdnja Rusa da mogu upravljti njime i pri takvim brzinama.Po botinama čak i 14 a netko je neki dan provalio 19 maha![]()

Sad se isključivo bave skretanjem pažnje sa Ukro fijaska od juče, SBU hapsi sve živo za snimke udara a Febo & Co lupetaju da “udara nije ni bilo”. Prenošenje Ukro laprdanja = obično lupetanje.Izgleda BRT bio u pravu, evo sta uradise Iskanderi i Kalibri![]()