Frtajler
Buduća legenda
- Poruka
- 46.253
Hajde da i ja napravim neki gif
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dolaze dani joda i bijede.Idem jod kupit, ili sam zakasnio?
To ne znam, moj apotekar Turcin mi je objasnio da njegovo ime znaci zgolja i da su njegovi preci dosli iz Hrvatske u 15. ili 16. veku.Olun kač ja sinda?
To sam zapamtila, a znači, koliko ti sin ima godina.
.Rusi su bas na dobrom glasu u bivsim sovjetskim republikama.
![]()
Treća, poslije Wagnera.Druga u Ukrajini...
A timalo prosamaraj internet ako nisi bio dobar u skoli ..
.
Сада се види какву грешку је Русија направила.
Требало је, као што су Американци на свом континенту урадили, све да их потамане, а остатке да стрпају у резервате по Сибиру.
.
.Vidimo na primeru Meksika koliko je Amerika potamanila sve oko sebe. Jos malo ce imati vise stanovnika od Rusije.![]()
.
Мексико никада није био у саставу САД.
.
koliko je džo pelena primio ukro migranta pošto se jaaaako sekira zbog njih ?.
Мексико никада није био у саставу САД.
.
.Znaci ne ubijaju ove koji nisu u sastavu Amerike.![]()
Nije baš, Španci to nisu uradili. Domorodačko stanovništvo je samo pokršteno ali je opstalo i stopilo se. Najbolji primer je narod Kechua koji je očuvao i svoj jezik i kulturu..
У Мексику су Шпанци потаманили аутохтоно становништво, а и ратовали су са САД око територија.
Цивилизовани запад темељно је истребио аутохтоно становништво Северне и Јужне Америке...
.
Frcko zna sve….ali stvarno, koliko su kauboji prihvatili ukro migranta kod sebe ?
šta kaže index bojna sa tim podacima...podaTcima ?
Tacno tako. Tako svaki pravoslavac vjeruje u Boga i zna da oni sto idu protiv Boga ne mogu biti u pravu.pametnog čoveka zanima sadržaj nekog učenja, istinitost, a ne nalepnica. za budale ne znam.
Valjda zrakomlati? Vrtolet je rusizam, znaš.Slažem se, trebali bi poslat puno više. Vrtoleti su samo santa leda, poslala je Hrvatska puno toga.
Ne mora on da se mnogo nagovara da ščepa onog Iznoguda što se kandidovao za Kalifa protiv Druga Sultana.kauboji sad smišljaju novu taktiku
Erdi, jebi im mater !!!!!
Već je kasno, kraj, The End of Days je već tu.Idem jod kupit, ili sam zakasnio?