- Poruka
- 912
ofucani ameri će da povrate ukrima teritorije
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
baćuške i ne znaju u kakvu zamku upali
Probali su neki pa popuSSili.
Koji babac?!Koliko ja znam vi ste clanica natoa...Prema tome sleduje vas putovanje gde vam narede.
valjda su ukropi shvatili kakva im je spačka napravljenaNe znaju ni Ukrajinci...
Ako je to ZOKA reko onda mor da je tako...Dva momčića ostali na poziciji do kraja, pobili Ukrope i odbili napad. Ranjeni su obojica, ali su živi za razliku od Ukropa..
Ne bih se slozio sa ovom situacijom.Zasto mislis da Kinezi cine lose Rusima?Ja vidim recimo da zapad ne moze nista Rusiji ni sankcijama ni vojno.Nista.Cak im se srusio i ovaj ko zna koji po redu pokusaj da preko Evrope poraze Rusiju,ovaj put preko Ukrajine.
Kinezi cine samo sebi dobro...a ruzzi su im ucinili lose prije jedno 80 god.Ne bih se slozio sa ovom situacijom.Zasto mislis da Kinezi cine lose Rusima?Ja vidim recimo da zapad ne moze nista Rusiji ni sankcijama ni vojno.Nista.Cak im se srusio i ovaj ko zna koji po redu pokusaj da preko Evrope poraze Rusiju,ovaj put preko Ukrajine.
Aha,shvatio sam.Ti prizeljkujes da se porokaju Kina i Rusija.Hehehehe...Kinezi cine samo sebi dobro...a ruzzi su im ucinili lose prije jedno 80 god.![]()
Ako priznaju 20 onda znaš da ih je gomila.
Za Kadirova?U noći 28. maja, stanovnici Kijeva i regiona javljali su na društvenim mrežama o zemljotresu.
„ Supermoćno oružje ide na front. Dovoljno moćno da pobedi Rusiju. Vibracije su povezane sa oružjem“, objasnio je Kličko.
Došao sam do informacije da je u pitanju Hoholozila.
![]()
Paaa ako ruzzi imaju pravo na nesto zasto i Kinezi ne bi imali to isto pravo sto im ruzzi uzese 1946Aha,shvatio sam.Ti prizeljkujes da se porokaju Kina i Rusija.Hehehehe...
Ne znam o cemu pricas,sav si kratak.Ne zaboravi samo jedno-Rusija je sila.Paaa ako ruzzi imaju pravo na nesto zasto i Kinezi ne bi imali to isto pravo sto im ruzzi uzese 1946![]()
![]()
To si sam smislio ili ti trebala pomocU noći 28. maja, stanovnici Kijeva i regiona javljali su na društvenim mrežama o zemljotresu.
„ Supermoćno oružje ide na front. Dovoljno moćno da pobedi Rusiju. Vibracije su povezane sa oružjem“, objasnio je Kličko.
Došao sam do informacije da je u pitanju Hoholozila.
![]()
Vise se sekiramo gde je Zelenski i svita?A jel se Putin i Srbija sekiraju oko izginulih Rusa
Druga u Ukrajini...Ne znam o cemu pricas,sav si kratak.Ne zaboravi samo jedno-Rusija je sila.
Gledaj vesti i sa drugih izvora,nemoj samo zapadne.Ziveces u iluzijama,a to nije dobro.Druga u Ukrajini...
A timalo prosamaraj internet ako nisi bio dobar u skoli ..