dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.896
Aha, hahahahahah ali ima skladišta. Osim toga i u Odesi su PVO sistemi, sam si to pisao ali si zaboravio.Hahahaha, krenuli na gradove di nema ozbiljne PVO, daj što daš
Jer si tup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, hahahahahah ali ima skladišta. Osim toga i u Odesi su PVO sistemi, sam si to pisao ali si zaboravio.Hahahaha, krenuli na gradove di nema ozbiljne PVO, daj što daš
POKS: Uvođenje sankcija Rusiji je počelo danas
Kad na frontu dobiju po labrnji onda rokaj po civilimaHahahaha, krenuli na gradove di nema ozbiljne PVO, daj što daš

Al' taremo naciste. Zatiremo ih u crnu zemlju.Za senlucenje nek zahvale Putinu Pusilinu Saldu itd..
A Ukrajinci ce tek da pocmu..
Russcici mogu da ubiju Grad ali Ukrajinsku dusu nikad.
A vi srborusi nastavite senlucenje nad Odesom i ostalim gradovima kad vam sabraca russcici za fronta nsu ni za po p***de ladne vode.
Vidi ovog landrasa. Kojim civilima? Ako si glup nisi ćorav čitaj šta je pogođeno.Kad na frontu dobiju po labrnji onda rokaj po civilima
Vec im toplo oko onoga sto se zove srce na unistenu infrastrukturu, zgrade, kuce itd..
ako poginu civili tek onda im zasjaje okice i pocmu da sline.
A onda skice i cvile kad ja okacim nesretnog russcica koji zaginu u ukrajinskom blatu za nista.![]()
Citiraj B92, šta god da tvrdiš kod njih imaš “dokaze” i gromoglasne naslove za citate.
Čekaju dok se koze u Bakhmutu ne spusta sa stabalajesu stigli kozoyebi u Bahmut ?
16 patriota.Vidi ovog landrasa. Kojim civilima? Ako si glup nisi ćorav čitaj šta je pogođeno.
Gazi vagner teroriste.
![]()
Sad kad krene skalpiranje Mosta
Losi pregovaraci? nisu bili svesbi sta imaju ?..Ni za politikontrog zabavnikaNe kažem ja da ga nisu testirali nego da su ova trojica nepažljivih prodali podatke za $10k-18k
Već je puko skroz.Sve gori i gori ..Sta ce biti tek kas prsnu Ukri ..
Kaze mi ptičica da se koprca veca količina Ukra u zadnjem redu zgrada u Bahmutu mostovi oseceni a livade iza ..Sad kad krene skalpiranje Mosta![]()
18 balističkih raketa u jedva minutu oboriti, od toga šest hipersoničnih, je stvarno majstorski uspjeh. Rusi ne mogu srušiti dron koji ide 60 na sat, nego pogodi posred Kremlja.
Kao ono 8. oktobra? Pa vam onda doš’o deseti.Sad kad krene skalpiranje Mosta![]()
Objasni nam zašto su pohapsili znanstvenike koji su radili na KinžaluLosi pregovaraci? nisu bili svesbi sta imaju ?..Ni za politikontrog zabavnika![]()