Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.330
Sad kad se Prigo pohvali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad se Prigo pohvali

AjdeeeeIma ih, ali si i ti jedan od nekrofila.
Ajde nađi slike deteta nekog od njih i okači uz komentar "više nema tatu", da ugođaj bude potpun.
Gadite mi se, sa koje god strane bili.
El to onaj sto placa BRTASad kad se Prigo pohvali

Ma nije valjda, pa citiraj mi onda nekrofiličarski post koji te je podenuo da okačiš tri nekrofiličarska posta na predhodnoj strani?Ajdeeee
Nisam primjetio da si to reko nekome od sabrace na primejr BRTU, TIXIJU, WATCHMANU, XICORU i ostalim specijalcima.
A da si koliko nisi, mogo si primjetit da nikad nisam okacio ako neko od specijalaca prvi ne pocme!
U pravu je. Pravoslavna crkva jeste katolicanska(saborna)...verujem u jednu svetu, sabornu(katolicansku) i apostolsku crkvu... Zapadna crkva, za razliku od pravoslavne, je u stvari rimokatolicanska tj. sabrana oko rimske stolice.Objasni tvrdnju, pomislićemo da samo provociraš.
tanemojte...vrni se par stranica...ako si preskocio..Ma nije valjda, pa citiraj mi onda nekrofiličarski post koji te je podenuo da okačiš tri nekrofiličarska posta na predhodnoj strani?
It had been previously reported that Americans were going to Ukraine to engage in “training,” but now it appears as though they have been actively engaging Russian forces in the city of Bakhmut.“contain updates about military operations, logistics, weapons deliveries and training of Ukrainian forces by the US and its Nato allies. In one section, titled “US/NATO SOF in UKR”, the documents appear to list the number of western special forces present in Ukraine. The documents appear to be dated February and March 2023.”
The Idaho Tribune has located a copy of the video recording. Caution:Graphic.“A video posted Tuesday by a pro-Russian military blogger on Telegram shows Yevgeny Prigozhin, chief of the Russian private military company Wagner, surveying a body in what appears to be Bakhmut, CNN reported. U.S. documents belonging to Maimer appear to be shown in the video.”
“Maimer’s uncle, Paul Maimer, each identified the body in the video as Maimer’s, they told the Statesman on Tuesday.”
Od branioca otačastva, od herojske oslobodilačke ukrajinske vojske.Od koga da bezi?
Troluješ i spamuješ.Udario metu i oštetio lanser Patriota?
Očekivao sam sprženu zemlju u krugu 1km, jer znaš, kinetička energija od 2 tone projektila x 10 maha brzina.
Skinuli ga, slučajno pao na lanser

Sve gori i gori ..Sta ce biti tek kas prsnu Ukri ..Udario metu i oštetio lanser Patriota?
Očekivao sam sprženu zemlju u krugu 1km, jer znaš, kinetička energija od 2 tone projektila x 10 maha brzina.
Skinuli ga, slučajno pao na lanser![]()
Je je, evo kontrole.
Ispušili još malo.
Sve.mi se čini da će kompletan Bahmut.postati ruska kotlovina
Pogledajte prilog 1343497
Ti je Watchman & Company.Nemoj postove od juče i od prošle godine, daj post koji te je isprovocirao da okačiš tri nekrofiličarska posta?
Ja ne vidim takav post ni na strani 145 ni na 144, zašto si to uradio jer odgovor na provokaciju nije?
Odgovor je da nisi bio isprovociran nego si isfrustrirana nekrofiličarska spodoba koja ovde leči frustracije ogavnim postovima. Ne pokušavaj da me izjednačiš sa tobom jer ja za godinu i kusur dana nikada nisam okačio nešto slično. Za mene su AFU vojnici broj koji mora da se smanjuje, nikada nisam likovao nad slikom nekog ko je poginuo.
.Vi stvarno mislite da bilo koja vojska uzima nesto bez testiranja ..Užas na sta ste spali ..Budenje će jiti bitno..10 maha, nego šta, potvrdio Vladimir Vladimirovič Putin!
I poslao znanstvenike koji su radili na njemu u Sibir.
https://srbin.info/svet/sta-sve-moze-ruski-kinzal/?lang=lat
1-Aha, sad je uspjeh što je navodno druga vojska svijeta u godinu dana osvojila više teritorije nego što je imala prije rata.Naravno lumenu, kada tada nije bio rat.
2-Putin je na početku rata bio jasan. Ciljevi su bili jasni. Pa se onda s mjesecima to mijejnalo. Sada je uspjeh zadržati ove polovne teritorije u kojima nisu uspjeli uspostaviti red.
3-Da je zapadno oružje precijenjeno je tvoja tvrdnja. Itekako je funkcionalno. Par Himarsa je zaustavilo proboj Rusa. Šta da ti dalje pričam.
4-Je, neralno je očekivati vojni poraz Ukrajine jer Rusi ne mogu u godinu dana osvojiti Bahmut. Ne mogu doći do Odesse, a vi pričate o vojnom porazu Ukrajine pobogu.