Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.460
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis onim gmizavcim sto zive u Agarti, ispod ravne plocetine zvane Zemlja, gde bodu lekovitim vakcinama sve one koji tvrde da je okrugla?upravlaj gmizavcima a ne ljudima.
jok. mislim na tebe i slične.Mislis onim gmizavcim sto zive u Agarti, ispod ravne plocetine zvane Zemlja, gde bodu lekovitim vakcinama sve one koji tvrde da je okrugla?
samo 14 maha? aj dodaj još maloKako se ne osećaš glupo kad ovako lupetaš? Patriot PAC-3, sa raketama koje imaju Ukri je hit-to-kill sistem - i da radar uspe da je navede u tačku susreta kao što ne može, sudaraju se (i to čeono!) dve rakete od kojih jedna leti brzinom od 14 maha, druga 4-6 maha, jedna teži oko 800-900kg, druga 4,5 tone, i od njih ostaje nešto da se pokaže. Komentara bez. Da li znaš kolika je kinetička energija raketa koje se sudaraju? Veća nego da su obe samo od TNT-a.
Ovoliko lupetanje i laganje pokazuje očaj Ukrolažova, baš ništa drugo.
Kolega, ja ne gmizem ni kad smrcem.jok. mislim na tebe i slične.
naravno da ne gmižeš kad smrčeš. u telu si homosapiens. bilo je reči o duševnom stanju homosapiensa.Kolega, ja ne gmizem ni kad smrcem.
A nekad kad citam ovde ratne Analniticare, dodje mi bas da smrknem.
Aham.naravno da ne gmižeš kad smrčeš. u telu si homosapiens. bilo je reči o duševnom stanju homosapiensa.
Prigo kaze da ih ukropi potiskuju iz Bahmuta.
Ko mu veruje nek digne dva prsta.
To se raspituju i stambene zgrade, a i životinje iz Zoo vrta.Како напредује Патриот у Кијеву?
Има ли који да није уништен?
Питам због френда.
Ne cvili nego čitajLažeš i troluješ.
Lopataju ih i lopatama i ašovcićima.Задња упоришта нациста у западном Бахмуту
Pogledajte prilog 1343391
Pogledajte prilog 1343392
Pogledajte prilog 1343393
Pogledajte prilog 1343394
Pogledajte prilog 1343395
Pogledajte prilog 1343396
Definiraj razvijenostAham.
Znaci svako ko u stanju zdrave svesti izjavi da je USA najrazvijenija zemlja na svetu, nije u stanju pshicke normalnosti.
Jeste BRE, do sad vam je najveći uspeh požar na deponiji smeća pored Moskve, dim do nebesa.

Dobri su Hrvati baš se maksimalno trude oko ovog sukoba.Nekada pročitam i njihov tekst moram priznati, bude tu svega , zaključio sam da ne čudi što dodju nabrijani na Krstaricu.Evo recimo ova analiza o pvo manje više ima priču.Vojni analitičar: Sljedećih tjedana bismo mogli svjedočiti početku kraja invazije
ne kapiraš. napisao si:Aham.
Znaci svako ko u stanju zdrave svesti izjavi da je USA najrazvijenija zemlja na svetu, nije u stanju pshicke normalnosti.
gmizavac je nesposoban da upravlja sam sobom. pa samo takva ličnost može želeti da USA njime upravlja.Ako su toliko jaki sto onda USA upravlja svetom?
Svako ko zna nesto o ratnoj doktrini, zna da se ovakva vojna sila ne izvodi van kasarni da bi istorijski brzo bila vracena u njih.
Rusi nisu kao Amerikanci koji odrade posao za sta su dosli i vrate se sa lafetom ili na njemu. Biznis klasa.
Ovo su mrsaci i smoreni ljudi, a obe strane ima da se kolju do poslednjeg ako treba i nozevima, znajuci za njinu medjusobnu istorijsku mrznju.