- Poruka
- 3.993
Ne samo vidim koliko ste bezosećajni..A koji si ti koji moj?Neki Kamberi mozda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo vidim koliko ste bezosećajni..A koji si ti koji moj?Neki Kamberi mozda?
Ne znamo kada ali to što nije dao garancije dovoljno govori da je imao planove.Znaci NATO je planirao da izvrsi kopneni napad na Rusiju u blizoj buducnosti?
Ukrajinci će preuzeti inicijativu. Mogu gdje hoće krenuti, i kad hoće.
Barem ovaj kaže.
Molim, i drugi put!E vidis,to sam i cekao,da se neko javi.Mi Srbi se radujemo tudjim uspesima.Kao iz navedenog primera,lepo si to primetio,hvala ti.
Pa valjda ih još imaju. Slijede unapređenjaCrkli su ti generali Zaluzni i Sirski
To su bila dva najveca oficira ukro NATo vojske
Ko bi vodio tu operaciju obzirom da su vam ovi mrtvi i mirisu cvece odozdo?
Mislio sam na uspeh Sovjeta u Staljingradu.Kao sto rekoh,mi Srbi se radujemo tudjim uspesima.Molim, i drugi put!
Auuuu, pa da nije to osveta za dronove iznad Kremlja?Crkli su ti generali Zaluzni i Sirski
Mozes li mi dati link da nisu dale garancije da nece instalirati rakete? I molim te ne sa sputnika?Zašto nisu dali garancije da neće instalirati rakete u Ukrajini?
Pitao sam te to bar deset puta i ne odgovaraš.
Naravno.Mozes li mi dati link da nisu dale garancije da nece instalirati rakete? I molim te ne sa sputnika?
Auuuu, pa da nije to osveta za dronove iznad Kremlja?
To što se oni poznaju a zi misliš da ga je Putin obavestio o planovima nema veze sa činjenicom da si predstavio gomilu mišljenja nebitnih likova kao dokaz, a nijednog od ljudi koji su relevantni.Nema državnika koji bolje poznaje Putinove planove od Lukašenka.
Nisu se sigurno dogovorili da napadnu Ukrajini sa rokom završetka pokoravanja Ukrajine "negdje u dalekoj budućnosti".
Dakle kinezi ne mogu da dobiju priznanje za tehnologiju sem ako ne izmisle potpuno novo prevozno sredstvo?Kopiranje već viđenog. Nego gdje su leteći kineski auti proizvedeni u Srbiji, e to bi već bilo nešto.

Mozes li mi dati link da nisu dale garancije da nece instalirati rakete? I molim te ne sa sputnika?
Crkli koliko je i Bahmut pao prije pola godineCrkli su ti generali Zaluzni i Sirski
Jel ti stvarno vjerujes da ne bi instalirali rakete i ko zna jos sta? Pa sta rade rakete (''raketni stitovi''Mozes li mi dati link da nisu dale garancije da nece instalirati rakete? I molim te ne sa sputnika?
Kao sto sam mislio. Samo ruski blef da imaju jedno "opravdanje" vise za brutalnu agresiju na nezavisnu Ukrajinu. NIje bilo ni naznaka da ce Ukrajina uci u NATo a kamoli da ce netko instalirati bilo kakve rakete.Eksperti: SAD i saveznici vjerovatno neće pristati na ruske "sigurnosne garancije"
https://ba.voanews.com/a/rusija-nato-sadsaveznici-ukrajina-zahtjev-putin/6360039.html
Priča se na zidiću da je Peskov još malo izbuljio te svoje čuvene oči kad je čuo da Ukrima stiže Storm Shadow, nekako ovako:![]()
Priča se na zidiću da je Peskov još malo izbuljio te svoje čuvene oči kad je čuo da Ukrima stiže Storm Shadow, nekako ovako:![]()
Izgleda kao Peresvet
100% je Lukašenka uključio u svoje planove, pa ruska vojska napada iz Bjelorusije, koristi bjelorusku javnu i vojnu infrastrukturu, Lukašenko svako malo u Rusiji.To što se oni poznaju a zi misliš da ga je Putin obavestio o planovima nema veze sa činjenicom da si predstavio gomilu mišljenja nebitnih likova kao dokaz, a nijednog od ljudi koji su relevantni.
Biće progutana kao viršla...Avdejevka je krajnje opasno ugrožena: