- Poruka
- 3.993
Vi ste ispali gori od njih.Nismo mi Hrvati da se radujemo tudjem zlu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi ste ispali gori od njih.Nismo mi Hrvati da se radujemo tudjem zlu.
Dabome, nije 500 nego 5000, čovek troluje da bi posle pokazao kako je uprkos svemu osvojio Bahmut. Mora da uveliča svoj uspeh - glavna Ukro fortifikacija u samom gradu tzv “Citadela” je pred samim slomom jer je VVS bombarduje 24/7.
Tu Prigožin na 22 s kaže da je samo na tom mestu izgubio 500 ljudi. Da li je moguće?
Nemojte ostalo gledati, ima gadnih prizora!
On kaže i da su izgubili nekoliko kvadratnih km.Dabome, nije 500 nego 5000, čovek troluje da bi posle pokazao kako je uprkos svemu osvojio Bahmut. Mora da uveliča svoj uspeh - glavna Ukro fortifikacija u samom gradu tzv “Citadela” je pred samim slomom jer je VVS bombarduje 24/7.
Imaju ali to nije dovoljno. Većina Sarmata je u fiksnim silosima.Sta, Rusi nemaju podmornice?
Nakon Lisabona i Berlina stvarno vas je tužno čitat kad spominjete neku Citadelu u nekom tamo faking BahmutuDabome, nije 500 nego 5000, čovek troluje da bi posle pokazao kako je uprkos svemu osvojio Bahmut. Mora da uveliča svoj uspeh - glavna Ukro fortifikacija u samom gradu tzv “Citadela” je pred samim slomom jer je VVS bombarduje 24/7.

Nitko ne voli naciste i kriminalce iz Wagnera, cak mi ruska regularna vojskaZato vi ne volite Vagner![]()
Nikako, povraća mi se od vaših izjava. Toliko mržnje, ismijavanja i bolesnih izjava nisam ni u snu očekivao od nazovimo "normalnih ljudi". U stvari vas žalim i nije ni čudo da se dešavaju ubojstva kod vas.Nismo mi Hrvati da se radujemo tudjem zlu.
Zato jer oni u teoriji dobivaju slobodu, a ruski vojnik slavu.без Вагнера ништа
зашто је Вагнер успјешан а руска војска ни за к.???![]()

Invaziju?O kakvom napadu ti bulaznis? Pa da hoce da napadnu Rusiju izvrsili bi invaziju danas, sad kad je Rusija demilitarizovana i na koljenima.
Mnogo si mi ti tužan, niko nije planirao nikakvi konvencionalno zauzimanje Berlina, inače je otprilike toliko potrebno da se putuje tenkovima kroz spaljenu i radioaktivnu zemlju posle masovnog napada taktičkim.Nakon Lisabona i Berlina stvarno vas je tužno čitat kad spominjete neku Citadelu u nekom tamo faking Bahmutu
E vidis,to sam i cekao,da se neko javi.Mi Srbi se radujemo tudjim uspesima.Kao iz navedenog primera,lepo si to primetio,hvala ti.Nikako, povraća mi se od vaših izjava. Toliko mržnje, ismijavanja i bolesnih izjava nisam ni u snu očekivao od nazovimo "normalnih ljudi". U stvari vas žalim i nije ni čudo da se dešavaju ubojstva kod vas.
Očekujem sada priče o ustašama i dedi u Staljingradu... krenite bolesnici!
Dogovori se sa @dragon x . On tvrdi da je NATO u blizoj buducnosti planirao invaziju na Rusiju sa ciljem da opljackaju ruske resurse, i da seto nebi desilo morali su preventivno napasti Ukrajinu. Ja sam mu rekao da su to budalastine ali ne vjeruje mi.Invaziju?Ko?Cime?Vidim,nisi obavesten,poslednji Rus je juce preminuo od straha da Ukrajinci ne upadnu u Rusiju,izdalo ga srce,izvestava Index.hr
A koji si ti koji moj?Neki Kamberi mozda?Vi ste ispali gori od njih.
Ja tebe pitam u vezi Ukrajine,a ne o buducnosti.Zapad oduvek i otvoreno masta o Ruskim resursima i to mozes da pronadjes u izjavama zapadnih ficfirica...Nije dragon nista pogresio.Dogovori se sa @dragon x . On tvrdi da je NATO u blizoj buducnosti planirao invaziju na Rusiju sa ciljem da opljackaju ruske resurse, i da seto nebi desilo morali su preventivno napasti Ukrajinu. Ja sam mu rekao da su to budalastine ali ne vjeruje mi.
Vama kremljobotima nikako da dodje u glavu da Rusija nije jedina zemlja sa nuklearnim naoruzanjem. Cak sta vise, kada uzmemo u obzir nivo korupcije u Rusiji, samo budala moze pomisliti da su vecina bombi i raketa ispravne.Mnogo si mi ti tužan, niko nije planirao nikakvi konvencionalno zauzimanje Berlina, inače je otprilike toliko potrebno da se putuje tenkovima kroz spaljenu i radioaktivnu zemlju posle masovnog napada taktičkim.
Znaci NATO je planirao da izvrsi kopneni napad na Rusiju u blizoj buducnosti?Ja tebe pitam u vezi Ukrajine,a ne o buducnosti.Zapad oduvek i otvoreno masta o Ruskim resursima i to mozes da pronadjes u izjavama zapadnih ficfirica...Nije dragon nista pogresio.
Nema državnika koji bolje poznaje Putinove planove od Lukašenka.Koji su ovi ljudi, sem Lukašenka koji takođe nije Ruski državnik ne prepoznajem nijednog?
Zašto nisu dali garancije da neće instalirati rakete u Ukrajini?Dogovori se sa @dragon x . On tvrdi da je NATO u blizoj buducnosti planirao invaziju na Rusiju sa ciljem da opljackaju ruske resurse, i da seto nebi desilo morali su preventivno napasti Ukrajinu. Ja sam mu rekao da su to budalastine ali ne vjeruje mi.
Znaci,procitaj sta sam ti napisao.Znaci NATO je planirao da izvrsi kopneni napad na Rusiju u blizoj buducnosti?
Kopiranje već viđenog. Nego gdje su leteći kineski auti proizvedeni u Srbiji, e to bi već bilo nešto.