Tako ti je to kada teroristički narko kartel pravi državu uz pomoć NATO agresije.Da,Kosovo i dalje najsiromasnija zemlja u Europi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako ti je to kada teroristički narko kartel pravi državu uz pomoć NATO agresije.Da,Kosovo i dalje najsiromasnija zemlja u Europi.
Pa ne bas. u prosjeku su ekonomski rasli brze od Srbije. Samo sa mnogo nize baze. Srpska uprava na Kosovu je Kosovo napravila europskom Afrikom.Tako ti je to kada teroristički narko kartel pravi državu uz pomoć NATO agresije.

Pa naravno kad drugi upravljaju resursima.Da,Kosovo i dalje najsiromasnija zemlja u Europi.
To sa Srbijom si sam svestan da je komično poređenje, a Nemačka nije imala načina da zada (u najmanju ruku, tj minimum minimuma) “civilization terminatig strikes” bio kome ko bi je ugrozio kao državu.Uopšte nisu važne lokalne borbe, zbog toga ih nikada ne komentarišem. Važna je "globalna" strategija na kompletnom frontu. Samo dešavanje u Bakhmutu nebitno je za Ruse ili za Ukrajince, ali je bitno za Wagner, odnosno njegovu reputaciju.
Mislim, da tebi nije jasno zašto su Rusi taj rat unapred izgubili. Potegni situaciju sa Njemačkom 1939 ili Srbijom 1991, možda skužiš.

Koji si to genije, stvarno veruješ u svoje lupetanje ili troluješ? Azov neprekidno objavljuje umrlice, a nešto prestadoše uopšte da pominju nekakve napade.izrokalo vam bokove,rusofilčići Jesu li stigli tiktokeri spašavat čast
Pa ako su presretači u Ukrajini onda je Rusija u opasnosti, pravoj opasnosti i moguće je poraziti bez nuklearne katastrofe.Ne lazem. I to ti je jasno . Samo budale poput vas kremljobota mogu pomisljati da je NATO namjeravao izvrsiti invaziju na Rusiju, i time riskirati nuklearni holokaust radi ruskih sirovina za koje se ispostavilo da im uopce ne trebaju.
Koji si ti trol.Šuška se da ruske linije pucaju oko Bahmuta, mogla bi biti bežanija muzičara

Šuška se da ruske linije pucaju oko Bahmuta, mogla bi biti bežanija muzičara![]()
Neizvodljivo komplet - za Kinu Pentagon kaže da bi čak i da je Amerika napadne prva mogla da zada “civilizaton terminating” kontraudar celom Zapadu, ne samo Americi, sa Rusima bi već i biološki opstanak Homo Sapiensa bio doveden u pitanje.Pa ako su presretači u Ukrajini onda je Rusija u opasnosti, pravoj opasnosti i moguće je poraziti bez nuklearne katastrofe.
Tako kažu stručnjaci iz oblasti raketne tehnologije i ja im vjerujem više nego vama neukim.
Nakon izrokanog kinžalića, bežanija muzičara će bit šlag na tortu ove sprdačine zvane SVOŠuška se da ruske linije pucaju oko Bahmuta, mogla bi biti bežanija muzičara![]()

Ta Avdivka je već deset puta u misec dana po vama bila kaputAvdejevka je krajnje opasno ugrožena:

Sta bi sa Sirskim???Ta Avdivka je već deset puta u misec dana po vama bila kaput![]()

Ne lupaj, ono je baš prijatno tvojim Ukrima.Ta Avdivka je već deset puta u misec dana po vama bila kaput
Sta, Rusi nemaju podmornice?Pa ako su presretači u Ukrajini onda je Rusija u opasnosti, pravoj opasnosti i moguće je poraziti bez nuklearne katastrofe.
Tako kažu stručnjaci iz oblasti raketne tehnologije i ja im vjerujem više nego vama neukim.
Ali se nisu bolesno radovali kao vi rusofili.I nasa deca su ginula,ne secam se da je Ukrajina izrazavala zaljenje.
Da li si toliko odvojen od stvarnosti ili nam se tako qoorčiš jer je tvoja CRO “članica” (koju inače Stejt Department i Pentagon obavezno pitaju za dozvolu za sve, a i šta bi izvolevala da urade)?
Stavi prst na čelo, pa pomisli koliko bi Americi bilo pametno da ovo priredi samoj sebi samo zato što bi to snašlo Poljsku, Litvaniju, Estoniju, Letoniju i Ukropistan? Ajde kaži, baš me zanima šta ćeš da smisliš a da ne budeš sam svestan da se qoorčiš:
Odgovori konkretno.Kada SAD napadne neku drzavu...SAD nije vojno osvojila nijednu državu, Rusija to pokušava. Nema tu usporedbe.
Nismo mi Hrvati da se radujemo tudjem zlu.Ali se nisu bolesno radovali kao vi rusofili.