a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.775
ovog puta za oslobodjenje Libije od anglo-amerike..........oslobodilacki rat, kao sto ukrajinci oslobadjaju svoju zemlju od agresora.To bi hteo jos jedan rat u Libiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovog puta za oslobodjenje Libije od anglo-amerike..........oslobodilacki rat, kao sto ukrajinci oslobadjaju svoju zemlju od agresora.To bi hteo jos jedan rat u Libiji?
Sta si ti ocekivao kada je vojska u Ukrajini,da povuku jedinice za paradu?odgledao sam onu tzv paradu u rusiji. Jadno ono izgleda![]()
pa rusofili me uče da rusija ratuje sa 10 posto kapaciteta. Valjda od tih 90 posto sto sedi u rusiji mogli su da sastave kakvu takvu paraduSta si ti ocekivao kada je vojska u Ukrajini,da povuku jedinice za paradu?
Ma vrtić, jasno se vidi. Kakvi zlikovci.Opet improvizovano Ukro skladište:
Ili dom za bolesne i stare?Ma vrtić, jasno se vidi. Kakvi zlikovci.
A jel umeš ti da razmisliš malo svojom glavom, da li Rusija ukupno ima tri tenka pa mora da bira da ih šalje na paradu ili na front, ili možda imaju malo više?pa rusofili me uče da rusija ratuje sa 10 posto kapaciteta. Valjda od tih 90 posto sto sedi u rusiji mogli su da sastave kakvu takvu paradu
sigurno su imali više pre rata. Sad već nisam siguranA jel umeš ti da razmisliš malo svojom glavom, da li Rusija ukupno ima tri tenka pa mora da bira da ih šalje na paradu ili na front, ili možda imaju malo više?
Eto vidiš, slobodno veruj u ono što ti noći čini lakšim.sigurno su imali više pre rata. Sad već nisam siguran
Jeste. Imaju municije za još 3 dana rata. Maksimum!Ja ono što videh na paradu, jedna zemlja na izdisaju.
Usrajina ima preko pola miliona mrtvih.sigurno su imali više pre rata. Sad već nisam siguran
oni se brane. Imaju pravo i pet miliona da ih pogine vredi. imaju oni ljudstva ne brini ti za niihUsrajina ima preko pola miliona mrtvih.
Свако види шта жели да види јебигааааааааJeste. Imaju municije za još 3 dana rata. Maksimum!
Prvo Ukri, pa Milogorija. Šta ćete da radite kad vam dođe Kina da priupita za junačko zdravlje članicu?Ja ono što videh na paradu, jedna zemlja na izdisaju.
Komedija, ali ona crna.Укро извори
![]()
Oni se NE brane. Pokušavaju da zadrže što NIJE njihovo, i zato će biti proređeni, pa u Sibir.oni se brane. Imaju pravo i pet miliona da ih pogine vredi. imaju oni ljudstva ne brini ti za niih

Чуо сам да су повратили неку улицу на југу Бахмута, кажу да је кренула тзв. контраофанзиваУкро извори
![]()
kak bre nije njihovo? pa rusija je priznala ukr u sadasnjim granicama?Oni se NE brane. Pokušavaju da zadrže što NIJE njihovo, i zato će biti proređeni, pa u Sibir.![]()
Da ima čime da razmišlja čovek bi smislio malo drugačije korisničko ime.A jel umeš ti da razmisliš malo svojom glavom, da li Rusija ukupno ima tri tenka pa mora da bira da ih šalje na paradu ili na front, ili možda imaju malo više?
Nije. Povlače se u gradu.Чуо сам да су повратили неку улицу на југу Бахмута, кажу да је кренула тзв. контраофанзива