Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je fejsbuk pa ajde i da razumem i oni i ovako podrzavaju naciste, na Twitteru ne verujem da bi te banovali.
Tviter najmanje koristim,sad sam na tiktoku,za 3 dana sam skupio 4500 pratilaca,uglavnom Rusa,ali i tamo sam dobio vec 2 upozorenja jer mi se u jednom naletu niotkuda obrelo more Ukrajianca sa nadimcima Bandera i Azov,verovatno su masovno prijavljivali.
2 youtube kanala su mi ugasena do sad.

I onda su Englezi poceli da mi salju slike nekog lika skroz golog sa istetoviranom swastikom na ramenu tvrdeci da je to lik iz Vagnera.
Reko nema nikakvog obelezja Vagnera,covek je go,moze da bude bilo ko.
Pa se javio jos veci genije sa zakljuckom da su Vagner nacisti jer je Ricard bio Hitlerov omiljeni kompozitor.

I ista mantra,3 dana Kijev,Bahmut 8 meseci,nije regrutacija nego mobilizacija jer je pobijeno milion Rusa i u toku je veliko ciscenje Bahmuta od Rusa i opsta bezanija na ural.
A Putin je zvao onog Kineza da ga moli za naoruzanje jer nemaju vise nista,i zato beze.
Cirkus

Tviter najmanje koristim,sad sam na tiktoku,za 3 dana sam skupio 4500 pratilaca,uglavnom Rusa,ali i tamo sam dobio vec 2 upozorenja jer mi se u jednom naletu niotkuda obrelo more Ukrajianca sa nadimcima Bandera i Azov,verovatno su masovno prijavljivali.
2 youtube kanala su mi ugasena do sad.
Youtube drzi google koji takodje podrzavaju naciste nije nista cudno.

Zelensky will die at the hands of Ukrainians who rise up against him, according to former US intelligence officer Scott Ritter.

Such a fate awaits the President of Ukraine, “since he became the embodiment of the total collapse of Ukrainian society that is currently observed,” Ritter said.

The commander of the detachment of PMC "Wagner", who with his unit stormed the center of Bakhmut.
ㅤ In the past - an officer, rose to the rank of major, a participant in the second Chechen war. He joined the PMC in 2014, commanded a tank unit, was in many hot spots.

Hero of Russia, holder of four Orders of Courage, awarded the Order of Merit for the Fatherland IV degree, as well as the award knife of the President of the Russian Federation.

After the death of Alexei "Terek" Nagina took over as commander of his unit.
IMG_20230417_080018_269.jpg

Vagner se povlaci

PMC "Wagner" breaks through enemy defenses in Bakhmut, despite the dirty tactics of the Nazis ㅤ

Military correspondents of the 1st Army Corps visited the very center of Artemovsk, on the central square. The fighters of PMC "Wagner" spoke about the course of urban battles and the tactics of the enemy, who, while retreating, uses such dirty tricks as blowing up buildings and taking hostages from among civilians.

Па требало је да се договоре са Русима и да наставе да деле власт као што је било за време Јануковича и да елиминишу ратну опцију.
Нико није питао Украјинце да ли желе рат, патњу, смрт, егзодус више милиона Украјинаца. Да су расписали такав референдум, мало ко би пристао да остави кости у некој вукојебини у неком рову пуном снега и воде. Све што није твоја фотеља, твоја зграда, твој крај, твој град, све је то вукојебина.

Лако је теби из удобне фотеље да гураш друге људе у кланицу, али свако воли своју фотељу, па чак и Украјинци, јер и они су обични људи као и сви људи широм света.

И Срби и Хрвати се ложе на рат, али да други ратују и гину и остану инвалиди, а када они лично треба да се упуте на источни фронт, онда ради вуна, сви су цаве.
Nemoj nas uporedjivati sa Hrvatima.Srbi nisu isli na istocni front.Recimo u Staljingrad.

Pa nisu oni upali rusima u državu nego obratno. Kakvi referendumi kad ti je dio države okupiran, pa vi to trebate najbolje znati.(kosovo)
Putin je mogao uzeti Krim kao što i je 2014.. i očito bi mu to prošlo, ali se polakomio baš zato što je vidio da mu se može.
sad je izgleda zagrizao malo previše. I treba mu reci stop dosta je. Ovo je 21. vijek ipak smo kao ljudi, nacije malo sazreli. nema više otimanja zato što si jači.
Kako nisu,pa cije je 80% Ukrajine?Cije su to teritorije?Ukri zive na poklonjenoj zemlji.
FMRfltNWYAInea3.jpg

Ukrajinski telegram kanal: "Naš izvor javlja da je donesena strateška odluka da se intenziviraju udari na unutarnje ruske teritorije (osobito pogranične).
To se prihvaća na temelju činjenice da takvi udari više štete unutarnjem moralu Rusije i podgrijavaju negativnost prema Kremlju.
Čak ni pobjede oružanih snaga Ukrajine na frontu u Ukrajini neće dati takav učinak.
Bankovaya teži cilju poljuljanja unutarruske javne staze, shvaćajući da će biti nemoguće pobijediti na bojnom polju na teritoriju Ukrajine dok stabilnost vlada unutar same Rusije."

Tako je, neka ljuljaju Rusiju i tjeraju je na borbu. Budući da Rusija spava, ukrajinske zastave još uvijek vise u St.

Nemoj nas uporedjivati sa Hrvatima.Srbi nisu isli na istocni front.Recimo u Staljingrad.
Hipoteticki moglo je da dodje do dogovora,da nije dosao na vlast covek koji je podrzao tu ideologiju koja je bila uspavana.
Mozda se ne bi voleli i dalje ali ne bi doslo do ovoga.
Nocas sam se dopisivao sa jednim Rusem koji radi u fabrici za proizvodnju artiljerijskih granata,Poljaci i Ukrajinci su im mrtva trka po pitanju nacizma,cak ni o Belorusiji nemaju visoko misljenje,a Srbiju postuju,kako rece ostali smo jedini glas razuma pored ovih satanista.

Ukrajinski telegram kanal: "Naš izvor javlja da je donesena strateška odluka da se intenziviraju udari na unutarnje ruske teritorije (osobito pogranične).
To se prihvaća na temelju činjenice da takvi udari više štete unutarnjem moralu Rusije i podgrijavaju negativnost prema Kremlju.
Čak ni pobjede oružanih snaga Ukrajine na frontu u Ukrajini neće dati takav učinak.
Bankovaya teži cilju poljuljanja unutarruske javne staze, shvaćajući da će biti nemoguće pobijediti na bojnom polju na teritoriju Ukrajine dok stabilnost vlada unutar same Rusije."

Tako je, neka ljuljaju Rusiju i tjeraju je na borbu. Budući da Rusija spava, ukrajinske zastave još uvijek vise u St.
Sinoc je pao dron na termoelektranu u Belgorodu.

Na istocni front se islo dragovoljno.

Valjda Pavelic nije smeo slati sluzbenu vojsku. Steta sto nije bilo vise dragovoljaca.

Ma sta ljudi mislili o ratu on je ociti pokazatelj o ljudskoj iskvarenosti.
Hrvati mrze Ruse jer su ih ovi smazali u Staljingradu,a Nemce ne vole jer su izgubili rat.
Situirani gospodin tvrdi da Vermaht nikad nije izgubio rat.

Hrvati se s razlogom plase Rusa,cekaju ih na zicer za Staljingrad.
Ili da ih Plenkovic ne posalje nazi braci kao pojacanje na istocni front 🤣
Хрвати су прилагодљиви. Бацали су цвеће Хитлеру а ако треба бацаће и Путину. Јуче су били А-У коњушари сутра могу руски. Не заборави да је Путин одликовао Месића (за антифашизам) чији је стриц јуришао на Стањинград. 😅
И сад када је у питању рат у Украјини поприлично су суздржани, мудри...не трче се ко блесави им сусједи (З)Словенци који не штеде у војној помоћи украјинцима. Него мали офтопик...мени је утисак месеца ово гужење Африканаца бившим колонијалистима...донедавно председник, заборавих да ли Конга, Макрона спустио и очитао му лекцију а овај се црвенео,сад пре неколико дана и једна афричка земља отерала немачког амбасадора... Ало еу пацери... Африка није више отирач за ноге.. Русија је пробудила слободарски свет!!!
Русија вперед! 😀

Хрвати су прилагодљиви. Бацали су цвеће Хитлеру а ако треба бацаће и Путину. Јуче су били А-У коњушари сутра могу руски. Не заборави да је Путин одликовао Месића (за антифашизам) чији је стриц јуришао на Стањинград. 😅
И сад када је у питању рат у Украјини поприлично су суздржани, мудри...не трче се ко блесави им сусједи (З)Словенци који не штеде у војној помоћи украјинцима. Него мали офтопик...мени је утисак месеца ово гужење Африканаца бившим колонијалистима...донедавно председник, заборавих да ли Конга, Макрона спустио и очитао му лекцију а овај се црвенео,сад пре неколико дана и једна афричка земља отерала немачког амбасадора... Ало еу пацери... Африка није више отирач за ноге.. Русија је пробудила слободарски свет!!!
Русија вперед! 😀
Mali je Francuskoj dao rok od mesec dana da povuce vojsku iz njihove zemlje.
Bilo pre koji mesec.

Radhanite su radili dve stvari efikasno
jedna od njihje prodavali su slovensko meso za dobru zaradu(to rade i danas ) i prodavali su slovenske zene kao ***** arapima i ostalim ofarbanim

druge je ubijali i izgladnjivali su slovene koristeci slovensku korupciju ...i u tome su dobri i danas

mada iskreno ..ja krivim ljude poput Hrvata za to sve..da nema takve "rase" medju nama Radhaniti nam nista nebi mogli
A зашто баш Хрвате и људе попут њих ?

Hrvati mrze Ruse jer su ih ovi smazali u Staljingradu,a Nemce ne vole jer su izgubili rat.
Situirani gospodin tvrdi da Vermaht nikad nije izgubio rat.
hrvati su šizofren narod...

Splićani zapjevali Brenine hitove, na Gripama se tražilo mjesto više: ‘Netko iz nostalgije, netko iz znatiželje...​

Veliki interes splitske publike raznih generacija za glumačko-pjevačkim-plesnim komadom “Lepa Brena Project” opravdalo je na splitskim Gripama 1900 gledatelja, koji su željeli pogledati intrigantnu predstavu o životu najpopularnije pjevačice bivše Jugoslavije čije su hitove u nekoliko navrata i zapjevali.

Nije zamišljena samo kao biografska nego kroz Lepu Brenu, najveći simbol showbusinessa nekadašnje države, ujedno priča i o kompleksnosti i kontradikcijama posljednja četiri desetljeća na ovim prostorima, o društveno-političkim transformacijama, ponosu i bolu, razočaranjima i nadi, kao i o sudbini estradne zvijezde, koja i sama puca pod pritiscima životnih tragedija.
https://slobodnadalmacija.hr/scena/...tko-iz-nostalgije-netko-iz-znatizelje-1281861

Па какве то има везе. Сада су Срби и Хрвати у миру, а неће нико да оде на нови источни фронт, али и једни и други радо навијају из удобних фотеља.
Да Путин и Зеленски шаљу позиве за мобилизацију Балканцима, нико не би отишао и сви би се крили у мишију рупу.
Pojednostavljeno-nece vise slati pozive i obavestenja u fizickom nego elektronskom obliku.Kao sto ti dobijes sms ili mejl.
Па да, пошаљу ти на мејл и сматрај урученом и потписаном поштом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back