Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoces da kazes da ruski gradjanin koji je dobio platu od 60000 rublji, i dalje moze da kupi istu kolicinu robe koju je kupio dok je bila rublja na 60 za dolar?
Па уколико се роба производи у Русији, онда вероватно може. За ону која је ценом везана за USD онда вероватно не може.
Питање је само колико је робе локалног порекла без утицаја страних компоненти.

U martu je Inflacija u Rusiji bila 3.5%
Ваљда ти је јасно да је у питању пројекција годишње инфлације која се даје сваки месец. А не месечна стопа инфлације.

The annual inflation rate in Russia fell sharply to 3.5 percent in March of 2023, the lowest since July of 2020 and compared to 11 percent in the previous month, as the base year started to include the initial economic impact of Russia's invasion of Ukraine.

The global Nuclear Non-Proliferation Treaty (NPT) and other treaties against the spread of nuclear weapons entrust the IAEA as the nuclear inspectorate

Naravno da IAEA vrsi inspekcije.
Наравно да врши, али постоје нуклеарне силе и не-нуклеарне силе. IAEA врши инспекцију ових других.

Following the ratification of the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons in 1968, all non-nuclear powers are required to negotiate a safeguards agreement with the IAEA, which is given the authority to monitor nuclear programs and to inspect nuclear facilities.

САД и РФ међусобно контролишу нуклеарно наоружање кроз START/SORT и сличне програме, у то IAEA није укључена.

nova ruska vlast to neće da radi

Прочитај мало о међународној Реал-Политици, јер Либерална више не пије воду.

Имаш преведених књига америчких политиколога из међ.односа колико хоћеш... потруди се па ћемо онда причати у ком смеру Свет иде

Мислиш, Американци да врате Украјинцима оно што су им отели 2014 - њихову државу ?

Па онда не би било рата
FMRfltNWYAInea3.jpgFty2R_WWAAEDQIZ.jpg
Uporedi ove dve karte/mape/ kako god.Pogledaj gde je original Ukrajina.Rusi jos uvek nisu usli u Ukrajinu,za sad se i ovako(njihove oblasti,pripojene referendumom) i onako(istorijske a date Ukrajini na poklon) bore na svojim teritorijama.Neka Ukri zadrze svoje malo zuto carstvo,ostalo neka vrate darodavcu jer vidimo da nisu zasluzili i nisu zahvalni za poklonjeno.

Прочитај мало о међународној Реал-Политици, јер Либерална више не пије воду.

Имаш преведених књига америчких политиколога из међ.односа колико хоћеш... потруди се па ћемо онда причати у ком смеру Свет иде
ma znam ja to dobro, objasnio mi profesor marksizma još davne 1979 u sfrj, pa posle i kapetan jna u 1982. Lepo objasnili kako će amerika i zapad da propadnu jer su prezaduženi, dekadentni, nemoralni, vojske i oružja im slaba i neefikasna...
za kapetana ne znam, ali profesor umro pre dedetak godina, marksizam ukinut, jna i sfrj nestadoše, sssr i varšavski pakt propali....

ma znam ja to dobro, objasnio mi profesor marksizma još davne 1979 u sfrj, pa posle i kapetan jna u 1982. Lepo objasnili kako će amerika i zapad da propadnu jer su prezaduženi, dekadentni, nemoralni, vojske i oružja im slaba i neefikasna...
za kapetana ne znam, ali profesor umro pre dedetak godina, marksizam ukinut, jna i sfrj nestadoše, sssr i varšavski pakt propali....

Прочитај ти америчке професоре, а не конвертоване сатнике

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back