Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.124
Ulovljena, a pretila je non-stop:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je stara vestUlovljena, a pretila je non-stop:
zar nije cilj bio nekakva denacifikacija, pa demilitarizacija, pa sprečavanje ulaska u nato... nešto tako romantičniji i plemenitiji ciljevi???Zar nebi bilo posteno da Ukri vrate Rusima njihovo i sve lepo?Sa svojom drzavom neka rade sta im volja.
nova ruska vlast to neće da radiTi si jučer rođen kad se tome čudiš? Pa Ameri su cijeli svijet, osim Rusije, oslobodili. Rusija sada oslobađa Ukrajinu od američke okupacije.
onda će dalje redom po Europi....
Evropljani bi trebali da pocu da vezbaju KazacokTi si jučer rođen kad se tome čudiš? Pa Ameri su cijeli svijet, osim Rusije, oslobodili. Rusija sada oslobađa Ukrajinu od američke okupacije.
onda će dalje redom po Europi....

Tako mlada i zgodna, a tako glupa. Šteta.Ulovljena, a pretila je non-stop:
Vidjet ćemo.nova ruska vlast to neće da radi
Па уколико се роба производи у Русији, онда вероватно може. За ону која је ценом везана за USD онда вероватно не може.Hoces da kazes da ruski gradjanin koji je dobio platu od 60000 rublji, i dalje moze da kupi istu kolicinu robe koju je kupio dok je bila rublja na 60 za dolar?
Ваљда ти је јасно да је у питању пројекција годишње инфлације која се даје сваки месец. А не месечна стопа инфлације.U martu je Inflacija u Rusiji bila 3.5%
Наравно да врши, али постоје нуклеарне силе и не-нуклеарне силе. IAEA врши инспекцију ових других.The global Nuclear Non-Proliferation Treaty (NPT) and other treaties against the spread of nuclear weapons entrust the IAEA as the nuclear inspectorate
Naravno da IAEA vrsi inspekcije.
Nope, pa nismo Rusi. Mi volimo ljetne ofenzive.
Dovoljan će biti feng shui.Evropljani bi trebali da pocu da vezbaju Kazacok![]()
nova ruska vlast to neće da radi
Jedva cekam da dodjemo svi pod rusku cizmu,mi cemo jos nekako i da se prilagodimo,vas ni u Austriju ne bi pustili.Nope, pa nismo Rusi. Mi volimo ljetne ofenzive.
kako rat izgubljen kad isti taj berlin sada šalje ukrajini tenkove, haubice, protutenkovske rakete, mine, bombe, municiju....Jbg tako su se radovali i pobedi Nemaca,pa su ukapirali da je rat izgubljen tek kad su Rusi usli u Berlin.
Pitaj zitelje Drezdena kako.kako rat izgubljen kad isti taj berlin sada šalje ukrajini tenkove, haubice, protutenkovske rakete, mine, bombe, municiju....
Мислиш, Американци да врате Украјинцима оно што су им отели 2014 - њихову државу ?
Па онда не би било рата

Зашто прошло време?zar nije cilj bio nekakva denacifikacija, pa demilitarizacija, pa sprečavanje ulaska u nato... nešto tako romantičniji i plemenitiji ciljevi???
ma znam ja to dobro, objasnio mi profesor marksizma još davne 1979 u sfrj, pa posle i kapetan jna u 1982. Lepo objasnili kako će amerika i zapad da propadnu jer su prezaduženi, dekadentni, nemoralni, vojske i oružja im slaba i neefikasna...Прочитај мало о међународној Реал-Политици, јер Либерална више не пије воду.
Имаш преведених књига америчких политиколога из међ.односа колико хоћеш... потруди се па ћемо онда причати у ком смеру Свет иде
ma znam ja to dobro, objasnio mi profesor marksizma još davne 1979 u sfrj, pa posle i kapetan jna u 1982. Lepo objasnili kako će amerika i zapad da propadnu jer su prezaduženi, dekadentni, nemoralni, vojske i oružja im slaba i neefikasna...
za kapetana ne znam, ali profesor umro pre dedetak godina, marksizam ukinut, jna i sfrj nestadoše, sssr i varšavski pakt propali....
A zasto ne odgovoris lepo,nego uzvratis pitanjem?Ciljevi se ostvaruju,eno veceras je jedan Ukrajinski poslanik rekao da ce se na kraju Ukro vojska pridruziti Ruskoj i da ce vec...sta znam ja...zar nije cilj bio nekakva denacifikacija, pa demilitarizacija, pa sprečavanje ulaska u nato... nešto tako romantičniji i plemenitiji ciljevi???