Rat u Ukrajini (23)

Koji će biti ishod ukrajinske kontraofanzive?

• Ukupno glasova
    110
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја не разумем ове Хрвате који тврде да су Руси икад рекли да ће за два дана да заврше рат и да ће заузети Кијев и целу Украјину, а ДОБРО СЕ ЗНА да су кренули у рат са 170 000 војника ! Па да су хтели онда би кренули са четри милиона. Зар за то опажање треба више од грам мозга, који Хрвати очигледно немају јер су заслепљеним мржњом и мизеријом душе. Ту је по мени, мржња секундарна ствар. Примарно је то њихово урођено зло и потреба да УВЕК показују пакост и злурадост. Не само сад.....већ и од 19. века према Србима и после.....Мађарима, Италијанима итд.
Sve si lepo rekao.Ja bih dodao moju omiljenu: Hrvatima da tetoviras istinu na oko oni bi pricali svoju pricu!

Hoces da kazes da ruski gradjanin koji je dobio platu od 60000 rublji, i dalje moze da kupi istu kolicinu robe koju je kupio dok je bila rublja na 60 za dolar?

U martu je Inflacija u Rusiji bila 3.5%

Uskoro raspad Rusije na pasaluke
.
Инфлација у САД је 5%, ето колико се Русија распада.

Разлог инфлације у Русији није пораст вредности долара, а као што видимо, то не утиче ни на инфлацију у САД...

.

Ti nastavi lagati
Ja kad god slazem vama treba nitroglicerin.

"Vagnerove jurišne jedinice su uspešno napredovale, zauzevši dva okruga na severnoj i južnoj ivici Bahmuta“, tvrdi ministarstvo. Ukrajina još nije komentarisala ovo.

Čini se da je Institut za proučavanje rata juče u svom izveštaju potkrepio tvrdnje Rusije. „Geolocirane slike su pokazale da su snage Vagner grupe ostvarile marginalne uspehe u severozapadnom Bahmutu i napredovale u jugozapadnom Bahmutu“, saopštila je istraživačka grupa.

Ја не разумем ове Хрвате који тврде да су Руси икад рекли да ће за два дана да заврше рат и да ће заузети Кијев и целу Украјину, а ДОБРО СЕ ЗНА да су кренули у рат са 170 000 војника ! Па да су хтели онда би кренули са четри милиона. Зар за то опажање треба више од грам мозга, који Хрвати очигледно немају јер су заслепљеним мржњом и мизеријом душе. Ту је по мени, мржња секундарна ствар. Примарно је то њихово урођено зло и потреба да УВЕК показују пакост и злурадост. Не само сад.....већ и од 19. века према Србима и после.....Мађарима, Италијанима итд.

Људи не знају да су Совјети изгубили 400,000 војника у заузимању Кијева од нациста&нациста...домаћих&страних...

Русија у то не верујем да ће ући као за време 2.св.рата када је била трка Американаца и Совјета до Берлина.... данас лаганице...

To im je plasirano da i dalje mrze Rusiju kad budu dobili ovaj rat.
Bice kiselo grozdje,8 meseci Bahmuta,3 dana Kijeva,T55 na frontu jer nemaju nista drugo itd.

Ftoh5v2XgAM9mqw

.
Инфлација у САД је 5%, ето колико се Русија распада.

Разлог инфлације у Русији није пораст вредности долара, а као што видимо, то не утиче ни на инфлацију у САД...

Izgleda da nisam naglasio dovoljno jasno, u martu znaci u martu 3.5%. ne godisnje 3.5%

prosto je to. oni bi za tili čaš počeli navijat za ruse kad bi znali da srbe to nervira.

ispade da bahmut ima više od hiljadu okruga....

Испада да ти не капираш да светска резервна валута која је ус$ пада на 57% са 66%, а да је реална вредност од 30-35% и да конфликт враћа ус$ на реалну цену. Сад колико ће Украјинаца, Пољака или Хрвата то платити својим животима, Русе то не интересује, макар трајало 10-15 год... Укопали су се и гурају фронт 1км само када изгине 10,000 Украјинске војске... Јел ти капираш шта они раде ?? Троше Вам и економију и оне који хоће да ратују

Skup rusofobnih liberala u New Yorku organizirao je konferenciju o ograničavanju slobode govora u Okupio je zaposlenike New Yorkera, CBS Newsa, Annu Nemzer, voditeljicu kanala Rain,… ali nešto je pošlo krivo...

Можда је пошло криво, што нису повели са собом Култур марксисте, Зелене, Троцкисте, ЛГБТ, неолиберале, трансхуманисте и корпорационе неофеудалце ... :lol:

Hrane se msm a oni samo ponavljaju jedan te isti narativ. Rusi goli, bosi, gladni i žedni ratuju lukom i strijelom.
Ukrajina pobjeđuje i Joe Biden je najpametniji vođa galaksije, general s 5 zvjezdica...Zapad je superioran, najjači i najpametniji.
Za žaliti ih je, jer su lijeni i neznalice.
Jbg tako su se radovali i pobedi Nemaca,pa su ukapirali da je rat izgubljen tek kad su Rusi usli u Berlin.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back